€ 97,95 bij Amazon.nl

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht 0

Zeer goeie 850w voeding. Installatie liep echt snel zeer gemakkelijk en vlot. kon makkelijk de kabel management doen

Pluspunten

• Top bouw qualtiy
  • Mooie voeding
  • Werkt zoals toe behorend

Minpunten

• Kabels wat losjes er in gezet

28 januari 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Betrouwbare PSU met (voor een i5 + 4070) voldoende vermogen, en wat extra. Onhoorbaar stil, en volledig modulair. Alleen jammer dat de connectoren niet gelabeld zijn. Dat maakt het installeren nét wat lastiger dan bij de concurrent. Maar zodra het zit, is 'ie top!

Pluspunten

• Volledig modulair
  • Onhoorbaar stil
  • Voldoende vermogen met headroom (i5 + 4070)

Minpunten

• Kabel connectoren zijn niet gelabeld

Product gekocht 0

De Gigabyte GP-UD voeding (PSU) biedt een betrouwbare en betaalbare oplossing voor pc-bouwers. Met een vermogen van 750W en een 80 PLUS Bronze-certificering garandeert deze PSU een stabiele energievoorziening en een redelijk hoge efficiëntie, wat energiekosten bespaart. De bouwkwaliteit is degelijk en voldoet aan de verwachtingen in zijn prijsklasse. Het gebruik van hoogwaardige Japanse condensatoren draagt bij aan een langere levensduur en stabiliteit.

De semi-modulaire kabelindeling maakt installatie eenvoudig en helpt bij het verbeteren van de luchtstroom in de behuizing. Verder is de ventilator relatief stil tijdens normaal gebruik, hoewel hij bij maximale belasting iets luider kan worden.

Een klein minpunt is dat deze PSU niet geschikt is voor de meest veeleisende high-end systemen. Toch biedt hij uitstekende prestaties voor gamers en casual gebruikers. De Gigabyte GP-UD combineert functionaliteit, betrouwbaarheid en prijs, waardoor het een uitstekende keuze is voor een budgetgerichte pc-bouwer.

Pluspunten

• Hoog kwaliteit
  • Mooi opgebouwd
  • Sterk materiaal

Minpunten

• Helaas minder snoerende

3 van 5 sterren (Voldoende)
Product gekocht 0

Deze Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0 is een uitstekende PSU voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en prestaties voor een relatief lage prijs.

Pluspunten

• Modulair
  • Prijs/kwaliteit
  • Stil

Minpunten

• Kabelafwerking

12 januari 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Zeer solide 850w voeding. Installatie liep vlot. Lijkt me voldoende vermogen voor de steeds minder in gebruik nemende hardware.

Pluspunten

• installatie
  • meegeleverde 12pin kabel
  • bouw kwaliteit
  • prijs

Minpunten

• kabels wat stroef eerste keer

28 december 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Afgelopen week mijn voeding binnengekregen. Voor het eerst mijn eigen game pc aan het bouwen. Bij binnenkomst voelde de doos al zwaar aan. Bij het uitpakken voelde dit wel echt als kwaliteit! De kabels vond ik vrij onduidelijk wat waar hoor en ben ik 2 uur bezig geweest om uit te zoeken wat waar moet. Misschien ligt dat aan mij omdat ik in dat opzicht een leek ben. Maar uiteindelijk is het gelukt. De kabels mochten van mij wel wat soepeler omdat deze vrij stug zijn is het soms moeilijk om ze goed te buigen en ze mooi weg te kunnen werken. Overall ben ik wel tevreden!

Pluspunten

• Kwaliteit

Minpunten

• Stugge kabels

27 december 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Goed product. De installatie verliep makkelijk. Ik vind de bouwkwaliteit erg goed, het voelt stevig aan en niet goedkoop. Het aansluiten van alle kabels verliep gemakkelijk en ging in één keer goed. Hij is bij mij nagenoeg niet te horen, erg stil.

Pluspunten

• Installatie
  • Stil
  • Robuust gebouwd

Minpunten

• Sommige kabels mogen iets flexibeler

16 december 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Dit product is prima voor een high end build, ik heb deze meerdere keren gekocht voor verschillende builds en ze werken allemaal heel prima, heel goede psu vooral voor de prijs, zeker een aanrader

Pluspunten

• Hoge kwaliteit

Minpunten

• geen

14 december 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Ik zocht een PSU voor een 7900XTX.Ik moest iets hebben van minimaal 850Watt. PSU's zijn niet goedkoop en deze was een van de voordeligste.

Pluspunten

• Eenvoudige installatie
  • Alle kabels zijn modulair en aanwezig
  • prijs

Minpunten

• nog niets negatiefs gevonden

11 december 2024 Rapporteer

Prima voeding

Pluspunten

• modulair
  • goede prijs

Minpunten

• geen rgb

9 december 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Het is een fijne snelle voeding met een goede kwaliteit/prijs verhouding

Pluspunten

• Snel
  • Goede kwaliteit/prijs verhouding

Minpunten

• Geen

26 november 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Prima product voor prijs, goed gebouwd, maar kabels zijn niet zo mooi.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Weinig geluid
  • Prijs

Minpunten

• Kabels zijn niet de mooiste

Product gekocht 0

Zeer goede featureset en zeer betrouwbaar

Pluspunten

• High quality
  • Sturdy
  • Futureproof

Minpunten

• Nothing

19 november 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Deze voeding biedt uitstekende prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Hij voelt niet alleen degelijk aan, hij ziet er ook zo uit en levert stabiele spanningen. Het modulaire systeem is handig, enkele kabels kennen net een klein verbeterpuntje. Ik zou deze voeding zeker aanraden

Pluspunten

• Stil
  • Sterk materiaal
  • Kosten
  • Zwart

Minpunten

• Geen

prima product.
veel aansluitingen
scherp geprijst voor wat je krijgt.
hoge opbrengst.

Pluspunten

• veel mogelijkheden
  • modulair
  • stil
  • sterk materiaal

Minpunten

• nog niet gevonden

31 oktober 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Lage prijs maar matige kwaliteit. CPU/PCI-E connectoren niet gelabeled.

Pluspunten

• Kosten
  • Aansluitingen

Minpunten

• Kwaliteit connectoren
  • Kwaliteit fan

2 van 5 sterren (Slecht)
Product gekocht 0

Deze voeding biedt voor de prijs van 84 euro een uitstekende prestatie en betrouwbaarheid. Ondanks dat ik gewend ben aan Corsair PSU's, merk ik dat dit model vergelijkbare prestaties levert, zelfs beter dan sommige goedkopere merken. Dit maakt het een sterke keuze voor gebruikers die een goede balans tussen prijs en kwaliteit zoeken.

Pluspunten

• Mat Zwart
  • Lekker Stil
  • Twee GPU kabels
  • Molex kabel

Minpunten

• Geen

3 februari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

De Gigabyte GP-UD850GM PG5 voeding, gekocht bij Megekko.nl. Meer dan genoeg power met 850W vermogen en 80+ Gold certificering. Makkelijk in te bouwen, duidelijke aansluitingen en meerderen kabels meegeleverd om verschillende componenten aan te sluiten. In samenwerking met een Gigabyte radeon RX7900XT. Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

• Robuust gebouwd
  • Kwaliteit
  • Prijs

Minpunten

• Geen

2 februari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Zeer goede PSU, zeer makkelijk om te installeren. Het vermogen van 850W zorgt ervoor dat al m'n onderdelen zeker genoeg stroom krijgen. Zelf na wat te experimenteren met overclocking krijgt m'n RTX 4070 TI Super nog steeds genoeg stroom zonder enig probleem. Je krijgt zeer veel kabels bij deze PSU, daarbovenop zijn ze allemaal ook zeker lang genoeg om in grotere cases makkelijk rond te geraken.

Pluspunten

• Goede prijs
  • Goede bouwkwaliteit
  • Goede sleeved 12VHPWR kabel

Minpunten

• geen labels op kabels

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

De Gigabyte GP-UD850GM PG5 is een krachtige en efficiënte 850W PSU die direct uit de doos klaar is voor gebruik. Dnkzij de 80 PLUS Gold-certificering levert hij stabiele prestaties en is hij geschikt voor high-end builds, inclusief PCIe 5.0 GPU’s.

Bij de voeding worden ruim voldoende kabels meegeleverd, wat flexibiliteit biedt bij de installatie. Een klein nadeel is dat de kabels vrij stug zijn, wat het kabelmanagement iets lastiger maakt.

Pluspunten

• Genoeg Watt
  • clean look

Minpunten

• Instructies

24 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Deze 850W voeding is geweldig! De gold rating geeft me vertrouwen in efficiëntie en betrouwbaarheid, en het volledig modulaire ontwerp maakt kabelbeheer super eenvoudig. Perfect voor mijn gaming-PC, en meer dan genoeg vermogen voor toekomstige upgrades. Zeker een aanrader!

Pluspunten

• Genoeg Watt voor upgrades
  • Modular

Minpunten

• geen

22 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Voor mijn eerste PC bouw heb ik gekozen voor volgende setup:
-AMD Ryzen 5 5600X processor
-Gigabyte B550 AORUS ELITE V2 moederbord
-Kingston NV2 1TB M.2 SSD
-Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition R2
-Corsair DDR4 Vengeance LPX 2x16GB 3600
-Chieftec Apex Air GA-01B-M-OP Behuizing
-Sparkle Intel Arc B580 TITAN OC 12GB

en dus: de Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0 PSU / PC voeding.

De voeding word geleverd met vele kabelbomen om zo alles aan te kunnen sluiten. Voeding werkt wat mij betreft naar behoren in combinatie met de rest van setup.

samenvatting:
vele kabels
mooi design
stil
netjes verpakt
sterke kwaliteit

Wat mij betreft zeker een aanrader met prijs kwaliteit. Tip: wat meer wattage nemen dan je nodig hebt, zo hoeft te voeding minder hard te werken!

Pluspunten

• sterk gebouwd
  • mooi design
  • veel extra kabels
  • stil

Minpunten

• niks

19 december 2024 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Één van de voordeligere 850 Watt PSU's, die ook nog modulair en 80+ gold is. Er worden meer dan genoeg kabels meegeleverd, maar die zien er wel wat goedkoop uit, wat bij deze prijs ook te verwachten is.

Pluspunten

• Betaalbaar
  • Modulair
  • Geen poespas

Minpunten

• niet de mooiste kabels

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Ik was opzoek naar een PSU van 750W voor ongeveer €100 en toen vond ik deze Gigabyte PSU met 850W in de aanbieding voor €89 inclusief een Steam Voucher van €20 , een makkelijke keuze dus voor mij gezien de prijs en de vele positieve reviews die al geschreven zijn.
Inbouwen was makkelijk genoeg en tot op heden geen problemen mee gehad, in mijn 5800X - RX7800XT build.

Pluspunten

• 850W
  • Gold
  • Modulair
  • Gigabyte

Minpunten

• Natuurlijk kan het altijd beter

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Het is een mooie en goede voeding die zuinig energie kan leveren. De fan is erg stil dus hier heb je geen last van tijdens het gamen. alle benodigde kabels worden meegeleverd.

Pluspunten

• Goed kwaliteit
  • Connectoren zijn stevig
  • stille ventilator

Minpunten

• kabels kunnen te kort zijn voor je PC

30 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

€100 voor een modulaire 850w voeding is een goede prijs. Als die dan ook nog eens compleet komt met alle kabels die je nodig hebt, kun je deze voeding niet laten liggen.

Deze Gigabyte voeding voelt degelijk aan. De fan is nauwelijks hoorbaar. Er worden voldoende kabels bijgeleverd. 2 kabels met in totaal 4 PCI-E (6+2) stickers en 2 kabels met in totaal 8 SATA aansluitingen. En natuurlijk de CPU (2x), moederbord en zelfs Molex stekkers. Compleet met powerkabel voor in het stopcontact.

Installatie is zo gebeurd, het is een standaard maat voeding die zo iedere standaard PC kast past.

Enige nadeel is dat de beschermstikker over de poorten in de voeding echt heel strak vast zit geplakt. Bij het verwijderen blijven plakresten over, dat is jammer.

Pluspunten

• Voelt stevig aan
  • Veel kabels standaard meegeleverd
  • 4x PCI-E, 8x sata
  • Installatie gaat makkelijk
  • Stil

Minpunten

• Plakresten na verwijderen beschermingssticker poorten

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Deze voeding is een echte aanrader! Met 850W vermogen en 80+ Gold-efficiëntie levert hij betrouwbare prestaties, zelfs onder zware belasting. Het modulaire ontwerp maakt kabelbeheer supermakkelijk en de stille werking is een grote plus. Ideaal voor gamers en power-users die een krachtige, efficiënte en nette setup willen!

Pluspunten

• Zeer efficiente voeding

Minpunten

• Helaas geen RGB

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Erg mooie PSU. Nog niet lang in gebruik maar ben er zeer over te spreken. Volledig modulair en komt met genoeg kabels voor alles dat stroom verbruikt in je pc. Zelfs verschillende lengtes dat echt ideaal is voor iets aan het andere eind van je kast. Heeft een kabel speciaal voor pcie gen 5 videokaarten dat tegenwoordig wel echt wenselijk is. Uiteraard ook met kabels voor vorige generatie gpu's.
De fan is zo goed als stil en heb er tot nog toe helemaal niets van gehoort zelfs niet onder een zware load waarbij cpu en gpu beide tot het randje gaan.

Pluspunten

• Degelijke bouwkwaliteit
  • Gewoon zwart
  • Stille fan
  • Volledig modulair
  • Pcie gen5 kabel

Minpunten

• Geen rgb (voor als je dit zou willen in een psu)

28 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Ik heb deze PSU gekocht omdat ik had een nieuwe grafische kaart gekocht. Dankzij met de +12VHPWR DC Output-functionaliteit kan ik minder kabels gebruiken en een gewenste casemodding-look bereiken.

Een van de kenmerken die is de reden mijn aankoop is het gebruik van eersteklas Japanse condensatoren, die had ik geleerd dat ze bekend staan om hun veiligheid en kwaliteit. Ik ben niet van plan om vaak van PSU te wisselen, dus ik ben blij met mijn aankoop.

Pluspunten

• New Gen PCI-E
  • Stil
  • Betrouwbaarheid (Eerste Tier)

Minpunten

• Kabel beheer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Goedkoop ogend bouwmateriaal, maakt extreem veel geluid zelfs onder 300W.

Pluspunten

• Hoog vermogen

Minpunten

• Kabels kunnen kwijt
  • Lelijk
  • Extreem luid

2 van 5 sterren (Slecht)

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Ik heb een twee maanden geleden de Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0 gekocht voor mijn nieuwe gaming-pc en ik heb er nog geneen probleem mee gehad. De PSU was ook nog eens makkelijk te installeren wat erg hielp met het snel op gang krijgen van mijn computer. Ook is het fijn dat de psu modulair is dus heb je geen last van onnodige kabels in je case!

Pluspunten

• Zeer betaalbaar
  • Mooi design
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

• Stevige kabels kunnen vervelend zijn

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

De voeding voldoet aan mijn verwachting. De bouwkwaliteit is top en de ventilator is relatief stil, dus heb geen last van hoge decibels. De prijs is relatief laag en je krijgt hier echt voldoende voor terug.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Stil

Minpunten

• Geen duidelijke handleiding

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

De Gigabyte GP-UD850GM is een erg betrouwbare, betaalbare en mooie voeding. In mijn geval kosten de voeding net iets onder de 100 euro. Het is erg fijn dat hij compleet modulair is, dit zorgt namelijk voor minder overbodig kabels in je computer. De bouwkwaliteit is erg goed en voldoet aan verwachtingen. Ook is de fan die inbegrepen zit erg stil. Er zit ook nog eens 5 jaar garantie op. Dit verzekerd dat hij goed blijft werken.

Enkele minpunt is dat het relatief gezien niet veel kabels kan hebben, had er liever net ietsjes meer gewild. Toch voldoet het aan wat ik momenteel nodig heb en qua prijs is het wel passende hoeveelheid.

Al met al een goede investering.

Pluspunten

• Prijs
  • Modulair
  • Goede bouw
  • Garantie
  • Stil

Minpunten

• Meer kabel mogelijkheden

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Dit is een erg prettig product, de kabels zijn zeker lang genoeg dat ik de voeding er zelfs uit mijn pc kon halen om het serienummer te bekijken zonder hem te moeten loskoppelen. Zeker een aanrader!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit

Minpunten

• Maar 4 schijven aan te koppelen

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Dit is een prima voeding voor een goede prijs. Het installeren gaat kinderlijk simpel. Alle gangbare kabels zijn meegeleverd. Ook de aansluiting mijn nieuwe Videokaart was bijgeleverd. In mijn geval moest ik er wel apart nog een adapterkabel bijkopen: Mijn oude DELL Precision met heeft nog een 8 pins stroom aansluiting voor het moederbord. Maar dat is een uitzondering waar vrijwel alle andere moederborden een 20 of 24 pins ansluiting hebben waarvoor wel een kabel is meegeleverd.

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • verschillende kabels bijgeleverd
  • universeel ontwerp

Minpunten

• Geen DELL 8 pins-adapter meegeleverd

19 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Erg tevreden met deze PSU, doet wat het moet doen en voelt stevig aan. De kabels zijn wat stug, wat het wat moeilijk maakt om de PSU te installeren, maar als hij er eenmaal in zit is het een topding voor een goede prijs!

Pluspunten

• Robuust
  • Goede kwaliteit

Minpunten

• Stugge kabels

11 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

De Gigabyte GU-UD850GM PG5 V2.0 is een betrouwbare voeding met een compact design. De instructie vond ik niet duidelijk, maar gelukkig is het niet het moeilijkste component om te installeren. Zeker een aanrader.

Pluspunten

• Hoge Kwaliteit

Minpunten

• Onduidelijke instructie

9 januari 2025 Rapporteer

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Ik heb de Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0 pas kort, maar tot nu toe werkt hij uitstekend. Hij is stil, voelt degelijk aan, en ondersteunt mijn setup zonder problemen. Goede eerste indruk!

Pluspunten

• Stil
  • Gemakkelijke installatie

Minpunten

• Stugge kabels

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Deze voeding besteld om mijn 4080 Super te voeden, de 650watt voeding die ik had was hier niet voldoende voor.

Zit nog niet lang in de case maar tot dusver bevalt de voeding erg goed. Mooi zwart design, de fan hoor je eigenlijk niet draaien en dus volledig modulair wat weer betekend dat kabel management een stukje makkelijker wordt.

Tot dusver enorm blij met mijn aankoop, de tijd zal ons leren of deze op de lange termijn zijn werk blijft doen!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Fully Modulair
  • Stil
  • Gold rated

Minpunten

• Nog niks ontdekt

Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0

Ik moest plots een vervanging hebben voor mijn eigen PSU. Volgende dag kwam deze binnen. Netjes verpakt en makkelijk te installeren.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Voelt solid aan

Minpunten

• Iets luider dan mijn vorige PSU

Heb jij ook een Gigabyte GP-UD850GM PG5 V2.0?