De Senseo Switch pad is een veelzijdige en stijlvolle koffiezetter die zich onderscheidt door zijn directe koffiezetfunctie en instelbaarheid van de koffiesterkte. Met een druk op de knop heb je snel een heerlijke kop koffie, of je nu kiest voor koffiepads of filterkoffie. De moderne vormgeving en de bijgeleverde thermoskan maken het apparaat nog gebruiksvriendelijker, terwijl het ontwerp perfect in elke keuken past. Ondanks dat de hendel er fragiel uitziet, werkt deze betrouwbaar. Al met al is de Senseo Switch een uitstekende keuze voor koffieliefhebbers die gemak en stijl waarderen.
Afgelopen weken heb ik de SENSEO® Switch Pad- en filterkoffiezetapparaat mogen testen. Ik ben over het algemeen positief. Het apparaat heeft een strak en modern ontwerp en neemt weinig ruimte in beslag op het aanrecht. Sommige onderdelen voelen stevig aan, terwijl andere wat minder solide overkomen. Dit valt op, omdat bij oudere Senseo-modellen de materialen vaak wat robuuster waren.
Het gebruiksgemak is een groot pluspunt. De bediening is intuïtief en eenvoudig, al is het belangrijk dat je alles klaargezet hebt – zoals het kopje en de pad – voordat je op de startknop drukt. Dit apparaat schakelt namelijk automatisch van opwarmen naar koffiezetten, in tegenstelling tot mijn oudere Senseo.
Een groot voordeel is dat de SENSEO® Switch naast pads ook filterkoffie kan zetten. De meegeleverde RVS-kan is daarbij erg handig en voelt stevig aan. De koffie smaakt uitstekend, zowel de padkoffie als de filterkoffie, en ook mijn gasten waren enthousiast.
Deze Senseo Switch heb ik als testunit uitgetest.
Hier thuis drinken we geregeld koffie. Mijn partner heeft voorkeur voor Senseo, ik voor filterkoffie. Deze machine is een ideale mix tussen deze werelden.
Senseo wordt goed en snel gezet. 1/2 kopjes tegelijkertijd en ook de keuze hebben voor een espresso, binnen no time staat je koffie klaar. Ook heet genoeg!
Filterkoffie: even de houder voor de pad eruit halen en het plateautje. De thermoskan met filterhouder zet je onder de machine. In de watertank doe je de hoeveelheid water voor het aantal kopjes dat je wilt. Met één druk op de knop zet je filterkoffie. Dit duurt langer dan bij een reguliere machine. Het water wordt met tussenpozen doorgelaten, anders loopt de filterkoffie te snel door.
Niet op de Senseo knop (2 kopjes) drukken om filterkoffie te zetten. Je filterkoffie loopt dan te snel door en is niet op smaak/kleur.
Fijn product voor lekkere bakjes of kannen koffie!
De Senseo Switch is een gebruiksvriendelijk apparaat waarmee je kunt kiezen tussen Senseo-pads en filterkoffie, beide met heerlijke smaak. Het moderne design, snelle en handige gebruiksgemak, en duurzame materialen maken het een aanwinst voor elke keuken!
Bij gebruik van koffiepads geeft het apparaat veel te veel water waardoor je geen koffie drinkt maar slootwater.
Als je een pot koffie zet is je 2e en 3e kop koffie al niet meer lekker qua temperatuur (en dat binnen 20 minuten!!)
Ik vind het weggegooid geld voor deze kwaliteit, en ben erg teleurgesteld :(
Het apparaat heeft een mooi design en geeft lekkere koffie. Vooral over de senseo pad functie ben ik erg enthousiast. De koffie is lekker en goed warm.
De filterkoffie is minder warm en maakt ook veel lawaai tijdens het zetten