Competatief geprijsd AM5 moederbord met veel volwaardige vier M2 aansluitingen (allemaal 4x breed; looking at you AsRock!) en een ingebouwde WiFi ontvanger. Alle basis features die je mag verwachten zitten er op; alleen geen RGB lampjes. Let wel op: om een extra M2 SSD bij te plaatsen is het nodig om de GPU te verwijderen.
Niet perfect maar zeer goed.
Al jaren de beste keuze. Ik koop alleen gigabyte moederborden. De kwaliteit gaat boven alles. Ik heb nooit problemen met dat merk. En het is zeker de beste keuze voor een nieuwe game-installatie in AM5!
Na enkele dagen dit te testen, werkt dit heel stabiel en was dit makkelijk te installeren en updaten.
Het Gigabyte X670 moederbord biedt solide prestaties en een goede bouwkwaliteit. De ondersteuning voor de nieuwste AMD-processors en DDR5-geheugen maakt het future-proof. De aansluitmogelijkheden, zoals meerdere USB-C-poorten en snelle PCIe 5.0-slots, zijn ruim voldoende.
De BIOS-interface kan iets gebruiksvriendelijker, vooral voor beginners, maar ervaren gebruikers zullen het makkelijk vinden om instellingen aan te passen. Het koelsysteem werkt efficiënt, zelfs bij intensieve taken.
Over het algemeen een betrouwbaar moederbord met goede specificaties voor zijn prijs. Perfect voor gamers en content creators die op zoek zijn naar een krachtige en stabiele setup.
Heeft alles wat ik nodig heb. Prima product met uitgebreide bios. Standaard cpu fan profiel is heel luid maar zelf aan te passen. Ik heb een raar probleem gehad waarbij de bios altijd een zwart scherm gaf. POST scherm werd weergegeven, Windows werd weer gegeven, maar bios was altijd zwart. Was een bios reset voor nodig om om te lossen. Sindsdien geen last meer van gehad.
Ik heb er 179 euro voor betaald maar de originele prijs van 300 euro was het me niet waard geweest.
Het is een zwaar moederbord, dat ben ik niet gewend.
Ik vond de led checklights prettig, die hielpen goed te vinden waar het probleem in m'n hardware zat bij niet-opstarten.
Voor een X670 aan deze prijs vind je geen betere. Na een BIOS update werkte alles zoals het hoort.
Dit moederbord was een uitstekende keuze voor mij. Ik heb hem recent gekocht voor een nieuwe build aangezien ik een verouderd systeem had waar ik lage frames op kreeg, maar dit was zeker een goed onderdeel daarbij. Ik ben enorm blij dat Gigabyte zo'n moederbord heeft gemaakt. De clipjes bij het installeren van een m.2 ssd is enorm fijn. Geen schroef nodig. Top product!!
Start verrassend snel (<20 sec). Heeft genoeg fan aansluitingen die ook nog 2 ampère zijn, dus geen probleem met eventueel (custom) water koeling. Gelukkig heeft dit bord wel start, reset, CMOS clear en up&downgrade knoppen, maar dan weer geen Q-led en ook geen easy remove knopje voor de gpu, al is die laaste niet echt een probleem. Gelukkig meer dan genoeg USB poorten, zowel achter op I/O alsmede intern. De plaatsing van de M.2 aansluitingen onder de gpu had beter gekund, maar hoe vaak verander je van ssd?
Tnt zeer stabiel en snel, met wat kleine minpuntjes. 4.5 sterren
Goed moederbord dat doet wat het moet doen zonder onstabiele software(zoals MSI) of de begrenzingen van een B chipset.
Onthoud dat er geen pump header op zit en dat je de CPU-OPT in de bios naar constant 100% moet zetten.
De wifi en bluetooth doen het verder ook goed zonder enige haper.
Moederbord van hoge kwaliteit met veel USB ingangen zodat ik al mijn apparaten zonder problemen kan aansluiten. Dit moederbord is ook heel toekomst bestendig door de updates op het AM5 platform
Naar mijn mening een erg goed moederbord. Alles werkte gelijk naar behoren. BIOS is overzichtelijk. Genoeg SSD slots (met koeling) en USB ports, wat de reden is waarvoor ik dit bord heb gekocht. Ook prima prijs vergeleken met concurrentie. Het enige wat dit bord mist is een PCIe 5.0 slot, maar dit is niet per se nodig aangezien geen enkele GPU hier op dit moment gebruik van maakt. Een nadeel is de RGBFusion software die heel slecht werkt met iCue van Corsair (ik heb hier mijn RAM van gekocht). Voor de rest een prima bord.
Een goede en betaalbare am5 X670 moederboard.
Mooi afgewerkt en passief gekoeld waar nodig.
Erg fijn dat de drivers updaten via de software met een knop te doen is.
Vorig moederboard moest alles handmatig gedownload en geïnstalleerd worden.
Wat een vooruitgang!!
Ik heb dit bord nu enkele dagen in gebruik en ben meer dan tevreden!
Uitstekende bouwkwaliteit, heldere BIOS, veel M.2 slots, veel USB poorten, Wifi en Bluetooth.
Draait stabiel met een 7600 CPU, 6700XT GPU en 6000 MT/s 32GB geheugen op Win 11.
Heb wel even de BIOS geüpdatet van de F2 versie naar de meest recente F8a.
Dit ging soepel en zonder problemen.
Ik ben er heel blij mee :)
gewoon veel moederbord met weinig onnodige gimmics. onzettend veel uibreidbaarheid voor mijn computer met de hoeveelheid m.2 ssd's, pciex16 slots, en de 12 usb poorts achter op. had wel nog een hex debug en een s/pdif aansluiting gewaardeerd.
De Gigabyte X670 Gaming X AX is een ATX Socket AM5 moederbord gebaseerd op de AMD X670 chipset. Het bord dient gecombineerd te worden met DDR5 geheugen, voor top performance. In totaal heeft de Gigabyte X670 Gaming X AX 4 Serial ATA aansluitingen voor harddisks en SSD's. Voor moderne SSD's is er een M.2-slot aanwezig. Hierdoor heb je genoeg aansluitingen om al je hardware te instaleren. Ook beschikt de PC over veel USB poorten. Dit beest van een moederboard is goed te combineren met de Ryzen 9 7900x en de rtx 4070. Voor deze prijs is dit moederboard echt en topper.
Ik ben super blij na het upgraden van mijn PC. Ik kan nu eindelijk mijn nieuwe CPU gebruiken en mijn 3090 TI op volle kracht laten werken! Echt een top ding! Het enige wat nog wel leuk geweest zou zijn is omcirkeling met RGB. Verder echt geweldig!
Het is een mooi moederbord. Hij is heel snel en vooral met de AM5 chipset. Ik kan nu mijn games op hoge kwaliteit spelen met hoge raytracing. Ik ben zo blij met deze aankoop.
Het is een moederbord van hoge kwaliteit met veel ingangen voor M2 SSD en veel ingangen voor USB. Hierdoor kan ik al mijn verschillende apparatuur zonder problemen in het moederbord doen. Verder is het moederbord ook heel fijn om mee te bouwen. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat dit moederbord goed blijft werken bij toekomstige upgrades op het AM5 platform.
Moederbord gekocht voor m'n nieuwe build. In combinatie met de 7800X3D wel wat probleempjes ondervonden maar na wat speurwerk op internet heb ik dat de wereld uit kunnen helpen. BIOS is fijn om in te werken en makkelijk om dingen in aan te passen als je dat doet, ik zelf doe bijvoorbeeld niet aan overclocken maar de settings die ik wilde aanpassen waren snel te vinden. Tip voor als je de 7800X3D er bij haalt. Flash eerst je Mobo naar een nieuwe versie, dit zal je een hoop kopzorgen later schelen.
Top Moederbord en doet wat hij moet doen.
Door dat hij Wifi heeft kom ik ook nooit meer zonder internet te zitten.
De ondersteuning van DDR5 maakt het wel nog meer aangenamer en al zeker als je de Intel XMP en AMD EXPO aanzet.
Wel aan te raden om je BIOS te updaten.
Fijn bord
Top moederbord! Ziet er mooi uit + geen problemen mee ondervonden.
Enkel nog bios update moeten uitvoeren.
Prima moederbord, Mooi formaat en mooi design met een ruimte hoeveelheid passief gekoelde M.2 sloten.
De F2 bios waarmee het moederbord geleverd werd zorgde voor een enorm trage boot cycle. Met de F5 bios erop ging het zoals ik gewend ben weer vlot!
Prachtig moederbord qua uiterlijk.
Alles is mooi geshield en daardoor ziet het er heel modern en netjes uit.
Is qua gebruik heel toegankelijk.
Sommige dingen zitten dicht op elkaar als je een AIO gebruikt en grote RAM sticks
Een van de goedkopere X670 chipsets moederbords van Gigabyte die zelfs Wifi6 ondersteuning heeft. Wat opvalt bij andere Gigabyte moederbords is dat de CPU-koeler erg dicht op de CPU-koeler zit. Verder een goed moederbord voor een decent prijs.