€ 537,19 bij CAPS

Review door de redactie

Door Willem de Moor - Redacteur 16 augustus 2022

LG DualUp-monitor - Scrollen, wat was dat ook weer?

De DualUp is een unieke monitor die het pixel-equivalent van twee 1440p-schermen naadloos niet naast elkaar, maar boven elkaar in dezelfde behuizing onderbrengt. Het superhoge scherm, met maar liefst 2880 verticale pixels, wordt geleverd met een zeer fijne, beweegbare Ergo-voet, die het verstellen en positioneren van het scherm bijzonder prettig en makkelijk maakt. De kleurweergave en helderheid van het scherm mogen wat beter, maar kijkhoeken en uniformiteit zijn dik in orde. Ook de prijs valt voor een uniek beeldscherm als dit, met zijn fantastische arm, reuze mee en de DualUp heeft zijn Innovation-award dan ook dik verdiend. Lees verder »

Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
frankvanthuis
18 juli 2023 Product gekocht

LG DualUp Zwart

Ik heb deze monitor in april gekregen. Ik was erg blij met het algehele gebruik enz. Maar gisteren wilde ik het dichter bij me plaatsen en er brak iets van binnen en ik kreeg een zwart scherm. Ik belde LG Support en legde het uit en kreeg een antwoord dat me schokte. Het valt niet onder de garantie en het repareren van het probleem kan meer kosten dan het kopen van een nieuwe. Ik ben blij dat dit is gebeurd, want we dachten erover om deze monitoren voor ons hele team op kantoor te kopen.

Voor een scherm dat is ontworpen om te bewegen naar je ergonomisch comfort is dit zeer teleurstellend en slecht gebouwd.

Pluspunten

• leuk om te coden
  • Leuke arm

Minpunten

• Slecht gebouwd
  • Veel te gevoelig design, scherm barst tijdens verplaatsen van hoogte

1 van 5 sterren (Waardeloos)
kevintobben01 Newbie
20 augustus 2024 Product gekocht

LG DualUp Zwart

Heb de monitor nu 2 jaar en hij bevalt me uitstekend. De monitor was prijzig maar ik kreeg er ook iets uitstekends voor terug

Pluspunten

• Goed voor coderen
  • Goed beeldkwaliteit
  • Ergo-voet

Minpunten

• Prijzig

Heb jij ook een LG DualUp Zwart?