Gebruikers

Score: 4
17 reviews

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Zwart)

Prijs
€ 189,-
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
3
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
Dutchiee 4 oktober 2022
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.Dutchiee schreef afgelopen jaar 27 reviews, waarvan 62% gesponsord.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Sennheiser heeft niet heel lang geleden de MOMENTUM True Wireless 3 uitgebracht. Zijn deze in-ears een verbetering t.o.v. de vorige generatie (de True Wireless 2)? Hoe lang gaan de oortjes mee en hoe bevallen ze? In deze review zoek ik het uit!

Pluspunten

  • Meegeleverde silicone oortjes
  • Kwaliteit van materialen
  • Via de Smart Control app zijn de in-ears verder te tweaken
  • Helder geluid en goed geluid, diepere bass dan vele andere in-ears
  • 7 uur accuduur en nog mogelijkheid om tot 28 uur op te laden
  • Betere seal dan de vorige versie waardoor ANC ook veel beter klinkt - en werkt

Minpunten

  • Prijs, met 233 euro is het geen goedkope aankoop

Eindoordeel

Score: 5

+1
AltTabKeys 12 oktober 2022 Product gekocht

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Zwart)

Na het 1 jaar dragen van de voorganger, versie 2. Kan ik zeggen dat er zeker verbetering zit in versie 3. Is het noemenswaardig verschil? Dat is erg afhankelijk. Heb je Versie 2, dan is de stap naar V3 niet heel groot, ondanks de betere bass/helderheid. T.o.v AirPods, wint Sennheiser.

Pluspunten

  • Beter draagcomfort t.o.v Versie 2 door de “Ear Fins”
  • Betere Noise-Cancellation door de “Ear Fins”
  • Betere Bass & Crisp/Helderheid t.o.v Versie 2
  • Kunnen harder dan Versie 2
  • Charging-Case is USB-C
  • Charging-Case is ook draadloos op te laden door deze op een willekeurige draadloze oplader te leggen.
  • Langere batterijlevensduur dan andere oordopjes uit hetzelfde segment
  • 219,- voor Versie 3, terwijl V2 299,- was.

Minpunten

  • Oordopjes & Case zwaarder t.o.v Versie 2
  • De oordopjes zelf zijn groter, wat lomper.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
Miggy 23 november 2022
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Fantastische earbuds behalve op de fiets.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Zitten heerlijk
  • Makkelijk te bedienen
  • Hele mooie degelijke kwaliteit

Minpunten

  • Vangt teveel windruis, dus niet handig op de fiets

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
Jonathan B 11 november 2022
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Indrukwekkende oortjes! Niet perfect maar sterke allrounders.

Pluspunten

  • Zuiver geluid
  • Sterke afwerking case en oortjes
  • Goede batterijduur
  • Sterke noice cancellation in wind
  • Multipoint connections
  • Zeer reactieve bediening en personaliseerbaar
  • App voor software updates en extra bediening opties

Minpunten

  • Noice cancellation niet zo sterk als bepaalde concurrenten
  • Equalizer is te beperkt
  • Bluetooth connectie niet super op lange afstanden
  • Comfort goed voor 3 a 4 uur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
Melle2 21 november 2022 Product gekocht

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Deze dopjes worden geleverd in een oplaad doosje, met een luxe uitstraling. Dat is fijn want ik neem deze dopjes overal mee naar toe. Via een slim ontwerp worden de dopjes automatisch geladen en zodra je ze uit het doosje haalt start de pairing met je mobiel.

Pluspunten

  • chic
  • goede uitstraling
  • gemakkelijk koppelen

Minpunten

  • veel functies op de dopjes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
wib92 9 november 2022 Product gekocht

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Ik ben aangenaam verrast door deze earbuds. Ze passen zeer goed (meerdere adapters meegeleverd). Zeer goed geluid: met behulp van de app kan je de geluidsinstellingen aanpassen in functie van je eigen voorkeuren (o.a. geluidstest). Je kan tot 20 profielen opslaan naargelang de situatie waarin je ze wenst te gebruiken.

Pluspunten

  • goed geluid
  • passen goed
  • handige app
  • oplaadbaar dmv case

Minpunten

  • accuduur enkel zichtbaar in app

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

cbr600f4i 28 november 2022 Product gekocht

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Zwart)

Goed geluid. Grootste nadeel, iets dat in mijn opinie absoluut goed moet zijn is dat de doppen constant leeg zijn en niet willen opladen ondanks dat ze in de lader zitten en status groen licht. Deze onzin wil je gewoonweg niet dagelijks hebben bij een draadloos systeem.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit geluid
  • Mooie volle Bass

Minpunten

  • Opladen
  • Overruled andere bluetooth
  • Prijs
  • Oortjes licht oncomfortabel

Eindoordeel

Score: 2
Logister 22 november 2022
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.Logister schreef afgelopen jaar 4 reviews, waarvan 100% gesponsord.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Positief verrast met uitpakken, mooie oordoppen en fraai doosje. Snel geïnstalleerd en meteen aan de gang. Muziek luisteren helemaal prima. Teams meeting via laptop werkt na update ook goed.

Pluspunten

  • vormgeving
  • geluid

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 4
JohanH79 22 november 2022
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Goed en zuiver geluid! Ook meer dan genoeg opties in de app. Noise cancelling of anti wind modus werkt heel goed. De buds zijn robuust en niet te groot. Het oplaaddoosje is wel vrij groot.

Pluspunten

  • Mooi en goed geluid
  • Noise cancelling
  • Voelt robuust aan

Minpunten

  • Zwaar
  • Groot oplaaddoosje

Eindoordeel

Score: 4
shakading 20 november 2022
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Het geluid is enorm goed en met de SennHeiser Smart Control App kan je de geluidsinstellingen eenvoudig aanpassen. Ook het design van de oortjes en case is enorm mooi en strak. De batterijduur is ook enorm goed en door middel van de case gemakkelijk terug op te laden.

Pluspunten

  • Design
  • batterij
  • Oplaadcase

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
SuperSjollie 18 november 2022 Product gekocht

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Zwart)

Prima set oordopjes die het achtergrond geluid filteren én een perfecte pasvorm hebben. De ideale combinatie voor mij tussen een headset (en plat gedrukte haren) en een goede set oordopjes maar dan met het voordeel dat je geen storende achtergrond geluiden meer hoort. Dankzij de rubberen ring perfect passend!

Pluspunten

  • Rubberen ringetje voor pasvorm
  • Goede geluidskwaliteit
  • Geen vervelende achtergrond geluiden meer.

Minpunten

  • Aanpassing van sensor tijdens telefoongesprek

Eindoordeel

Score: 5
AnAnAnAnAn 17 november 2022
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.AnAnAnAnAn schreef afgelopen jaar 3 reviews, waarvan 100% gesponsord.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Goed, een mooi strak design en een handig oplaaddoosje . Het opladen gaat snel door middel van USB C (de oordopjes klikken als het ware met een magneet vast in het oplaaddoosje). Goed geluid en goede noise cancelling.

Pluspunten

  • Strak design
  • Goede noise cancelling

Minpunten

  • oordopjes wat pijnlijk in oor

Eindoordeel

Score: 4
Carcoke 15 november 2022
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Stijlvol afgewerkt. De case oogt kwaliteitsvol. Het geluid is erg goed van kwaliteit, met bassen die diep gaan. De noise canceling heb ik getest tijdens het stofzuigen. Hier vielen de prestaties echter sterk tegen. Nochtans veroorzaakt stofzuigen een homogeen, uniform, voorspelbaar geluid, waar een gemiddelde ANC-filter wel mee om kan.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi design
  • Aangenaam geluid

Minpunten

  • ANC valt tegen

Eindoordeel

Score: 4
acinony 8 november 2022
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Grafiet)

Ik heb al aardig wat verschillende geprobeerd nu dan eindelijk een break trough. Ik ben blij verrast door de kwaliteit van het geluid. Met de gratis te downloaden app kan je instellingen van de oordopjes helemaal instellen naar je eigen wensen. Fantastisch !

Pluspunten

  • kwaliteit
  • instelbaarheid via app
  • pasvorm door meegeleverde kussentjes

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5
cecedabro 26 september 2022 Product gekocht

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Zwart)

Het linker oortje werkte opeens niet meer na 10 dagen gebruik. Nu geeft ie wel geluid, alleen is dit geluid veel zachter dan het rechter oortje. De software werkt haast nooit en zit bomvol bugs. Ook bij apple werken ze gewoon niet goed. Dit geldt ook voor windows en mac.

Pluspunten

  • goed geluid (als het werkt)
  • goede batterijduur
  • mooi doosje

Minpunten

  • zit niet lekker
  • zijn minder mooi
  • de software is verschrikkelijk slecht
  • raar piepgeluid soms
  • noise cancelling werkt opeens niet
  • geluid in rechts veel harder dan links
  • te veel buggs

Eindoordeel

Score: 1
Folivora 19 augustus 2022 Product gekocht

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Zwart)

Niet kopen met android. Features werken niet altijd en bijgeleverde software is erg onbetrouwbaar. De oortjes laden soms niet goed. transparency mode geeft erg veel ruis, alleen handig voor kort gebruik. De windreduction mode werkt goed, alleen wel minder noise canceling.

Pluspunten

  • wind reduction mode werkt goed

Minpunten

  • software vol met bugs
  • oortjes lopen vaak vast
  • touch controls registreerd niet altijd goed
  • gebruikvriendelijkheid is er niet
  • transparency geeft veel ruis

Eindoordeel

Score: 2
veqzed 2 augustus 2022 Product gekocht

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Zwart)

Buiten het feit dat de charging case nu draadloos oplaadbaar is en via de bluetooth zijn batterij percentage kan uitlezen, gaan de True Wireless 3 oordoppen er kwalitatief op achteruit.

Pluspunten

  • Charging case
  • Goede app

Minpunten

  • Geen aluminum meer, maar plastic
  • Oortjes blijven in de charging case aan
  • zwakkere bass

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee