Gemiddelde gebruikersscore
The Freestyle is een leuke apparaat om te zien. Handig klein en daardoor erg mobiel maar met name projectie bij daglicht valt erg tegen. Dat beperkt The Freestyle nogal in z'n mogelijkheden. De prijs van dit gadget is daarom te hoog.
Zeer mobiele beamer met een (in ieder geval in het donker) geweldige beeldkwaliteit. Hij kan niet multitasken.
Het is een mooie en veelzijdige beamer. Handig en klein, zodat je de Freestyle overal mee naar toe kunt nemen. De transportkoker is erg mooi en stevig, zodat je de beamer veilig kunt vervoeren. Het beeld is scherp en het geluid is goed.
Mooi compact apparaat. Eenvoudig overal te gebruiken, zowel binnen als buiten.
Een aanrader voor iedereen niet gebonden wil zijn aan een vaste plek voor de tv.
Gaat bij ons mee op vakantie. Erg blij mee!
De Samsung freestyle is een echt mooi vormgegeven en handig apparaat.
De installatie verliep eenvoudig en het eerste gebruik spreekt voor zich. We hebben een diashow met foto’s geprojecteerd en de F1 in de woonkamer op groot scherm. Wij zijn heel blij met The Samsung Freestyle. Het gebruik, de beeldkwaliteit en de vormgeving maken het voor ons echt een gaaf apparaat!
Leuk compact apparaat. Makkelijk in gebruik en vele opties. Leuk geluid ook. Kan tot 100 inch. Echt een mini smart tv 👍
De Installatie is echt plug and play, apps werken muv T-mobile de app is nog niet gereed voor The Freestyle. In het donker is het beeld echt tegek, mooi scherp beeld, Buiten onder overkapping, wel in het donker, kan niet mooier, prachtig, 100 inch, bijna onwerkelijk. het geluid is prima.
Beeld en geluid zijn goed. Leuk dat er al verschillende populaire apps op geïnstalleerd zijn, zoals Netflix, Disney Plus en Viaplay.
Leuke gadget die eenvoudig is in gebruik. Beeldkwaliteit is netjes en dat geldt ook voor de geluidskwaliteit. De beeld- en geluidskwaliteit zijn prima, maar de lichtsterkte valt toch wat tegen: bij daglicht is het beeld niet afdoende. Zodra het gaat schemeren wordt dit een stuk beter.
Makkelijk toepasbaar met beperkingen
Goede maar dure projector, stelt goed scherp en past grootte beeld automatisch aan
Compacte beamer die automatisch kalibreert en schaalt. Ideaal om te gebruiken als vervanger voor een TV, al zou ik hem voor dagelijks gebruik nog niet gebruiken!
Product van de toekomst
Klein maar fijn. Leuk en stijlvolle projector. Tevreden klant
Deelnemend aan Insiders campagne
Veelzijdige projector met veel mogelijkheden, ontzettend scherp beeld, goede kwaliteit en geluid. Handige afstandbediening, maar via je mobiel kun je hem ook bedienen.
Super leuk apparaatje, makkelijk in gebruik en heerlijk compact! Heel handig om mee te nemen dus. Nadeel daarbij is geen ingebouwde accu. Beeldkwaliteit in een donkere ruimte mooi scherp en helder.Geluid super mooi!
Automatisch afstellen van het beeld soms matig, op te lossen met de Key Stone functie.
Ik heb de Samsung Freestyle nu een aantal weken in gebruiken en wat een fantastisch apparaat.
Apparaat is heel gebruiksvriendelijk en is perfect voor bijv. de slaapkamer. Bij gebruik met meer licht is de kwaliteit minder (wel voldoende). De Keystone functie kan voor de vraagprijs beter en de reisetui is mooi, maar is alleen voor de beamer zelf.
Al met al wel tevreden met de beamer!
Prima beamer, makkelijk in te stellen, maar overdag, met veel licht, slecht beeld.
Fantastische gadget! Makkelijke installatie. Ideaal voor de slaapkamer, badkamer, vakanties en als je voor werk/ vrienden even wat wil presenteren. Je schuift het apparaat zo in de case om mee te nemen.
goede kwaliteit waar je wel voor betaalt.
Fijn dat je direct gebruik kan maken van de streamingdienst
Als een kind zo blij , heb ik de Freestyle uitgepakt en tuurlijk daar hoort ook een unboxingvideo ook bij. Dit was echt leuk om te doen. Hup naar de volgende stap: het installeren. Dit hebben we met een mobiele telefoon gedaan, The Freestyle is free
Er zijn een aantal voordelen van deze beamer ten opzichte van andere beamers. Het is licht, compact, flexibel en snel in te stellen via iedere hoek. Ik heb een andere beamer en die is zwaarder, groter, kan niet snel projecteren via een schuine hoek.
Leuke gadget, maar geen volwaardige beamer.
Mooi design, aardig geluid, beeldkwaliteit goed -> mits geen sterk buitenlicht. Buiten alleen 's avonds te gebruiken. App's werken prima.
Opstarten en installatie ging erg makkelijk, duurde echt maar enkele minuten.
De scherpte van het beeld was harstikke prima.
Makkelijk mee te nemen in de travelcase, alleen hier past de afstandsbediening en de adapter niet in.
Keystone werkt slecht. Weinig/geen beeld bij (ver)lichte ruimte
Geen aanrader qua prijs/kwaliteit
Handig in gebruik en heel praktisch formaat om mee te nemen. In het donker is het beeld echt scherp en als je de freestyle verplaatst stelt hij zelf opnieuw scherp, ideaal! Als het licht is en op een niet witte/vlakke muur is het beeld minder scherp.
Supergave gadget, makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken.
Makkelijk te installeren en gelijk een film kijken. Het beeld is super scherp en met de autofocus stelt de Freestyle automatische scherp. De standaard fílmapps staan er op of kun je installeren.
Vorige week hebben we de freestyle ontvangen. Uitpakken, aanzetten en binnen no time beeld op de muur. Thé Freestyle is compact, licht, strak vormgegeven en met de bijgeleverde hoes makkelijk te vervoeren. Het beeld is fantastisch. Dan krijg je een bioscoopgevoel. we zijn erg enthousiast en gaan hem veel gebruiken!
De freestyle is een geweldige gadget. Natuurlijk is de prijs wat aan de hoge kant, ik weet daarom ook niet of ik de volle prijs ervoor zou betalen. De beeldkwaliteit is echt ruim voldoende, de opties ruim, maar jammer dat er toch apps missen.
Wij hebben de beamer via Insiders mogen testen en nu 2 weken in gebruik. De beeldkwaliteit valt mij 100% mee, echter moet je niet teveel licht in de ruimte hebben.
Prima om op de slaapkamer lekker tv te kunnen kijken zonder groot apparaat dat in de weg staat
Leuke compacte beamer
De Samsung Freestyle is de projector die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Doordat er al diverse streamingsdiensten zijn voorgeprogrammeerd hoef je alleen nog maar in te loggen en je kunt gaan kijken naar wat jij wilt!
Nu the freestyle in huis en is makkelijk overal in huis te gebruiken. Installatie en koppelen met WiFi ging eenvoudig. Hij is lekker klein en heeft een goed geluid en beeld. Enige nadeel is nu dat je overal een stopcontact nodig hebt. Extra aanvulling zou een ingebouwde accu kunnen zijn.
Leuke gadget, mooi vormgegeven, fijn om film mee te kijken
Klein apparaat veel heel veel mogelijkheden. Werkt overal en super fijn met allerlei geïnstalleerde apps. Net een compacte smart tv met grote weergave.