Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
19 augustus 2023 Rapporteer
Testpanel +1

Een razendsnelle laptop die klaar is voor de zware taken zoals photoshop! Een aanrader met aardige prijs, maar wel voorbereid op de toekomst dankzij de goede specs. De accu kan het prima aan, al merk je echt terugloop bij zwaardere taken, maar met simpele taken hou je het zeker 4-5 uur uit. Ook lijkt de laptop lekker robuust en kan die tegen een stootje zonder meteen krassen of butsen te krijgen.

Pluspunten

• goede accu
  • zeer goede en snelle prestaties
  • klaar voor het zware werk

Minpunten

• Geen usb-c oplader
  • geen vingerafdrukscanner
  • wordt warm bij zwaar gebruik

27 januari 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Tegelijkertijd zakelijk twee dezelfde laptops aangeschaft. Beide laptops hebben een breuk in de rand van het scherm. Dit lijkt een ontwerpfout omdat het scharnier te stroef gaat / het kunststof te zwak is. Geen garantie gekregen van Lenovo want daar vinden ze dit Customer Induced Damage (ook wel eigen schuld).

Pluspunten

• zeer snel
  • goede accu
  • fijn toetsenbord

Minpunten

• slechte bouwkwaliteit
  • slechte service
  • matig scherm

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Product gekocht

Lenovo IdeaPad 5 Pro 16ACH6 (82L500WDMH)

Voor mijn gebruik na 2 jaar nog steeds echt een heerlijke laptop. Ik draai veel processen en tegelijkertijd gebruik ik photoshop of dergelijke software paketten. Bedrijfsmatig 2 gekocht rond februari 2022 en nog steeds het gevoel alsof ze nieuw zijn. Stevige metalen behuizing. Genoeg grafische prestaties voor wanneer je niet professioneel hoeft te gamen.
Echt zeer veel waar voor je geld.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit, robuust gebouwd
  • Mega snel in processen dankzijn Ryzen 9
  • Heerlijk scherm met hoge resolutie

Minpunten

• Voor mij geen

Heb jij ook een Lenovo IdeaPad 5 Pro 16ACH6 (82L500WDMH)?