Gemiddelde gebruikersscore
Bij de Sumup helpdesk gaan ze er klakkeloos dat als een Sumup apparaatje een blokkade melding geeft, ze er blindeling van uit gaan dat het apparaatje is gevallen of gestoten en dat je maar een nieuwe moet kopen? Mijn Sumup is niet gevallen of gestoten om die foutmelding te genereren. Hij stond gewoon in de houder op te laden en de volgende ochtend voor een klantbetaling gaf hij de blokkeermelding. Buiten dat een mobiel device zeker ten een stootje zou moeten kunnen rechtvaardigd de opmerking niet.
Superhandig apparaat, makkelijk te koppelen aan de SumUp app (acocunt nodig hiervoor) en te gebruiken. Slaapstand & scherm helderheid aanpasbaar via apparaat zelf. Kan fooien aannemen via het scherm, zowel in % als vaste bedragen, deze zijn via de app aan te passen. Laad snel op en batterij gaat ook lang mee. Intensief gebruik over 2 dagen nog meer dan 50% geladen. Komt met een houder (tevens laadstation) en een USD-C kabel.
Heeft soms problemen met opstarten waarbij het scherm op alleen het logo blijft hangen en niet doorgaat naar het startscherm. Even opnieuw uit & aan zetten tot ie het wel doet.
Gebruik nu meer dan een jaar en nog steeds super tevreden mee!
Vorig jaar een mobielpinapparaat aangeschaft, SumUp solo. Afgelopen december 1 avond gebruikt en daarna weer netjes opgeborgen in de originele verpakking en in de kast opgeborgen. Afgelopen week apparaat weer gepakt om hem op te laden, maar kreeg de melding "device blocked". Niet meer te gebruiken, niet meer te repareren. Reactie Sumup: jammer maar garantietermijn is voorbij. we kunnen niets voor je doen. M.a.w. een avond pinapparaat gebruiken kost je € 100,- Geen enkele vorm van coulance alleen de standaard verkooptrainingspraatjes: we vinden het heel vervelend, maar dit is de garantietermijn. Nooit meer Sumup.