![]() |
Review - AMD Radeon RX 6600 - De minst dure next-gen videokaart De AMD Radeon RX 6600 is de goedkoopste next-gen videokaart tot nu toe, maar is het daarmee ook een goede koop? |
Een geweldige videokaart, valt zeker niet tegen. Voor de prijs is het één van de beste videokaarten. (Of eigenlijk misschien wel de beste) Mooi design met grote heatpipes en een grote heatsink. 2 slot design zorgt ervoor dat deze kaart in bijna elke behuizing past en genoeg airflow krijgt.
Deze kaart heeft voor mij 0 minpunten. Speel PUBG op 1440p low met Mid Textures op +- 115-130 FPS.
Vrijwel elke game op 1080p High tot max settings of 1440p medium settings met 60+ FPS.
De andere reviews zeggen dat hij luidruchtig is, ik heb hem op stock settings draaien en hoor hem dan helemaal niet, de fans zijn minder luid dan mijn casefans en die zijn onhoorbaar tijdens het gamen met de headset op. Handmatig de fans harder gezet dan nodig (voor de maar 100 watt die de kaart gebruikt), dan worden ze vanaf 60% wel hoorbaar, maar de kaart blijft met stock settings onder de 70 graden Celsius (kamertemperatuur 25 Celsius) dus er is geen reden om de fans harder te zetten.
deze kaart is perfect voor 1080p en haalt zeer stabiele fps
Na 6 jaar met een R7 260X is dit een waardige opvolger. Oudere en nieuwere games op max settings en 1080p is bijna altijd 60fps haalbaar. Bouwkwaliteit is goed, koeling is ook prima. Prijs en formaat zijn enorm, maar niks schokkends.