Ik heb deze mogen testen van Review.nl.
Mooie forse rechthoekige soundbar met een even fors geluid. Heerlijk geluid op ieder volume bij het streamen van muziek. In combinatie met een LG televisie valt de surround en daarmee de bioscoopervaring bij de rearspeakers op ongeveer 3 meter afstand tegen.aangezien dan enkel nog de soundbar overheerst.
Ik heb deze set gekocht omdat ik een soundbar zocht met grote afmeting, en ook omdat de review toch goed waren, enige- puntje dat ik de bas matig vind wat echt ontbreekt.
Nu lees ik dat bij bijna alle LG soundbars een terug kerend probleem is.
Alleen bij mijn vorige lg soundbar sj9 was dat geweldig, maar hier kan je geen rear speakers op aan sluiten, anders had ik hem nooit weg gedaan.
Goede geluidskwaliteit en surround ervaring voor een soundbar & speakers. Beter kan altijd, maar voor deze prijsklasse (740euro) een prima product. Dolby surround & TrueHD geven een extra dementie aan het kijken naar films & TV. Ook de draadloze setup en integratie met mijn LG TV werkt uitstekend.
Grote soundbar met subwoofer en 2 rearboxen welke alleen op 220v aangesloten hoeven te worden. Stekker erin, LG soundbar app downloaden, wifi installeren, waarna je in de app je geluid naar eigen zin kan maken. Alles werkt gewoon en gewoon goed! Wat een geluid! Helder en in balans.