De Teufel Motiv Go is aan de prijs, maar biedt wel waar voor zijn geld. Hij is klein van stuk, maar krijgt van ons panel een goede score op geluidskwaliteit. Het is meer een speaker voor in en om het huis dan om mee te nemen naar een feestje. De Motiv Go heeft een microfoon, voor spraakassistenten of bellen, maar minder waterdichtheid dan partyspeakers van JBL en je kunt er je telefoon niet mee opladen. Hij past echter wel beter in de meeste interieurs en heeft de fijne Dynamore-functie voor een beter stereobeeld. Ook de ondersteuning voor aptX en AAC is fijn als je audio in hoge kwaliteit streamt. Al met al krijgt de Teufel Motiv Go een Excellent-award voor zijn features en prestaties. Lees verder »
De Motiv Go van Teufel heeft mij door het grote geluid in een klein jasje positief verrast. De sound (met name de bassen) is dik in orde, maar kan soms wel wat wollig worden. Over het degelijke design ben ik ook enthousiast. Z'n prijskaartje wat mij betreft zeker waard.
Mocht je een goeie Bluetooth speaker zoeken en cilindrisch design is niet je ding, zoek niet verder!
Het is een heerlijke non-nonsense speaker met een goede bouw- als geluidskwaliteit.
Eerst was ik sceptisch over Dynamore, totdat ik het knopje uit nieuwsgierigheid heb ingedrukt. Het is daadwerkelijk een ruimtelijke toevoeging voor het gross van je muziek, ik vraag me echt af hoe ze dit hebben geflikt in dit kleine kastje.
Misschien zou je tussen muziekgenres willen wisselen tussen dynamore en non-dynamore, maar dat knopje maakt het wisselen zeer gemakkelijk.
In de witte kleur samen met een gegooglede kortingscode heb ik hem kunnen kopen voor 155 euro, en dat is deze speaker 110% waard!