Een strakke 5G telefoon die goed in de hand ligt. In vergelijking met andere toestellen is deze Xperia wel relatief lang. Het trage opladen (3 uur) kan als nadeel genoemd worden, maar daar staat een uitstekende accuduur tegenover. De geluidskwaliteit welke de DAC weet uit te sturen is een pluspunt.
Serieus een goede telefoon. Snel in elk opzicht, ligt lekker in de hand. Overtuigende camera's en bouwkwaliteit. Maakt de noodzaak/meerwaarde voor een duurder high-end toestel echt nihil
Daar waar ik met eerder Sony echt superblij was, scoort dit toestel echt te hoog op de frustratie-ladder. Sony had voor de prijs een beter toestel moeten en kunnen produceren.
Top toestel met erg slechte camera
De beste voordeel aan de Sony Xperia 10 iii, vind ik de levensduur van de batterij. Het gaat de hele dag door! Helaas is de geluidskwaliteit van de telefoon is heel erg matig. Het heeft geen basgeluid en het is vervelend als je naar muziek luistert.
Prima compact toestel...(heb de witte)
Van Sony Xperia 1 naar dit toestel gegaan, die wilde mijn zoon wel.
De nieuwe xperia 1 lll vond ik wat te prijzig...
Voor t werk als Postbode wel prettig om water/stofdicht toestel te hebben.
Ondanks 60 htz snel toestel.
Ik kom van een Xperia X en deze telefoon is toch wel weer een hele verbetering. De vingerafdruk sensor werkt beter, de foto's zijn veel beter, veel beter beeldscherm, enz.
Ik heb verder geen last van de negatieve punten die hier worden beschreven
Prima telefoontje met onbruikbare scherm...
Het scherm heeft een ongelooflijk slechte kleurweergave als de helderheid onder 50% of zo staat, en rond donkere gebieden is er een zeer opvallende banding effect door zichtbare kleurovergangen (onafhankelijk van helderheid).
Prima telefoon, ligt fijn in de hand maar daar houd je van of niet denk ik, geen onnodige apps en voelt stevig aan. Camera en audio had ik wel beter verwacht van Sony.
Blij met de telefoon. Batterij gaat erg lang mee, daar kun je makkelijk 1,5 dag uit halen. Camera is traag met opstarten, maar de foto's overdag zijn prima. Savonds een ander verhaal,jammer. De processor is langzaam, maar dat is bekend. Al met al voor de prijs een prima toestel.
Dit is een erg fijne allrounder met een paar leuke eigenwijze features zoals 3.5mm jack, vingerafdrukscanner in de aan/uit knop en een notificatieledje. Verder is de batterijduur erg goed en heeft de software geen onnodige poespas. Voor deze prijs was een scherm met een hogere refresh rate geen overbodige luxe.
Telefoon is snel, voor mijn gevoel iets smaller waardoor die beter in de hand ligt. De camera's zijn prima maar steken een beetje uit waardoor beschadiging van de lens bij neerleggen/ verplaatsen aannemelijk is.
De accu gaat bij regelmatig gebruik 2 à 3 dagen mee. Prijs/kwaliteit is goed.
Groene waas over het scherm in een donkere omgeving. Dit viel niet te corrigeren. De camera vind ik ronduit slecht. Heel korrelig en met maar 12 megapixels aan de ondergrens van de markt. De vingerscan aan de zijkant is zeer onhandig als deze in een hoesje zit.