De Lenovo Yoga Slim 7 Pro is een laptop met een interessante formule: een krachtige 45W-Ryzen-processor met de nieuwste Zen 3-rekenkernen in een dun en licht ontwerp. Zelfs de prestaties van ons 'basismodel' met zes cores zijn uitstekend voor een apparaat van dit formaat. Lenovo heeft de metalen laptop verder voorzien van een lekker scherp beeldscherm met de fijne 16:10-verhouding, dat wel wat beter gekalibreerd had mogen zijn. Ten opzichte van de Yoga Slim 7 van vorig jaar bevat de nieuwe Pro ook wat minpuntjes. Zo ontbreken de HDMI-poort en kaartlezer, en is de accuduur een stuk korter. Als je de illustere voorganger kunt wegdenken, blijft de Yoga Slim 7 Pro een interessante laptop, die bovendien aantrekkelijk is geprijsd. Ook een exemplaar met acht processorkernen komt voor minder dan duizend euro in de winkels. Lees verder »
Degelijke, snelle werkcomputer. Vooral het scherm is fijn, met een 16:10 verhouding, hoge resolutie en een matte afwerking. De processor is erg snel, net als de wifi.
De enige echte minpunten zijn de matige accuduur en beperkte aansluitmogelijkheden.
Maar voor deze prijs hebben we eigenlijk niets te klagen.
Goed gebouwde snelle 14" laptop. Goede kleuren en contrast. Voor 719 tijdens Black Friday een koopje. Lijkt me een goede studie laptop.
Eerste exemplaar teruggestuurd vanwege backlight bleeding. Nieuwe gekregen, is iets betere, maar zeker niet zonder bleeding. Vooral zichtbaar bij opstarten, bij gebruik nauwelijks.
Mooie lappie met goede hardware, maar ook bomvol bloatware inclusief de oude vertrouwde macaffee popups elke 5 min. Verse windows usb install vereist. Kan ook lichte games snel draaien. Zware games op low.