Gemiddelde gebruikersscore
Bekend van TV reclames als 'met laser', verbazingwekkend genoeg is dat echt een briljante feature, geen onzinnige gimmick! Wel blijf ik me afvragen of deze steelstofzuiger van Dyson zijn (hele) hoge prijskaartje wel echt waard is. Sommige van Dyson's pluspunten ervaar ik als heel onhandig. Lees verder voor meer info.
Een grote upgrade vanaf de V8
Na enkele dagen gebruik duidelijk merkbaar dat dit een grote stap vooruit is vanuit de V8 die we hiervoor hadden. De laser waarvan ik dacht dat het een gimmick was is de grootste eye-opener van de V15.
reinigd prima, zwaar qua gewicht
Inmiddels een half jaar in bezit en nog steeds erg tevreden. De aanschafprijs was belachelijk hoog voor een stofzuiger, maar hij werkt ontzettend goed en fijn. Vooral het laserlicht is echt een ideaal hulpmiddel bij het stofzuigen. Ik gebruik hem meestal s’avonds, je ziet precies waar het nog vies is.
Pracht van een ding werkelijk waar. Wat een tijd waar we in leven dat dit soort producten onze levens mogen verrijken. Geniaal. Zo'n mooi stofzuiger ding is het. Pooh. Mien merk.
De Dyson V15 is een relatief compacte stofzuiger die ondanks dat hij draadloos is (op boost modus) harder zuigt dan zijn bedrade concurrenten.
De laser is echt ideaal. Overdag zie je niet super veel maar ‘s avonds kan je makkelijk zien waar je al wel en niet geweest bent.
Voor deze prijs moest ik wel goed nadenken, maar vooralsnog heb ik geen spijt van de aanschaf.
Wel is het apparaat zwaarder dan vooraf ingeschat.