Sinds april 2021 in gebruik, ik ben zeer tevreden.
Dit apparaat is zeer geschikt voor iemand die de bel wil integreren met bestaande (domotica)systemen
Ik heb de bel nu een tijdje in gebruik maar ik heb er intussen flink spijt van.
De beeldkwaliteit is goed, áls het al wordt opgenomen, maar daar is dan ook alles mee gezegd.
Opnemen via FTP is dermate instabiel dat deze niet te gebruiken is voor enige beveiliging.
Na een paar jaar in gebruik is het toch wel een prima apparaat.
Ik zou hem niet aanraden. Instabiel, zeer slechte service en vooral vaak connectieproblemen.
Eenvoudig aan te sluiten, goed beeld, en prima met Synology surveillance station te integreren.
Deze was deurbel voor mijn wensen toch een tegenvaller. Geen google assistent ondersteuning, matige software en functies die gewoon niet werken hebben mij doen besluiten het product terug te sturen.
Beeldkwaliteit is prima, aansluiten viel een beetje tegen.
Waarom ik deze deurbel gekocht heb, is dat hij dmv webhooks is te koppelen aan domotica (HA)
Camera beelden kan je rechtstreeks ophalen bij de camera via rtsp.
Heb de deurbel nu meer dan een jaar en de rtsp stream valt nooit weg.
Mijn ervaring met de app is drama, het is nu meer een deurbel met als extra optie een beveiliging camera.
Ik heb de deurbel net in gebruik maar so far niet echt een succes. De meldingen van mensen voor de deur zijn traag. De snelle postbezorgers worden helemaal niet geregistreerd. Camera reageert te laat ook op hoge gevoeligheid instellingen. Ik heb daarbij de VC1 chime gekocht voor meldingen in huis. Ben er de hele dag mee bezig geweest. De instellingen om te verbinden aan wifi zijn eenvoudig. Maar de smartverbinding die via de app gemaakt moet worden werkt niet. De VC1 geeft geen enkel geluid bij het aanbellen. Ik wacht ook al een dag op reactie vanuit support. Miss kan iemand hier een tip geven hoe ik dit aan het werken krijg?
In combinatie met de VC1 ( gong) is dit niet een ideale combi. Ruim 1.5 jaar in gebruik
Beide toestellen VD1 en VC1 met het zelfde draadloos net werkverbonden, toch werkt de VC1 vaak niet als er aangebeld wordt ?
VD1 geeft een goede beeldkwaliteit,en werkt voor de rest goed. wel opletten met het aansluiten van de eigen bel. beelden worden bij mij lokaal opgeslagen op de Foscam NVR.
Zijn er gebruikers die deze VD1 geheel bedaard hebben aangesloten, ook op het netwerk bedraad ?
Een heel slechte product. Niet verwacht van FOSCAM.
Bell heeft 1 jaar gewerkt.
Nu niet meer. Start op, werkt tot eerste gebruik en dan stopt weer.
Doet helemaal niets.
Foscam VC1 gong is nog een grotere ramp. Total Disaster!
Installatie lukt niet. Reset helpt niet, en werkt soms ook niet. Het installatie proces in de handleiding klopt niet met die in de App. Alleen de looks en prijs zijn premium.