![]() |
Best Buy Guide - Voedingen Community Best Buy Guide - De beste voedingen in mei 2023 Wat is de beste voeding? In deze Community Voeding Best Buy Guide van mei 2023 bepalen we samen met de community wat de beste voedingen van dit moment zijn. |
Een van de weinig goed te krijgen 850 watt SFX voedingen, maar de ventilator op deze voeding is echt heel luid. In de praktijk gaat de fan niet aan tot 15% load om daarna naar 100% te gaan om de warmte die in die periode is opgebouwd af te voeren.
Deze PSU gekocht. Deed het in de eerste instantie fantastisch op wat coilwhine na. Maar na een jaartje heeft die het opeens opgegeven. Ik denk dat dit een uitzondering is geweest want ik heb er verder niks over gevonden online maar wel jammer.
Wat kan je zeggen over een voeding, ja erg compact SFX en prettig dat modulair. Maar dat kan je zelf ook bedenken. Wel goed om te weten dat dit apparaat practisch geen geluid maakt voor zover ik heb ervaren bij een belasting von +/- 450 W. Ik heb 'm gekocht voor 130 euro bij Megekko begin 2024, zeer schappelijke prijs gezien het gebonone, maar ik zie dat hij nu 100 euro meer kost bij Megekko. Why? Dat maakt hem wel wat te duur wat mij betreft.
Past perfect op een sfx build. Kabels zijn precies lang genoeg op de pci-e kabels na. Zijn nog wat lang na mijn menins. had bij mijn build 10 of 20 cm korter gemogen.
Op gehaald bij cooler master Europe.
Goede voeding voelt premium aan voor zo'n klein kracht bronnetje.
Niet op de maat gelet toen ik aan de telefoon was met cm maar ik heb het net aan in mijn kast gekregen, 24pin en Gpu cables haalde het maar net om alles aan te sluiten in een lian li 011 air
Genoeg prik voor 6900xt + 7600x zonder luid te worden. Heeft een prima fancurve en word nooit luider dan de gpu en AIO waterkoeler :)
Zit 2x PCIe kabels bij, weliswaar Y split, dus in principe genoeg voor 3x8pin PCIe gpu. Maar toch voor de zekerheid een 3e kabel bijbesteld.
Deze PSU van een tweaker gekregen die er een uit RMA had na de fancurve problemen zoals onderstaand. Zonder deze issues naar mijn mening bijna de perfecte SFX PSU (Platinum ipv Gold was leuk geweest)