Gebruikers

Score: 4
13 reviews

Xiaomi Mi Smart Speaker

Prijs
€ 34,95
Specificaties Stereo met Bluetooth/WiFi (netvoeding) - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
1
+2
Techrvw 3 december 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.Techrvw schreef afgelopen jaar 2 reviews, waarvan 100% gesponsord.

Xiaomi Mi Smart Speaker

Een smart speaker van Xiaomi met Google Assistant! Zou dit een concurrent van de Google Nest Audio kunnen worden? De prijs is goed, rond de 60 euro bij XiaomiProducts.nl. De bass is te heftig aanwezig, maar over het algemeen is de geluidskwaliteit zeer goed. Google luistert en reageert zoals gebruikelijk.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed
  • Audio kwaliteit is goed, als je van Bass houdt
  • De microfoons pakken je stem goed op
  • De mogelijkheid om Google te gebruiken

Minpunten

  • Bass is te overduidelijk aanwezig waardoor de zang zachter wordt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
Tomas_ 13 juni 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

Geluid is verassend goed. Je kunt treble en bass aanpassen in de app. Inmiddels een tweede besteld om een stereo paar te maken. De google assistent is een mooie bijkomstigheid.

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • Installatiegemak
  • Geluid is prima
  • Stereo paar mogelijk
  • in 2022 nog steeds in prima product
  • prijs nu 35,- is een koopje
  • Wifi

Minpunten

  • had graag een zwarte gehad of een skin.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 4
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 3

+1
dotternetta 5 oktober 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

Prijs kwaliteit is erg goed! Voor dit geld vind je, volgens mij, geen beter geluid. Wat een heerlijk vol geluid met lekkere bas.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit tov mini
  • bouwkwaliteit
  • snelle google assistant reactietijd

Minpunten

  • voedings aansluiting is vreemde ronde maat (12V)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
bartlijdsman 9 februari 2021 Product gekregen

Xiaomi Mi Smart Speaker

Een liefdesbaby tussen Sonos en Google. Check de video voor de volledige review!

Pluspunten

  • Strak design
  • Goede geluidskwaliteit voor de prijs
  • Flexibel vanwege Google

Minpunten

  • Té aanwezige bas
  • Lichtgevende ring kan niet uit

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 3
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 3

josmeijer 23 juni 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

Het ding klinkt gewoon goed (ik ervaar overigens zeker geen disproportionele basweergave). En de prijs-kwaliteit verhouding is gewoon bizar. Voor A merken betaal je 5 tot 10 keer zoveel voor echt niet veel beter geluid. Je kunt de microfoon gewoon uit zetten en casting gebruiken als je Google vreest :-)

Pluspunten

  • prima geluidskwaliteit
  • belachelijk lage prijs
  • Degelijke construktie

Minpunten

  • geen bluetooth
  • géén Deezer
  • geen youtube zonder abonnement

Eindoordeel

Score: 4
AddictedToBass 23 maart 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

Best onder de indruk van deze smart speaker. Prijs/kwaliteit echt top, staat perfect op mijn bureau. Verzuipt niet in in de bass zoals andere smartspeakers (vaak high-end).

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen USB-C charger

Eindoordeel

Score: 5
megara 8 november 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

Goede speaker voor dit geld. Lijkt veel op de Sonos. Verbazingwekkend goede speaker voor zo een lage prijs. Voelt niet goedkoop aan. Via de Google Home app zijn voldoende instellingen mogelijk. Reviews hebben de doorslag gegeven voor de aankoop.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit zeer goed
  • strak design (Sonos)
  • Microfoons pakken je stem snel op
  • Makkelijke installatie
  • Google Assistant

Minpunten

  • Losse voeding

Eindoordeel

Score: 4
llhardheadll 5 oktober 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

- Goede geluidskwaliteit in het lage prijssegment smart speakers. - makkelijke installatie via google home app. - als paar in stereo opstelling te gebruiken. - in Google home bassen aan te passen (anders overvloed aan bass) - prijs / kwaliteit meer dan uitstekend. - leuk instapmodel smart speaker.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Prijs/kwaliteit
  • Looks

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Eindoordeel

Score: 4
Peter R 18 juni 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

Goede smart speaker met google assistent; afgezien van teveel bas in de klank. Zelfs met de equalizer in google home krijg ik de klank niet in evenwicht. Voelt robuust aan en is strak afgewerkt. De lichtring bovenaan is een mooie, elegante maner om status aan te geven.

Pluspunten

  • Prijs/kwailiteit is prima!
  • Microfoons pikken goed op
  • Set up was een eitje
  • Leuk lichteffect om status aan te geven

Minpunten

  • heel veel bas in de klank
  • snoertje is aan de korte kant
  • eigen aansluiting/adapter (geen usb C oid)

Eindoordeel

Score: 4
Hodam 28 mei 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

Speaker is krachtig, bass is perfect! Alles is gemakkelijk in te stellen via de google home app!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Licht ring
  • Mooi design
  • Goedkoop
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Nog niks

Eindoordeel

Score: 5
Alexlis 23 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

Het is best kwalitatief een goede speaker. Waar ik me helemaal kapot aan irriteer is dat ik eig. een normale speaker wou. Dat "smart" gedeelte heb ik geen interesse in. Helaas kan je de speaker alleen gebruiken als je GHome installeert en dus Google letterlijk al je gesprekken laat opnemen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Geluid

Minpunten

  • "Smart" functies
  • Google
  • Werkt alleen als Google Home device

Eindoordeel

Score: 1
vuurtjih 4 januari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Speaker

Prima speaker voor dit geld. Wel een regelrechte Sonos kloon qua uiterlijk, maar als de kwaliteit prima is maakt dat voor mij niet uit (voor de helft van het geld). Bass is aanwezig, maar prima te regelen (zachter/harder) via de Google Home app.

Pluspunten

  • Google Assistant
  • Geluidskwaliteit
  • Simpele installatie

Minpunten

  • Sonos kloon (uiterlijk)

Eindoordeel

Score: 4
TheOnlyJean 19 december 2020 Product gekregen

Xiaomi Mi Smart Speaker

Vandaag een vervroegd kerstcadeau gekregen van mijn vrouw, een Xiaomi Mi Smart Speaker, besteld via xiaomiproducts.nl. Wat een mooi apparaat, heel mooi voor deze prijs, bass en treble kun je instellen via de google home app. Mooi vol geluid en natuurlijk de google assistent ingebouwd

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • vol geluid
  • microfoons luisteren goed

Minpunten

  • nog geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Smart Speaker?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee