€ 24,95 bij HomeWizard

1 van 5 sterren
HansKeesom
2 januari 2021 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Simpel apparaat dat voor de gemiddelde gebruiker precies doet wat het moet doen.
Tweakers kunnen met een API aan de slag om het actuele verbruik uit te lezen.

App is te onbetrouwbaar om nog echt mee te werken, veel pluggen geven steeds foutmelding.

Pluspunten

• Lage prijs
  • complete app

Minpunten

• app traag bij meer smartplug
  • Smartplugs geven vaak 400 fout

MiesvanderLippe
18 april 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Gekocht voor HomeAssistant. Dat werkt perfect. Je moet 'm wel eerst updaten en koppelen met WiFi. Daar is de app voor nodig, en een soort account (BS invullen werkt).

Pluspunten

• Gemakkelijk
  • Goedkoop
  • Gevoed uit meter (meter afhankelijk)

Minpunten

• Account nodig voor lokale setup
  • Snoertje te kort, sierkapje P1 port kan niet terug.

Bowie70
19 oktober 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

P1 meter gekocht nadat ik eerder al een stroommeter heb gekocht voor het meten van een groep, de groep waar de zonnepanelen op zit. De app werkt bij mij feilloos en geeft een goed beeld van het stroomverbruik. Ook is het monitoren van het stroomverbruik sneller, lijkt meerdere keren per seconde een uitlezing te geven. Ik heb het gratis abonnement en kan door het gebruik van de extra meter in de groepenkast goed overzicht krijgen van de verbruikte energie en relatie tot de zonnepanelen.

Pluspunten

• Makkelijk te installeren
  • Snelle uitlezing van de stroommeter
  • veel extra gegevens via homeassistant
  • voor nieuwere slimme meters geen voeding nodig

Minpunten

• kort snoertje

tfro71
22 mei 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Leuk product, kan wat het moet doen.
Het leest keurig de meter uit, zowel gas als elektra. Van elektra is precies te zien wat je nu gebruikt en dus kun je zien hoeveel het verbruik verandert als je bepaalde apparaten uit of aan zet. Gas één maal per kwartier maar dat komt vooral omdat die meters niet vaken synchroniseren.
De WIFI van dit apparaatje is prima, hij hang hier relatief ver van het eerste accespoint en toch gewoon een stabiele verbinding.

Pluspunten

• WIFI
  • Doet het gewoon
  • Realtime stroom

Minpunten

• App blijft basis
  • een maand bestaat uit dagen, niet uit weken!!!
  • Wisselende energieprijzen niet ondersteunt

masterbas
5 januari 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Voordelig in aanschaf. Kwalitatief netjes afgewerkt apparaatje. Ook voor “oudere” slimme meters, maar dan voeding nodig.

Pluspunten

• Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • App werkt vlot
  • Lage abbo kosten per maand

Minpunten

• Snoertje dat in de p1 poort gaat is aan de korte kant kan daarom uitsteken bij sommige meters

T-wave
7 april 2025 Product gekregen

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Als de verbinding werkt doet de P1 meter wat het moet doen, helaas is wifi vaak instabiel en valt deze om de paar dagen weg. Deze verbinding wordt alleen hersteld als ik de P1 meter handmatig reset. Daarbij geeft deze meter alleen gegevens door als deze verbinding heeft met het internet. Het kan dus geen gegevens tijdelijk lokaal opslaan. Ik mis dus regelmatig meetgegevens in de App, helaas wordt de meter hierdoor voor mij onbruikbaar.

Pluspunten

• Goede app met goed inzicht
  • klein apparaat

Minpunten

• Wifi is instabiel
  • geen ethernet aansluiting
  • geen geheugen aanwezig in het apparaat zelf

RobOl Newbie
17 april 2025 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Erkent probleem in de app maar weigert er iets aan te doen.

Pluspunten

• Prachtig produkt

Minpunten

• Erkent eigen fouten maar corrigeert niet
  • Verwaarloost klant

snuiver Newbie
7 oktober 2024 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Lijkt ideaal, maar naar een jaar is het weggooide geld. Ik heb nu 2 P1 meter en kan er niets mee.
Service is minimaal.

Pluspunten

• App is duidelijk
  • Fijn om te zien wat het piek momenten zijn.
  • Duidelijk en prettige app
  • Eenvoudig aan te sluiten.

Minpunten

• Veel online problematiek
  • Eenmaal online, géén meldingen dat P1 wegvalt
  • P1 hangt 4 meter van wifi router, gaat onverwachts offline.
  • 2e nieuwe P1 aangeschaft, probleem blijft.
  • Bij offline is de geschiedenis ook weg?

Willem P1 Newbie
28 juni 2024 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Na een half jaar geen verbinding meer mogelijk! Na vele, erg veel, uren er aan besteed te hebben nog steeds niet werkend! De chatbox is ergerlijk!

Pluspunten

• Heeft een half goed gewerkt!

Minpunten

• Werkt na een half jaar niet meer, geen verbinding mogelijk
  • Blauwe rand knippert slecht een maal en dan geen verbinding mogelijk!
  • Chatbox is ergerlijk! Geen ander contact met HomeWizard mogelijk!

W.Dekker Newbie
27 november 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Onlangs moest ik door een internet-storing de P1 meter opnieuw koppelen met mijn telefoon. Ik heb een plus abonnement. Het koppelen ging toen ook erg moeizaam. Een paar dagen later vonden er werkzaamheden plaats door de installateur en moest de spanning in huis worden uitgeschakeld.
Nadien lukt het niet meer om de P1 Meter te koppelen met de telefoon, waardoor ik niet alle gegevens binnen krijg die horen bij het +abonnement. Ik heb werkelijk alles geprobeerd wat op de site staat aangegeven om zelf de storing op te lossen, inclusief de routerinstellingen enz. Vervolgens een bericht gestuurd via de chat wat eigenlijk geen chat is... en wacht nu al een kleine week op een antwoord. Tot heden nog totaal geen reactie ontvangen...! In mijn account is het berichten-verkeer wat ik had opgezet bovendien niet terug te vinden. Ik heb er geen vertrouwen meer in....

Pluspunten

• werkte 1 jr zonder problemen, maar nu...hopeloos

Minpunten

• P1 meter niet te koppelen met telefoon
  • slechte service
  • geen enkele reactie van de helpdesk
  • chatgeschiedenis verdwenen

jozefpui Newbie
3 augustus 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Deze set is praktisch geen toevoeging van de app van solis cloud, set zou autonoom slim moeten kunnen schakelen zonder bijkomend abonnement , spijt van de aankoop !!!

Pluspunten

• snel geleverd

Minpunten

• abonnement is adder onder het gras

Swelson
12 mei 2024 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Super tof, inzicht in je verbruik

Pluspunten

• super ding

Minpunten

• niks

hrikken
2 januari 2024 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Prima ontworpen en uitstekende app. De lokale API van de devices is onbetrouwbaar

Pluspunten

• Eenvoudige installatie
  • App geeft snel inzicht en is betrouwbaar

Minpunten

• API van alle devices is onbetrouwbaar. Na verloop van tijd geven ze error 400

carla bee Newbie
20 februari 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Heb de P1 al enige tijd en super tevreden !

Echter krijg ik soms de melding op mijn scherm van me ipad of telefoon heb m op beide staan,de melding u verbruik is de afgelopen tijd...... verder kan ik niet zien of hij is toegenomen of afgenomen de laatste tijd.

Pluspunten

• duidelijk uitleesbaar
  • klopt goed in samenstelling met mijn energieleverancier zijn berekening

Minpunten

• geeft soms aan hoeveel % ik meer of minder heb verbruikt afgelopen maand maar kan alleen de 1e paar woorden van de zin zien en vervolgens de andere helft niet volledig

casperbakker
26 april 2025 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Je wilt als nerd zoiets hebben, maar niemand die het maakt. Gelukkig heeft HomeWizard het aangedurfd om hiervoor zelf een product te maken. Werkt goed en ook lokale API om hem zelf uit te lezen. Perfect voor een Tweaker lijkt mij.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Simpel
  • Doeltreffend

Minpunten

• Veel upsell in de app

elpablo007
16 februari 2024 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

App is overzichtelijk. maar helaas worden gegevens gewist naar een jaar dus nu zijn de gegevens van jan en feb al weer weg. ging vrij makkelijk stuk.. de draadjes van het stekkertje zijn heel slecht gesoldeerd. jammer

Pluspunten

• app overzichtelijk

Minpunten

• gegeven maar 1 jaar opgeslagen
  • vrij snel stuk

increddibelly
27 januari 2024 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

ik was het geklooi met een P1 serial over USB kabeltje flink beu. En dan is er een kant en klaar dingetje wat wifi praat, en wat homeassistant kan uitlezen - dan ben ik klaar, voor drie tientjes.
Bestellen was een eitje, en 15 minuten later zat hij al op de post. Complimenten voor de efficiente werkwijze van de shop.

setup gebeurt met de app, en dat is okee, totdat je iets bijzonders doet, bijvoorbeeld halverwege het proces bedenken dat je nog het wachtwoord gebruikt dat ze je in plain text hebben gemaild (hallo 1997) - dan is ie de weg kwijt.
Opnieuw starten werkt als een tierelier en homeassistant had hem al gedetecteerd voordat ik kon zoeken. configuratie is ook automatisch, je hoeft zelfs het ip niet te zoeken in je router.

ik heb er alle vertrouwen in dat ik de komende jaren bij mn p1 data kan.

Pluspunten

• bestelproces
  • plug & play
  • uitgebreide homeassistant integratie

Minpunten

• app rammelt
  • wachtwoord wijzigen via site / app is onhandig

Racer89
6 januari 2024 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Snelle en duidelijk installatie via de app, het wifi signaal moet wel goed zijn anders wilt hij nog wel eens gek doen. P1 kabel is vrij kort vooral als je een Sagemcom meter hebt ( 3 fasen ). Meter type met groene deksel. Verder werkt het allemaal prima en zonder problemen. Prijs is ook goed.

Pluspunten

• Snelle installatie
  • Klein en compact
  • Prijs

Minpunten

• zonder voedings kabel
  • korte P1 kabel
  • Wifi signaal

Mobi506
2 januari 2024 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Met dit kleine apparaatje kan je eenvoudig je energieverbruik aflezen. Steek hem in de P1 poort van je meter en koppel hem met behulp van de app. Vanaf dat moment houd hij al je energieverbruik bij. Zo is het mogelijk om live je stroomverbruik te monitoren wanneer je opzoek bent naar energievreters of sluipverbruik.
Standaard houd hij data bij van 11 maanden, maar met een goedkoop abonnement kan je dit langer bij laten houden. Het abonnement bied iets meer mogelijkheden, bijv. langer gegevens verzamelen, eventueel schakelingen maken o.b.v. regels als je ook de Energy socket wil gebruiken.

Pluspunten

• Mooi ontwerp
  • Eenvoudig te installeren

Minpunten

• Geen

Henk123 Newbie
17 oktober 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Ik schrijf zelden reviews maar ik zag dat er een aantal onjuistheden over dit product zijn genoemd in andere reviews. Ik heb jarenlang met raspberry pi m’n verbruik uitgelezen maar dit is veel handiger. Er zijn beperkingen met de gratis app zoals 1 jaar data en functies voor zonnepanelen etc maar als je die niet nodig hebt kun je hiermee heel goed slurpverbruik opsporen en je verbruik verminderen. De extra opties zijn wat mij betreft een prima verdienmodel. Iemand zal de app toch gaan onderhouden. En als je 5 of 10k hebt geïnvesteerd in zonnepanelen kan ik me niet voorstellen dat je wakker ligt van 12 euro per jaar voor een app.

Pluspunten

• Geen abonnement nodig voor basis versie
  • Aansluiting eenvoudig
  • App overzichtelijk
  • Data totaal verbruik dag/week komt overeen met Essent
  • Real time verbruik grafiek, reageert binnen enkele seconden wanneer ik apparaten aan of uitzet
  • Detail dag overzicht grafiek, geeft weer wat de vaatwasser s nachts trekt en hoe laat
  • Ik heb geen zonnepanelen vanwege de ligging van mijn huis dus ik gebruik alleen de gratis versie
  • Tot nu toe altijd online

Minpunten

• Nog niet tegengekomen

Henkhenk Newbie
29 september 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Ik had hem gekocht via Vattenfall
Ik wil met name mijn sluipverbruik weten.
Helaas wordt je niet verteld dat dat 1 euro in de maand kost .
Ik ga hem terugsturen.

Pluspunten

• Snelle levering

Minpunten

• Slecht installatie let op de aanvullende usbc kabel
  • Betaling voor sluipverbruik
  • Ik stuur hem terug maar wel verzendkosten betalen!!!!
  • Let ook op 2,4 of 5 g op je router
  • Geen telefonische helpdesk

bkleingoldewijk Newbie
3 september 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

De P1 meter samen met de App geeft al een enorm mooi inzicht voor een klein prijsje.
De Stand-By analyse heeft met al een enorm inzicht en flinke bezuiniging opgeleverd.

Maar door de P1 meter te koppelen met Home Assistent via de API, wordt het geweldig.
Zo het ik alle informatie van Gas/Electra, Zonnepanelen, Water en CV gekoppeld en inzichtelijk.

Pluspunten

• Plug & Play
  • API
  • Prijs
  • App

Minpunten

• Geen

laminar Newbie
3 augustus 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Geweldig meetinstrument voor elektra- én gasaansluiting.
Mooie grafieken voor vermogen en energie. Momenteel, Dag, Maand, Jaar.

Pluspunten

• Design
  • Simpel in gebruik
  • Simpel aan te sluiten

Minpunten

• Geen

Ersus
2 augustus 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

De dongle doet het al 2 jaar uitstekend.
Insteken en via app aanmelden aan je eigen WiFi netwerk was volledig probleemloos.
Verder nooit meer aangeraakt, doet precies waarvoor het is bedoelt.
Wil je meer inzichten dan is de API met koppeling naar HA of een ander systeem wel makkelijk.

Mijn inziens voldoet de basis van de app prima.

Aanbevolen voor iedereen die simpel wil kunnen kijken wat je stroomverbruik doet en je zonnepanelen opleveren, uiteraard is hier het eigenverbruik al vanaf, tenslotte meet je niet direct de opbrengst in totaal.

Voor je zonnepanelen kun je een extra meter plaatsen of laten plaatsen en krijg je ook je zonnepanelen overzichtelijk in de app.

Pluspunten

• Eenvoudig in gebruik
  • API beschikbaar
  • Geen externe voeding nodig

Minpunten

• Geen minpunten

hansie_k
20 juli 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Gekocht vlak voor dat de zonnepanelen het dak op gingen, mooi inzicht in wat er verbruikt en opgeleverd wordt.
Met een beetje trail-and-error zijn de sluipverbruikers te achterhalen.

App is overzichtelijk, sommige opties zijn soms even zoeken.
Ik gebruik de betaalde versie, 99c /maand.
Voor dat bedrag heb je wat extra opties, o.a. meldingen.

Sinds kort uitgebreid met een EnergySocket.

Pluspunten

• Eenvoudige installatie
  • Mooie gebruiksinzicht

Minpunten

• Misschien te eenvoudig

filipy23
23 juni 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Apparaat ontvangen. Setup ging makkelijk, maar kreeg niet alle data binnen. Meter wordt niet goed uitgelezen ondanks dat deze wel aan de specificaties voldoet. Na 1 uur stopte het apparaat er in zijn geheel mee.

Uiteindelijk wel een nieuwe gekregen na een hoop gezeur. Klantenservice is ook slecht bereikbaar (allen chat en niet normaal maal. Teleurstellend).

Pluspunten

• Mooie kleurtjes in de app

Minpunten

• Korte kabel
  • Apparaat binnen 1 uur defect

haroldkleinjan Newbie
8 februari 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Werk verder mooi. Handig in gebruik. Alleen is de ondersteuning slecht. Ze zijn telefonisch helemaal niet bereikbaar. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar ook via chat(is eigenlijk geen chat) krijg je pas na een paar dagen een mail terug met een vraag over het probleem.

Pluspunten

• Makkelijk

Minpunten

• Slechte service
  • Niet bereikbaar.

hanst Newbie
5 februari 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Homewizard geeft in 4 maanden tijd een verschil van 17m3 gasverbruik (minder) dan met het energie rapport van energiedirect.
Wat is in dit geval betrouwbaarder? De homewizard of energiedirect?

PS: Het electriciteit verbruik klopt exact!

Pluspunten

• compact

Minpunten

• betrouwbaar??

Sanou01
11 januari 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Homewizzard, slecht te bereiken en onduidelijke antwoorden. Direct na bestelling contact gezocht ivm onjuist adres door automatische invulling van telefoon. Helaas niet bereikbaar dus pakketje is ergens bezorgd bij een niet bestaand adres… trage beantwoording.

Pluspunten

• Goedkoop

Minpunten

• Pakket niet ontvangen
  • Slecht bereikbaar
  • Telefonisch onbereikbaar

Ab1959 Newbie
5 januari 2023 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

In 1e instantie een leuk nuttig apparaatje, stopt er na een paar maanden al mee. Support via chat echter deze kan dagen duren zo traag.

Pluspunten

• compact
  • makkelijke installatie

Minpunten

• zeer slechte support

ajn72 Newbie
26 december 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

je kan niet over een tijdsperiode van zeg 1 uur de verbruikte kWh bekijken. Het is real time of dag of week of maand. Met Essent kan je dat ook behalve real time. Product voegt niet veel toe en ik heb spijt van de aankoop.

Pluspunten

• real time

Minpunten

• geen kWh over bijvoorbeeld 2 uur

stenoa
5 december 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Geweldige p1 dongel. na verschillende oplossingen te hebben uitgeprobeerd was deze precies wat ik nodig heb om inzicht te krijgen in verbruik en sluipverbruik. Installatie was eenvoudig. en app werkt foutloos. De app wordt nog steeds doorontwikkeld. De 99 cent per maand voor extra inzicht vind ik te overzien.

Pluspunten

• kwaliteit
  • installatie eenvoud
  • betrouwbaarheid
  • ontwikkeling App
  • inzichten en notificaties

Minpunten

• geen

JanAppert Newbie
24 november 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Apparaat makkelijk te installeren en goedkoop. Via de lokale api makkelijk te integreren met Homey. Dan krijg je dezelfde functies als via het dure abonnement. App schiet tekort. Geen inzicht in normaal en daluren, je kunt maar één tarief ingeven, app houdt geen rekening met prijswijzigingen. Werking traag.
Totaal onbruikbaar.

Pluspunten

• Simpele overzichten
  • Makkelijk te instelleren

Minpunten

• Geen inzicht in daluren
  • Geen inzicht in kosten
  • Traag
  • Slechte helpdesk
  • Duur abonnement

Sirrom
16 november 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Grafisch mooi. Maar niet praktisch. Het systeem houdt geen rekening met de historische kosten zodra je de tarieven wijzigt. En dat gebeurt op dit moment bij mij maandelijks Dan wijzigt het oude verbruik onjuist mee.

Pluspunten

• zeer compact
  • prijs gunstig
  • grafisch mooie app

Minpunten

• historisch incorrecte kosten
  • wordt niet verder ontwikkeld
  • leverancier niet tel. bereikbaar

stpieter
13 november 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Perfect product voor deze prijs. App zeer informatief, en met abo van nog geen €12 /jaar uit te breiden met IFTTT.
Als meter niet werkt of aan/uit schakelt dan is externe voeding via Micro-usb nodig. De door de e-meter aangeleverde voedingsstroom is dan te zwak. I kid u not :-)

Pluspunten

• Goedkoop
  • Prima software
  • Probleemloze installatie
  • Door abo langdurige ondersteuning waarschijnlijk

Minpunten

• Kan ik echt niet bedenken

Heftytastic
20 september 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Uitstekende P1 meter die geschikt is voor zowel de leek als de geavanceerde gebruiker. De app werkt uitstekend en geeft realtime updates. Mocht meer inzichten willen dan dien je of het Home Assistant te draaien of een abonnement af te sluiten. Maar die 99cent is snel terug te verdienen.

Pluspunten

• Eenvoudige setup
  • Vlotte App
  • Home Assistant integratie
  • Goede Prijs

Minpunten

• Abonnement nodig voor bepaalde features

Edwin55 Newbie
14 september 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

De P1 meter nu een paar maanden in gebruik, In het begin prima gekoppeld aan de app, werkte goed, maar gaat nu continue offline en is nu na een paar maanden niet meer te koppelen.
Goedkoop lijkt toch duurkoop

Pluspunten

• Makkelijk te installeren

Minpunten

• Ontkoppelt zichzelf

janpo Newbie
31 augustus 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

p1 werkt prima, KWh meter heeft 4 maanden gewerkt. Bedrijf niet telefonisch bereikbaar, alleen via chat. Chat beantwoorden ze als ze zin hebben, dat is niet vaak. Als ze reageren duurt zo'n chat meerdere dagen. Mijn chat is nu 3 dagen aan de gang en momenteel blijft het stil.

Pluspunten

• p1 meter

Minpunten

• helpdesk
  • service
  • KWh meter

Gerard2 Newbie
9 juli 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Prima P1 meter, alleen na installeren gaat hij na een tijdje offline. Daarna na een zelfde periode weer online en iedere keer weer opnieuw.

Dit is mijn tweede p1 meter en ze doen beide hetzelfde.

Kan iemand mij vertellen wat ik verkeerd doe?

Gerard

Pluspunten

• Prima apparaatje

Minpunten

• Schakelt van online naar offline

SynTweak
9 juni 2022 Product gekocht

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

Een tegenvaller. Basic app is te beperkt. Extra functionaliteit alleen betaald mogelijk. Meeste apps van energieleveranciers zijn completer en tevens gratis (incl. downloads). Ik stuur dit item terug.

Pluspunten

• Installatie
  • Handleiding
  • Design
  • Live verbruik (leuk maar onnodig)
  • Verzorgt verpakt (+strik ;-)

Minpunten

• Max 12 manden historie
  • Betalen voor downloads
  • Geen overzicht per factureringsperiode (bijv. van energie leverancier)
  • Kabel voor bepaalde meters te kort (klep kan niet dicht)
  • Connector omgedraaid (led indicator niet leesbaar)
  • Extra betalen voor functionaliteit (99 cent /maand)
  • In verhouding duur

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een HomeWizard Wi-Fi P1 Meter?