Gebruikers

Score: 4
8 reviews

Lenovo Smart Clock Essential

Prijs
€ 49,53
Specificaties Bluetooth - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
chevsureti 17 januari 2021 Product gekocht

Lenovo Smart Clock Essential

Een compacte, goedgebouwde slimme wekker obv Google Home met potentieel veel mogelijkheden. Echter mist het apparaat essentiële features en bevat het een hele lijst met (ernstige) bugs.

Pluspunten

  • Feitelijk een Google Nest met display en knopjes
  • Bouwkwaliteit
  • Chromecast functie
  • Temperatuur en weer-indicator
  • Microfoon uit te zetten met schakelaar

Minpunten

  • Mist essentiële functies
  • Geen touchscreen
  • Veel (ernstige) bugs, zoals:
  • Bug: 's Nachts blijft felle dagverlichting meestal aan
  • Bug: Ingestelde wekkers verdwijnen spontaan
  • Bug: Spontaan wekken zonder ingestelde wekker
  • Geen schakelaar voor uit/aanzetten wekkers
  • Te duur in NL (in VS $25)

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Featureset Score: 2
Ondersteuning Score: 2
Kwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3

bavoknol 11 december 2021 Product gekocht

Lenovo Smart Clock Essential

Kocht deze smart wekker voor €25 tijdens black Friday en voor dat geld is het het zeker waard, geluid doet geen wonderen (mist bass zelfs na EQ) maar het is zeker goed voor slaap muziek en het een prachtige google home mini voor minder geld.

Pluspunten

  • Prachtige deal voor wat ik heb betaald
  • Goed schermpje
  • Langzame oplaad poort voor telefoon

Minpunten

  • Geluid is niet geweldig

Eindoordeel

Score: 4
NIMIC 24 november 2021 Product gekocht

Lenovo Smart Clock Essential

Mooi klokje. Hij is nog aardig fel in de meest gedimde stand maar het is te doen. Het werkt een stuk beter dan ik verwacht had, eigenlijk heb ik hem vooral gekocht als vervanger van mijn Hema klokje. De toevoeging van de Google assistent is een leuke extra gimmick.

Pluspunten

  • Mooie wekker voor 25 euro
  • Google cast en assistent is een mooie toevoeging
  • Veel nuttige functies te ontdekken
  • Zeg nachtlamp aan en er gaat een nachtlamp aan op de wekker (achterkant)

Minpunten

  • Werkt alleen met google home
  • Meer functies dan je voor mogelijk houd
  • Geen handleiding die je helpt met deze functies

Eindoordeel

Score: 4
JohanvdlansNewbie 16 oktober 2021 Product gekocht

Lenovo Smart Clock Essential

Voor slaapkamer dochter getest: 1) Lenovo Smart Clock Essential (35€) 2) Lenovo Smart Clock (67€) 3) Xiaomi Mi Smart Clock (55€) Spraak functies exact gelijk. Geluid van klokje nr2 is beste. Vormgeving van beide Lenovo’s is het mooiste met de grijze stof. Wij hebben klokje nr1 gekozen vanwege prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • Volwaardige Google assistent
  • Nachtlampje
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Geluid is iets minder dan zijn opvolger

Eindoordeel

Score: 5
OrozarBE 22 juli 2021 Product gekocht

Lenovo Smart Clock Essential

Ik heb deze bij Lenovo gekocht voor €30. Geweldig dingetje met veel mogelijkheden.Ik heb hem echter wel in het Engels gezet zodat meer via voice command kan (bv. Wekken met muziek)

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Geen bugs hier
  • Goede audiokwaliteit gezien de beperkte afmetingen
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Best in het Engels zetten voor optimaal gebruiksgemak

Eindoordeel

Score: 4
Bulldock 10 januari 2021 Product gekocht

Lenovo Smart Clock Essential

Leuke extra features ten opzichte van een traditionele wekker, zoals Google voice commando's, een dimbare nachtlamp en weerinfo. Heb er 30 euro voor betaald, zeker waard. Grootste kritiekpunt: zonder WiFi+google home is het ding waardeloos. Kan niet eens de tijd weergeven. Dus voor onderweg heb je er niks aan.

Pluspunten

  • Prima features
  • Leuk design
  • Dimbare nachtlamp

Minpunten

  • Te afhankelijk van Google en WiFi

Eindoordeel

Score: 4
madcat2000Newbie 1 januari 2021 Product gekocht

Lenovo Smart Clock Essential

Mooi vormgegeven, prima geschikt als klok voor op de slaapkamer. Het is eigenlijk een Google nest mini maar dan met eenvoudige display (tijd, weergegevens, status). Geluid is redelijk goed.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Display
  • Google assistant

Minpunten

  • Werkt niet zonder wifi
  • Wekken met muziek of radio kan wel via Google routines, maar is wat omslachtig

Eindoordeel

Score: 5
TweakGr 26 november 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock Essential

Geluid is goed, google assistent werkt redelijk/goed. Initieel was de klok niet in te stellen op 24h weergave, stond dus ingesteld op AM/PM. Inmiddels is er een firmware update gekomen voor de klok en is 24 uurs tijdsweergave ook mogelijk Score daarom aangepast.

Pluspunten

  • Geluid acceptabel
  • Aanbiedingsprijs van 25 euro is goed

Minpunten

  • Prijs van 60 euro is te hoog.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lenovo Smart Clock Essential?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee