Gemiddelde gebruikersscore
ik heb dit ding nu 4 mnd, werkt prima. Instellen simpel, audio voor functie prima. Ik heb de Bluetooth connectie via google home app aangezet en audio muziek via versterker. Handig in combo met spotify. Logitech Bluetooth reciever erbij...
Gekocht voor erg lage prijs (€ 20) en daarmee is het positieve aan deze klok wel verteld. Los van de tijd weergeven doet dit ding eigenlijk niks. De Google Assistent is op een telefoon al niet heel bruikbaar, op een wekker is het volledig nutteloos. Afrader.
Een klok die de tijd laat zien en je wekt als je dat vraagt. Google Assistant is soms vervelend maar is wel mee te werken, geluid is ok.
Soms blijft het achterste licht aan nadat het alarm is afgegaan, meestal helpt het uitsteken van de klok en weer insteken
Kocht deze smart wekker voor €25 tijdens black Friday en voor dat geld is het het zeker waard, geluid doet geen wonderen (mist bass zelfs na EQ) maar het is zeker goed voor slaap muziek en het een prachtige google home mini voor minder geld.
Mooi klokje. Hij is nog aardig fel in de meest gedimde stand maar het is te doen.
Het werkt een stuk beter dan ik verwacht had, eigenlijk heb ik hem vooral gekocht als vervanger van mijn Hema klokje.
De toevoeging van de Google assistent is een leuke extra gimmick.
Voor slaapkamer dochter getest:
1) Lenovo Smart Clock Essential (35€)
2) Lenovo Smart Clock (67€)
3) Xiaomi Mi Smart Clock (55€)
Spraak functies exact gelijk. Geluid van klokje nr2 is beste. Vormgeving van beide Lenovo’s is het mooiste met de grijze stof. Wij hebben klokje nr1 gekozen vanwege prijs-kwaliteit.
Ik heb deze bij Lenovo gekocht voor €30. Geweldig dingetje met veel mogelijkheden.Ik heb hem echter wel in het Engels gezet zodat meer via voice command kan (bv. Wekken met muziek)
Leuke extra features ten opzichte van een traditionele wekker, zoals Google voice commando's, een dimbare nachtlamp en weerinfo. Heb er 30 euro voor betaald, zeker waard. Grootste kritiekpunt: zonder WiFi+google home is het ding waardeloos. Kan niet eens de tijd weergeven. Dus voor onderweg heb je er niks aan.
Mooi vormgegeven, prima geschikt als klok voor op de slaapkamer. Het is eigenlijk een Google nest mini maar dan met eenvoudige display (tijd, weergegevens, status). Geluid is redelijk goed.
Geluid is goed, google assistent werkt redelijk/goed.
Initieel was de klok niet in te stellen op 24h weergave, stond dus ingesteld op AM/PM.
Inmiddels is er een firmware update gekomen voor de klok en is 24 uurs tijdsweergave ook mogelijk
Score daarom aangepast.