Ik ben zeker tevreden over de MSI MPG A850GF. Op alle fronten voldoet ie aan mijn verwachtingen en dat is ook wat ik graag zie bij een PSU: de noodzakelijke kabels moeten aanwezig en voldoende lang zijn, de PSU moet stil zijn en het moet er niet te fancy uitzien.
Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, 850w psu voor 100 eur is een van de beste keuzes die je hebt, ook volledig modulair. Jammer dat de pcie-kabels in serie zijn geschakeld.
PSU met het gouden label, dus je weet wat je kan verwachten. Ik heb deze nu een kleine maand en tot nu toe ben heel tevreden. Voor de prijs had ik wel iets meer verwacht van de kabels (iets langer en soepeler), maar ik heb alles kunnen aansluiten.
Goed product, alles is duidelijk, alleen kabels zijn niet zo flexibel.
Gekocht om mijn msi build mee af te maken.
Goede kwaliteit , aansluitingen zijn duidelijk.
kabels hadden wel wat flexibeler gemogen.
Mijn nieuwe pc bestaat uit meerdere msi componenten, daarom en vanwege de garantie, modulair en aantal watt voor deze gekozen.
Ik had voorheen geen idee dat MSI ook aan voedingen deed. Online opgezocht, vrij duidelijk: degelijke, goed gebouwd product. 10 jaar garantie, dat zegt genoeg. Japanse capacitors, dus een goede kwaliteit!
Grootste voordeel voormij: geen RGB, gewoon een 'stealthy' design, met een (in mijn geval) geruisloze fan.
There isn't really much to tell about a PSU. It works great due to being a modular PSU. But just like all MSI products everything works as expected and I never had any problems with it. Also, for an affordable price with good support included!