MSI MPG A850GF

Prijs
€ 115,-
Specificaties 850W (80 Plus Gold) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
ricknr9 21 april 2022
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.ricknr9 schreef afgelopen jaar 3 reviews, waarvan 100% gesponsord.

MSI MPG A850GF

Ik ben zeker tevreden over de MSI MPG A850GF. Op alle fronten voldoet ie aan mijn verwachtingen en dat is ook wat ik graag zie bij een PSU: de noodzakelijke kabels moeten aanwezig en voldoende lang zijn, de PSU moet stil zijn en het moet er niet te fancy uitzien.

Pluspunten

  • Japanse condensatoren
  • voldoende vermogen

Minpunten

  • stugge kabels

Eindoordeel

Score: 4

Apollo0GNewbie 10 september 2022 Product gekocht

MSI MPG A850GF

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, 850w psu voor 100 eur is een van de beste keuzes die je hebt, ook volledig modulair. Jammer dat de pcie-kabels in serie zijn geschakeld.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • goede prijs
  • volledig modulair

Minpunten

  • pcie-kabels in serie geschakeld

Eindoordeel

Score: 5
Jan12Newbie 1 augustus 2022 Product gekocht

MSI MPG A850GF

Super quiet, even under load while pushing a RTX 3080. I trust MSI products and took a leap with this one, but it is worth it. My only minor gripe is it was slightly confusing connecting the mainboard and CPU cables to the PSU - where this is usually straightforward.

Pluspunten

  • Cables
  • Power
  • Design

Minpunten

  • No

Eindoordeel

Score: 5
Midasvd 15 juli 2022 Product gekocht

MSI MPG A850GF

PSU met het gouden label, dus je weet wat je kan verwachten. Ik heb deze nu een kleine maand en tot nu toe ben heel tevreden. Voor de prijs had ik wel iets meer verwacht van de kabels (iets langer en soepeler), maar ik heb alles kunnen aansluiten.

Pluspunten

  • Modulair
  • Relatief stil
  • Tasje voor de rest van de kabels

Minpunten

  • Kabels net iets te kort
  • Kabels niet super soepel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Uitrusting Score: 4
Aansluitingen Score: 4
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Koelvermogen Score: 3
AyoyoNewbie 18 juni 2022 Product gekocht

MSI MPG A850GF

Goed product, alles is duidelijk, alleen kabels zijn niet zo flexibel.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit

Minpunten

  • kabels

Eindoordeel

Score: 4
Repeace 25 april 2022 Product gekocht

MSI MPG A850GF

Gekocht om mijn msi build mee af te maken. Goede kwaliteit , aansluitingen zijn duidelijk. kabels hadden wel wat flexibeler gemogen.

Pluspunten

  • Modulair
  • Duidelijk

Minpunten

  • Kabels niet flexibel

Eindoordeel

Score: 4
m-designz 16 januari 2022 Product gekocht

MSI MPG A850GF

Mijn nieuwe pc bestaat uit meerdere msi componenten, daarom en vanwege de garantie, modulair en aantal watt voor deze gekozen.

Pluspunten

  • Geen rgb
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Geen cable sleeves

Eindoordeel

Score: 4
koen1911 25 oktober 2021 Product gekocht

MSI MPG A850GF

Ik had voorheen geen idee dat MSI ook aan voedingen deed. Online opgezocht, vrij duidelijk: degelijke, goed gebouwd product. 10 jaar garantie, dat zegt genoeg. Japanse capacitors, dus een goede kwaliteit! Grootste voordeel voormij: geen RGB, gewoon een 'stealthy' design, met een (in mijn geval) geruisloze fan.

Pluspunten

  • Volledig modulair
  • Mooi design, geen kermisverlichting
  • 10 jaar garantie
  • Aansluitingen duidelijk (welke connector moet waar)

Minpunten

  • Nog niks ontdekt!

Eindoordeel

Score: 5
UndercoverNLNewbie 23 augustus 2021 Product gekocht

MSI MPG A850GF

There isn't really much to tell about a PSU. It works great due to being a modular PSU. But just like all MSI products everything works as expected and I never had any problems with it. Also, for an affordable price with good support included!

Pluspunten

  • Price
  • Modular
  • Quality

Minpunten

  • None

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een MSI MPG A850GF?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee