Gemiddelde gebruikersscore
Prima apparaat wat doet wat het beloofd!
Het apparaat scheert beter dan verwacht en zit lekker in de hand. Accu gaat lang genoeg mee en schoonmaken gaat handig via de pod.
Zelf gebruik ik het scheerapparaat vooral om mijn gezicht mee te scheren, dat gaat top! Het eerste wat opvalt is de enorme kracht in het toestel, ondanks dat men niet hard hoeft te drukken scheert het apparaat gemakkelijk glad! Kortom een krachtig en fijn apparaat om effectief mee te scheren!!
Prima scheerapparaat. Scheert glad zonder veel huid irritatie.
Om mee te beginnen; compleet. De Philips 7782 is een uiterst complete uitvoering van een scheerapparaat met een precisie trimmer, neus trimmer en schoonmaakstation.
Erg goed werkend scheerapparaat. Scheert snel en goed glad. Geen huid irritatie meer.
Ik heb de basis versie gekocht. Het beste apparaat dat ik ooit gehad heb, De 3000 en 5000 serie waar ik ook ervaring mee heb, kunnen hier niet aan tippen. Is het geld helemaal waard. Heb inclusief korting 120 euro betaald.
Het scheerapparaat scheert goed. Bij te lange haartjes, trekt het apparaat. Bij korte haren een prima resultaat, goed opletten dat er niet teveel haren blijven staan. Iets meer ingegroeide haren vergeleken met een mesje. Met de meegeleverde vloeistof en station wordt het apparaat meteen geautomatiseerd schoongemaakt. De accuduur is prima.
zeer goed apparaat zowel nat als droog te gebruiken, met een makkelijk te downloaden/installeren app die je help met info na je scheerbeurt. inclusief zeer fijne neustrimmer en de flexibele scheerkoppen zijn met bijgeleverde reineger makkelijk schoon te maken.
Het scheren gaat gemakkelijk, vooral bij nat gebruik. Heel handig dat ie mee kan onder de douche!
Minpunt is dat ik de precisie van het scheermes wel mis. Niet alle moeilijke plekjes zijn goed te bereiken met de scheerkop, zodat ik sommige plekjes toch na moet lopen met het scheermes.
Ben zeer tevreden over de resultaten. Het scheert echt glad en heb nauwelijks last van irritaties. Enige minpuntje is de cleaning-pod, uiteraard zal dit ervoor zorgen dat het apparaat langer mee gaat maar het schiet er vaak bij in na een snelle scheerbeurt.
bijzonder isnaast droog en nat, ook met scheerschuim kunt scheren. wat me ook opvalt hoe glad deze scheert. ook de etui, deze is stevig, is handig als je op reid gaat. goede bescherming. de scheerapparaat is makkelijk schoon te maken onder de kraan.
enige minpunt vindt ik de gebruiksaanwijzing.erg onduidelijk.
Ik heb dit scheerapparaat nu een aantal weken in gebruik en ben zeer tevreden. Hij scheert prettig, vooral bij mij is dit fijn omdat ik baardgroei in meerdere richtingen heb. Het resultaat is ook langdurig. De accu gaat ook lang mee, waardoor je niet vaak hoeft op te laden.
scheert soepel, maar ik vind de totale scheerkoppen te groot. Tijdens het scheren stoot ik tegen omdat de materiaalruimte rondom de scheerschijfjes te groot is. schoonmaken gaat gemakkelijk onder de kraan en speciaal vloeistof, is te omslachtig en knoeit te veel.
Dit apparaat mogen testen. Een zeer fijn apparaat wat goed en glad scheert. Ook de stugge haartjes neemt het apparaat goed mee. De batterij gaat lang mee wat prettig is als je op reis gaat. Daarnaast is de bijgeleverde schoonmaak unit ideaal. Zo maak je het apparaat goed schoon.
Voorheen 30 jaar "nat" geschoren. Het scheerresultaat is voldoende. De huidirritatie na het scheren is niet aanwezig. Ergonomisch vind ik dit apparaat redelijk, je bent echt bezig met scheren. De kwaliteit van de tondeuses voldeden niet aan mijn verwachtingen. Het bijgeleverde borsteltje voor de droge schoonmaak is te klein.
Het is een zeer fijn scheerapparaat welke zowel droog als nat kan scheren. Het scheerapparaat voelt degelijk aan. Mijn huid reageert erg goed. Ik heb bijna geen wondjes of jeuk. Ook scheert ie echt glad. Tevens gaat het opladen mooi vlot. De app is een leuke aanvulling.
Apparaat scheert erg fijn en glad zonder irritaties. Je kan hem zowel nat als droog gebruiken, zelfs met schuim EN onder de douche.
Accessoires zijn als normaal, het schoonmaakstation werkt op de accu van het apparaat. Trimmertje op de achterkant is minimaal, een aparte tondeusekop is wel te adviseren.