€ 174,95 bij bol

Philips Shaver Series 7000 S7782/53 Review

5 november 2020, laatste update op 5 november 2020, 621 views Rapporteer

Prima scheerapparaat. Scheert glad zonder veel huid irritatie.

Pluspunten

• Kwaliteit
  • Hygienisch
  • App

Minpunten

• Originele schoonmaak cartridges niet goedkoop

Mijn opa, mijn vader, mijn oudere broer en later dus ik ook schoren vroeger al met een Philips scheerapparaat. De Protective SkinGlide techniek op de scheerkoppen zorgt ervoor dat het scheren lekker pijnloos en zonder wondjes verloopt. Om hygiënisch te blijven, kun je gewoon afspoelen onder de kraan en daarna gebruik maken van de Quick Clean Pro, zoals Philips het bijgeleverde schoonmaak station noemt. Eenvoudig en simpel.
Als je de Philips GroomTribe app installeert op je telefoon, kun je verbinding maken met je scheerapparaat via Bluetooth. Je krijgt dan allerlei tips over je scheergedrag, of het gebruik hiervan.
Het scheren gaat lekker vlot en levert een prima resultaat op. Het installeren van de schoonmaak cartridge gaat naar mijn gevoel wat eenvoudiger dan bij de voorganger van de Quick Clean Pro. Ook zijn de schoonmaakmodule en het oplaadstation van elkaar gescheiden (bij de voorganger was dit samengepakt in 1 unit). Hierdoor kun je eenvoudig het oplaadstation meenemen op reis en het grotere schoonmaakstation thuis laten. Al met al, een waardige vervanger van mijn vorige Philips scheerapparaat.

Heb jij ook een Philips Shaver Series 7000 S7782/53?