Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Prijs
€ 447,45
Specificaties 34" • 3440x1440 • 144Hz • VA • 4ms - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
10
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
CRubennnn 11 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Scherm aangekocht bij bol.com aan 400 euro Stevig, kwalitatief gebouwd scherm met een mooie afwerking. Handige opties voor kabelmanagement. Degelijk scherm voor de prijs

Pluspunten

  • Stevig + mooi design
  • 1440p
  • Kabelmanagement

Minpunten

  • Zwaar
  • Relatief korte stroomkabel (135cm)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+2
Splash 1 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Fantastisch voor 3d games, 2d games vaak wat minder door black-smear.

Pluspunten

  • 144hz is fijn
  • Prachtig design voor een monitor
  • Geen onzin-opties in OSD

Minpunten

  • Blacksmear duidelijk in sommige games
  • G-sync flicker bij lage/instabiele framerates

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

+1
Timmy 27 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Kort geleden deze Xiaomi monitor via Banggood besteld. Voor de prijs van 370 Euro inclusief verzending kon ik 'm niet aan mij voorbij laten gaan.

Pluspunten

  • Build kwaliteit
  • Prijs
  • Goede specs
  • Cable management

Minpunten

  • OSD
  • Geen USB

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
WoyBoy 14 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Geen echt grote nadelen eigenlijk ook.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gaming
  • Productiviteit
  • Fotobewerking

Minpunten

  • Spiegelingen (curve)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

CROSSLINK 15 september 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Zeer neutraal ogend scherm met vanuit de fabriek al een goede kleurbalans. Schijnt zonder problemen op 144 Hz te werken met Nvidea (zelf nog niet ervaren). Belangrijk manco aan dit scherm is de waardeloze DAC voor de hoofdtelefoonaansluiting, die heeft een beperkt frequentiebereik. Helaas nog niet benoemd door tweakers.

Pluspunten

  • fijn beeld
  • zeer weinig backlight bleed
  • goed instelbare voet
  • inwendige voeding
  • geen bijgeluiden

Minpunten

  • niet het beste scherm tav ghosting en smear (zie youtube test van hardware unboxed)
  • geen bassen via 3,5 mm jack headphones
  • geen USB hub
  • geen speakers

Eindoordeel

Score: 3
m0ap 24 mei 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

In tegenstelling tot dure ips schermen doet deze niet onder. Het scherm is snel genoeg en bied een mooi contrast.

Pluspunten

  • Geen ghosting op max OD
  • Geen merkbare overshoot op max OD
  • Mooie game ervaring 21:9

Minpunten

  • Soms brightness flickering
  • Korte DP kabel

Eindoordeel

Score: 4
sicinc 8 mei 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Was op zoek naar een non curved ultrawide VA panel en kwam deze tegen. Kon hem voor 450 euro bij Xiaomi zelf kopen, en voor dat bedrag wilde ik het wel eens proberen. Ben hier heel erg blij mee en de curve went snel. Top scherm!

Pluspunten

  • Mooi goed gebouwd scherm
  • Freesync werkt vlekkeloos
  • Fijn conrtrast en prima kleuren
  • Brightness is gelukkig eerste keuze in menu

Minpunten

  • Geen pookje voor menu navigatie
  • Black level smearing (maar acceptabel imo)

Eindoordeel

Score: 5
lennardbijker 31 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Via Banggood gekocht voor ~410 euro en binnen een week ontvangen. Voor de prijs is dit een super monitor met prima kleurweergave. Het enige nadeel dat ik heb gezien is dat er vrij veel ghosting is, en dat het scherm wazig is op 144 Hz.

Pluspunten

  • Super voor de prijs
  • Hoge refresh rate
  • Neutrale en moderne styling
  • G-Sync werkt perfect

Minpunten

  • Vrij veel ghosting, voornamelijk bij zwart. Ook op de beste response timing in de OSD
  • Wazig beeld bij 144 Hz, werkt echter goed op 140 Hz dus geen groot probleem
  • Niet de meest accurate kleuren
  • Geen egale backlight

Eindoordeel

Score: 4
rable 2 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Gekocht als goedkoper alternatief voor de dure Nano-IPS ultrawides van LG. Curved is erg fijn op dit formaat. Werkt goed met G-Sync behalve dat hij wat last heeft van brightness flicker als hij door LFC grens gaat. Black smearing kan vervelend zijn maar in 3D games merk je het niet.

Pluspunten

  • Robuust gebouwd, weinig lelijke branding
  • Kleuren zijn mooi, zeker voor VA. Doet zeker niet onder voor mijn Dell IPS uh2515h
  • De curve is perfect voor het formaat

Minpunten

  • Brightness flicker in G-Sync als je door de LFC grens gaat
  • Black smearing, maar valt niet echt op in 3D games
  • Besturing van OSD is onhandig

Eindoordeel

Score: 4
Bdubz 11 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Prima bang-for-buck product. 450 EUR bij de mediamarkt en snel geleverd. Stevige bouw kwaliteit en geen RGB onzin op de achterkant van het beeldscherm. Goed voor zowel productiviteit als gamen. Jammer dat de ODS onhandig aan de achterkant zit maar dat is te overzien!

Pluspunten

  • 144Hz
  • Bang-for-buck
  • Beeldkwaliteit
  • Design

Minpunten

  • Geen G-Sync
  • Beetje onhandige ODS

Eindoordeel

Score: 5
martinvdm 7 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Prima scherm.

Pluspunten

  • Cable management met machnetische klepjes
  • Strak design
  • 2x dp en 2x hdmi
  • Goed verstelbaar

Minpunten

  • Menu bediening kan beter

Eindoordeel

Score: 5
GraveDigger 27 januari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Scherm aangekocht via bol.com na heel wat reviews te hebben bekeken. Zeer degelijke afwerking, snel en makkelijk in een te zetten. Zowel als werk en gaming scherm een absolute aanrader.

Pluspunten

  • Kwalitatieve afwerking
  • Makkelijk ineen te zetten
  • Prijs

Minpunten

  • Geen USB

Eindoordeel

Score: 5
UltraRebel 18 januari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

In de aanbieding voor 370 euro gekocht. Zeer tevreden over scherm, weinig backlight bleeding. Refreshrate is top. Voor deze prijs is het de beste keuze. Alleen het menu via de knopjes is wat onhandig.

Pluspunten

  • Prijs
  • Stevig
  • Clean look

Minpunten

  • Menuknopjes
  • Goedkoopst uit buitenland

Eindoordeel

Score: 5
m.akin 12 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Echt een perfecte Gaming Curved 34'' monitor!! van Xiaomi. 4 dagen geleden gekocht via Max ICT en in termijnen betalen met IN3 betaaloptie. Zojuist aangesloten en echt serieus monitor is gewoon PERFECT!

Pluspunten

  • 144 Hz
  • FreeSync Premium
  • Werk op Nvidia Videokaart
  • Mooi Curved
  • 34''
  • Makkelijk geinstalleerd
  • Cable Management

Minpunten

  • GEEN!

Eindoordeel

Score: 5
shadowkid053 12 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Op het eerste gezicht een mooi en degelijk scherm met goede specs. Toch retour gezonden in verband met een zoemend scherm naarmate je de helderheid hoger zet. Daarnaast flikkert het scherm ook met freesync aan, helemaal met een menu open. Scherm wiebelt ook licht op standaard.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Weinig ghosting
  • Nauwelijks bleeding of clouding

Minpunten

  • Scherm flikkert met free sync
  • Scherm zoemt bij hogere helderheid
  • Scherm wiebelt licht op standaard

Eindoordeel

Score: 2
iVolutione 21 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Erg onder de indruk van de bouwkwaliteit, kabel management is top met magnetische covers aan de achterkant. Menu bediening kan beter maar is voor mij geen probleem. Geen dode pixels gezien, beeld is uitstekend, ben erg blij met het 'non-gamer' design. Gekocht bij Banggood voor 377 euro.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Kabelmanagement
  • Simpel en Clean design
  • 144Hz
  • Prijs

Minpunten

  • Menu bediening kan beter

Eindoordeel

Score: 5
bossboaz 11 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Voor het geld is dit echt een super monitor! Even gewacht tot hij in de aanbieding was. De kleuren zijn goed, het contrast bevalt ook, de bouwkwaliteit is in orde en het uiterlijk is schoon en simpel door de behuizing die er strak op zit met magneten.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Contrast
  • Bouwkwaliteit
  • Afwerking
  • Goedkoop

Minpunten

  • Lengte van de stroomkabel

Eindoordeel

Score: 5
Shady015Newbie 25 oktober 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Goeie prijs/kwaliteit Ultra wide gaming monitor !

Pluspunten

  • Kleuren
  • 144Hz
  • Makkelijk in elkaar zetten

Minpunten

  • Nog geen
  • Geen usb hub

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True