Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Prijs
Specificaties 34" • 3440x1440 • 144Hz • VA • 4ms - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
CRubennnn 11 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Scherm aangekocht bij bol.com aan 400 euro Stevig, kwalitatief gebouwd scherm met een mooie afwerking. Handige opties voor kabelmanagement. Degelijk scherm voor de prijs

Pluspunten

  • Stevig + mooi design
  • 1440p
  • Kabelmanagement

Minpunten

  • Zwaar
  • Relatief korte stroomkabel (135cm)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
Timmy 27 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Kort geleden deze Xiaomi monitor via Banggood besteld. Voor de prijs van 370 Euro inclusief verzending kon ik 'm niet aan mij voorbij laten gaan.

Pluspunten

  • Build kwaliteit
  • Prijs
  • Goede specs
  • Cable management

Minpunten

  • OSD
  • Geen USB

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
Splash 1 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Fantastisch voor 3d games, 2d games vaak wat minder door black-smear.

Pluspunten

  • 144hz is fijn
  • Prachtig design voor een monitor
  • Geen onzin-opties in OSD

Minpunten

  • Blacksmear duidelijk in sommige games
  • G-sync flicker bij lage/instabiele framerates

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

UltraRebel 18 januari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

In de aanbieding voor 370 euro gekocht. Zeer tevreden over scherm, weinig backlight bleeding. Refreshrate is top. Voor deze prijs is het de beste keuze. Alleen het menu via de knopjes is wat onhandig.

Pluspunten

  • Prijs
  • Stevig
  • Clean look

Minpunten

  • Menuknopjes
  • Goedkoopst uit buitenland

Eindoordeel

Score: 5
m.akin 12 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Echt een perfecte Gaming Curved 34'' monitor!! van Xiaomi. 4 dagen geleden gekocht via Max ICT en in termijnen betalen met IN3 betaaloptie. Zojuist aangesloten en echt serieus monitor is gewoon PERFECT!

Pluspunten

  • 144 Hz
  • FreeSync Premium
  • Werk op Nvidia Videokaart
  • Mooi Curved
  • 34''
  • Makkelijk geinstalleerd
  • Cable Management

Minpunten

  • GEEN!

Eindoordeel

Score: 5
shadowkid053 12 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Op het eerste gezicht een mooi en degelijk scherm met goede specs. Toch retour gezonden in verband met een zoemend scherm naarmate je de helderheid hoger zet. Daarnaast flikkert het scherm ook met freesync aan, helemaal met een menu open. Scherm wiebelt ook licht op standaard.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Weinig ghosting
  • Nauwelijks bleeding of clouding

Minpunten

  • Scherm flikkert met free sync
  • Scherm zoemt bij hogere helderheid
  • Scherm wiebelt licht op standaard

Eindoordeel

Score: 2
iVolutione 21 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Erg onder de indruk van de bouwkwaliteit, kabel management is top met magnetische covers aan de achterkant. Menu bediening kan beter maar is voor mij geen probleem. Geen dode pixels gezien, beeld is uitstekend, ben erg blij met het 'non-gamer' design. Gekocht bij Banggood voor 377 euro.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Kabelmanagement
  • Simpel en Clean design
  • 144Hz
  • Prijs

Minpunten

  • Menu bediening kan beter

Eindoordeel

Score: 5
bossboaz 11 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Voor het geld is dit echt een super monitor! Even gewacht tot hij in de aanbieding was. De kleuren zijn goed, het contrast bevalt ook, de bouwkwaliteit is in orde en het uiterlijk is schoon en simpel door de behuizing die er strak op zit met magneten.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Contrast
  • Bouwkwaliteit
  • Afwerking
  • Goedkoop

Minpunten

  • Lengte van de stroomkabel

Eindoordeel

Score: 5
Shady015Newbie 25 oktober 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart

Goeie prijs/kwaliteit Ultra wide gaming monitor !

Pluspunten

  • Kleuren
  • 144Hz
  • Makkelijk in elkaar zetten

Minpunten

  • Nog geen
  • Geen usb hub

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True