Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
J__F__K__
2 mei 2008 Rapporteer

Sitecom MD-250 Network Drive

Ik heb deze drive nu ruim een jaar in mijn bezit. In eerste instantie was ik erg tevreden. Nu een stuk minder. Installatie De installatie is erg gemakkelijk. Met alleen een schroevendraaier kun je eenvoudig de behuizing openen, een harddisk plaatsen en de behuizig weer sluiten. De voedig geschiedt via een adapter. Dit kun je een voor- of nadeel vinden. Zelf heb ik geen voorkeur voor adapter of direct 240V. Beheer De configuratie, voor het ethernet gedeelte, gebeurt via een ingebouwde webserver. Deze is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Het aantal instellingen is beperkt. Prestaties De drive is uitgerust met een 10/100 Mbit ethernet aansluiting. Deze heb ik aangesloten op een 100 MBit router poort. Vanuit mijn...

Pluspunten

• Behuizing
  • Installatie

Minpunten

• Geluidsproductie
  • Betrouwbaarheid
  • Prestaties

2 van 5 sterren (Slecht)

23 januari 2009 Rapporteer

Sitecom MD-250 Network Drive

Apparaat nu ruim een jaar in gebruik. Aanvankelijk als netwerkschijf maar op dit moment vooral als USB schijf.
Installeren
Installeren gaat eenvoudig. Heldere beschrijving en eenvoudig. Wat nu vooral voor mij een voordeel is dat ik even eenvoudig een andere schijf erin kan zetten om bestanden te parkeren of een schijf te controleren.
Gebruik
Wat natuurlijk meteen opvalt is de enorme bak lawaai die de ventilator maakt
Over netwerk snelheden kan ik niet veel zeggen aangezien deze nu meestal als USB disk in gebruik is. Daar werkt het voldoende.Sla er regelmatig grote hoeveelheden foto's op op, en opgenomen bestanden van de harddiskrecorder.
Betrouwbaarheid
Gebruik regelmatig andere schijven en dat werkt prima....

Pluspunten

• behuizing
  • installatie

Minpunten

• geluidsniveau ventilator

3 van 5 sterren (Voldoende)
twist3dmind
18 januari 2009 Rapporteer

Sitecom MD-250 Network Drive

Pluspunten

• Positief is wel het uiterlijk vind ik. Installatie was vrij makkelijk. De HD kon makkelijk ingebouwd worden en ik had snel toegang via het netwerk naar mijn hd.

Minpunten

• De ventilator maakt zeer veel herrie. Ik heb mijn oude model geruild, maar ook de vervanger maakte veel herrie. Uiteindelijk de ventilator maar uitgezet.
  • Verder is toegang over netwerk vrij traag - ik heb echter te weinig ervaring met andere netwerk-storage oplossingen om te weten of de sitecom trager is dan andere.

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Sitecom MD-250 Network Drive?