![]() |
Overig - Reviews van je medetweakers - Xiaomi Roborock S5 Max, Realme X50 Pro 5G en meer De redactie van Tweakers test jaarlijks een groot aantal producten, maar de community bespreekt er nog veel meer. We lichten hier een aantal interessante gebruikersreviews uit juli uit. |
Gemiddelde gebruikersscore
Het is een erg degelijk toestel, die zeker in de categorie "rugged" valt. Hij is dik, hij is zwaar, maar dat zijn dingen die gewoon bij een bouwvakkerstelefoon horen.
De FLIR Lepton thermal sensor werkt geweldig, de gemaakte foto's vind ik ook van goeie kwaliteit.
Superdegelijk toestl. Warmtebeeld camera werkt goed. Is Écht waterdicht, heb er onderwaterfotos mee gemaakt. goed beeld. batt. gaat lang mee. dubbel Simkrt. werkt ook. Fotos zijn van goede kwaliteit.
Ziet er goed uit; ondanks grootte en gewicht.
Is robuust => paar keer gevallen maar werkt nog steeds.
Veel opslagcapaciteit.
Werking is ok.
Slechte compatibiliteit met USB-headsets; alleen de eigen, meegeleverde headset werkt zoals verwacht.
Geen veiligheids updates.
Om de paar weken een spontane reboot.
Gekocht in april 2020 voor 330€ incl taxen en verzending op AliExpress (hebben daarop winkel).
Telefoon doet wat hij moet doen. Gsm is al meermaals gevallen van 2m+ & in toilet. Doet het nog steeds perfect.
Gsm gaat bij veel gebruik zeker dag mee. Opladen duurt 1u voor +/- 70%.
Een BV9900 gekocht.
Waardeloze troep meer kan ik er niet over vertellen.
Telefoon is 1x onderwater geweest IP68 en is nu stuk ( heb de telefoon pas 2 maanden ).
Ze bieden garantie maar niet op val en water schade ook geeft hun allianz verzekering niet toe.