Prijs | |
Specificaties | Socket AM4 • Micro-ATX • AMD B550 chipset - Bekijk alle specificaties |
![]() |
Round-up - AMD B550-moederborden - Negen borden tot 200 euro op de testbank Wat is het beste betaalbare AMD B550-moederbord? Dat zoeken we uit in deze test van negen B550-modellen, waarin we borden van ASRock, Asus, Gigabyte en MSI op de proef stellen. |
Ik zocht een AM4 micro-atx bord met Wifi en goede geluidskaart. Dat heeft deze. Hij bevalt me uitstekend.
Nadeel is bij het installeren van Windows dat hij de Wifi kaart niet herkende en ik heb geen bedrade verbinding. Bijgevoegde DVD levert drivers, en had gelukkig nog een speler liggen.
Had it for a year or so now - and it's just been excellent.
I specifically like how well it handles sleep/resume cycles - it's both quick and reliable, unlike previous boards I've had. The wifi makes moving around the house very simple.
Fijn stevig/kwalitatief aanvoelend bord, gebruikt icm Ryzen 9 5950X, goede vrm,s en koelblokken, voldoende aansluitingen op het bord, al is het achterop wat karig.
Werkt super met 4x 16 GB 3600Mhz, XMP aan en gaan, bios niet zo overzichtelijk als bijv Gigabyte.
Prima Micro-ATX moederbord die een goede hoeveelheid aansluitingen heeft. Ook inclusief WiFi en bluetooth waarvan snelheid en bereik prima is. Verder zitten de interne aansluitingen op een logische plek. Goed VRM ontwerp met grote heatsink zorgt voor lage temparaturen. Voor 130 euro zeker geen verkeerde koop.