Hier word ik wel vrolijk van... voor zo'n zacht prijsje(293 euro, Amazon.de), zoveel mogelijkheden...
Android TV met Google Playstore,
Netwerkaansluiting werkt soepel,
Voldoende aansluitingen, 5Ghz Wifi, RJ45 aansluiting,
Prima beeld, strak design... aanrader,
Lees dat je zelfs je HUE lampen kan bedienen als je de app er op zet.
Pluspunten
Smalle matte bezels, strak uiterlijk.
Android TV snel, tv start snel op.
Gemakkelijk apps downloaden via Google Play store.
Bluetooth remote/AB werkt snel en voelt goed aan, ook (zoek)opdrachten in te spreken (ook bijv. bij youtube, dat vond ik bij Next mediabox van Ziggo een tegenvaller).
Poorten voelen stevig aan.
Voldoende interne opslag.
Mooi Beeld (4K, UHD).
Minpunten
Geluid matig vergeleken met surround systeem wat ik gewend ben.
Beperkte kijkhoek, maar voldoende.
Bluetooth AB niet op m'n programmable IR remote in te leren.
Erg goede prijs/kwaliteit verhouding. De TV is wellicht niet de beste 4K tv die je kan krijgen, maar wel voor dit geld. Er zitten veel aansluitingen voor zowel video als audiosignaal. Android TV werkt heerlijk en is een verademing in vergelijking met de OS die op de meeste tv's.
Zeer goede tv voor de prijs. Ik heb hem begin maart bij Conrad gekocht voor 430, voor deze prijs kan je geen miskoop maken met dit aparaat. Minimalistisch uiterlijk wat ik erg netjes en mooi vindt. Goede AB!
Beeld is mooi helder en kleur weergave goed. Zwart en wit weergave is goed. Veel standaard Stream apps geïnstalleerd. Door de Google assistent, de Google home en Xiaomi home app, kan ik mijn verschillende apparaten bedienen. Zoals we Xiaomi kennen, veel Bang voor Bucks.
Afgelopen weekend bij de duitse Mediamarkt gekocht voor 339,- mooie tv voor dat geld, alles werkt zoals het hoort, prima beeld, Kodi werkt onder Android TV, films afspelen 4K via Kodi vlekkeloos, PS4 werkt.
Zonder Motion Smooth en zonder NR is een lag van 39 ms haalbaar.
Deze TV was 'een mooie aanbieding voor de prijs (€ 350) maar het op willekeurige momenten opnieuw te starten heeft de boel vergald. Na een systeem reset was het nog erger en kwam er een horizontale lijn met rare pixels tevoorschijn..
Een erg goede tv met mooi beeld en handige Android functionaliteit voor de prijs van €299 (Amazon DE). De TV is door de input lag echter niet geschikt voor gamen, ook niet in de game modus.
Pluspunten
Android TV
Snel
Handige remote
Mooi beeld
Headphone jack
Minpunten
Input lag
Heb jij ook een Xiaomi Mi TV 4S 55" Titanium, Zwart?