De weergave in games is prachtig / vloeiend zoals verwacht kijkend naar de specs. Ghosting/ black smearing waar sommigen het over hebben was bij mij ook zichtbaar, echter is dit te verhelpen door de settings van de monitor aan te passen via de OSD software (Freesync aan, Overdrive Balanced)
Tijd lang een fijn scherm geweest, zeker voor de prijs. Jammer van de HDR functie, heeft te weinig NITS en te slechte zwart levels om er goed uit te zien. SDR kleuren zijn door zelfde zwart niveaus erg vaal. Aantal backlights zijn na 3 jaar uitgevallen, online meerdere meldingen hiervan. Nog geen oplossing gevonden. Het licht waarschijnlijk aan een designfout qua stroomverdeling, en lijkt geen oplossing te hebben.
Ik raad deze monitor daarom af.
Dit is een fantastisch monitor voor de prijs.
Het is een va paneel maar de plus punten overschaduwen de slechte.
Misschien ging het om een defect exemplaar, maar de enorme hoeveelheid ghosting maakt gamen in donkere scenes zo goed als onspeelbaar.
Ik heb deze monitor 4 jaar lang gehad en deed me al die tijd wel goed. Mooie kleuren, groote beeld en een makkelijke OSD software. Recent ging de linker helft van mijn scherm zwart tijdens het gamen, dus resette ik de monitor. Na drie dagen van hetzelfde gedoe ging ik de firmware updaten naar versie F11 en sindsdien is mijn scherm permanent kwart zwart aan de rechter zijde. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met Gigabyte maar ze negeren mijn email's. Online opgezocht naar het probleem en het lijkt een mix te zijn tussen slechte backlight strips en een "foutje" met de firmware. Ik ga nooit meer een Gigabyte product kopen!
Goede specs voor de prijs. Het enige probleem is dat het last heeft van ghosting bij snelle games en hoge brightness. Moet zeggen dat ik het scherm nu al jaren heb en het ghosting nog maar een enkele keer echt zichtbaar is geweest, ondanks dat ik ook snelle games speel.
Goede bouwkwaliteit helaas flink wat ghosting voor de rest prima monitor als je hem onder 300 EU kan krijgen. Ook is het menu van de instellingen wel goed te navigeren. Hint als je contrast omhoog gooit is er minder ghosting!
Top prijs/kwaliteit verhouding!
Standaard setup is prima op zich, na enige verdieping is er nog meer uit te halen! Op 144hz geen probleem tot nu toe. Persoonlijk bevalt de HDR mode ook goed.
Inderdaad redelijk wat backlight bleeding, maar dit heb ik vooralsnog in games niet als hinderlijk ervaren.
Het ziet er uit als een goed beeldscherm. Na alles ingesteld te hebben kom je al snel tot de conclusie dat het een waardeloos beeldscherm is. Veel en dan ook veel te veel ghosting op 165Hz. Retour gestuurd!
Mooi ding! Werkt naar behoren, alleen even de gamma op 4 zetten ipv 3 (Gamma 4 op de display is gamma 3 in het echt).
Heb m zelf aan de muur gehangen om niet met de voet te hoeven klieren (vrij groot en niet heel stevig).
Geen gezeur, alles deed het meteen: de 165Hz, G-Sync compatibiliteit en HDR 400. Dankzij het hoge contrast van het VA scherm ziet de HDR er best aardig uit en werd gelijk gedetecteerd door mijn PS4. Erg handig dat je met behulp van OSDSidekick de instellingen en firmware softwarematig kan wijzigen.
Ik kom van een HP omen 32" VA 75hz.
Ik wou dat ik deze monitor kon retourneren.
Mijn 4 jaar oude HP heeft minder black smearing.
In élk beeld is het zichtbaar dat de monitor ietwat vlotter lijkt te zijn (165hz) máár eigenlijk kan het paneel niet mee.