Gemiddelde gebruikersscore
Algemeen Deze monitor heb ik sinds kort in gebruik. Gekocht bij de dynabyte voor 350 euro. Bij de dynabyte heb ik hem kunnen testen op dode pixels, bij het eerste scherm zat er eentje in het midden (een blauwe subpixel leek het maar of het het was, het leek eerder een soort stofje in het paneel). De volgende had helemaal nergens last van dus die mee naarhuis genomen (dacht ik althans, later bleek er toch een blauw subpixel niet te werken, deze zit gelukkig tegen de zijkant aan en is me verder nog niet opgevallen (behalve dat ik hem na hem voor de 4e keer helemaal na lopen tegen kwam, dit heb ik dus zo gelaten). Het beeld Over de monitor zelf ben ik erg tevreden, van Gosthing heb ik geen last maar dat vond ik al niet ergerlijk...
Heb de monitor nu 2 weken, heb lang zitten twijfelen tussen deze en de Samsung 226BW maar doordat hier veel klachten over de verschillende panelen waren toch maar voor de HP gekozen en hier heb ik geen spijt van. De monitor was zeer goed verpakt en alles zat er bij (ook een DVI kabel) De monitor heeft luidsprekers (gebruik ik niet) en een 2 poorts USB HUB. De kabels kun je netjes langs de voet wegwerken in een soort gootjes. Het beeld van de monitor erg mooi ook in vergelijk met een CRT monitor. De kleuren zullen wel niet zo "echt" zijn maar ze lijken wel mooi door de "glossy" laag. Als de zon recht op de monitor schijnt dan heb je een beetje spiegeling maar in de meeste gevallen heb je hier helemaal geen last van. Heb geen last van...
Ik heb vorige zaterdag de monitor opgehaald bij de Media Markt in Leeuwarden. Helaas was deze niet direct leverbaar, maar binnen anderhalve week kon ik de HP ophalen voor €339.
Waarom de HP w2207? Vooral om de grootte van de 22" breedbeeld omdat ik hiervoor een 21" Eizo crt had en ik niet wilde inboeten qua grootte en kleuren.
Ook wil ik vermelden dat de monitor goed verpakt was met alle kabels (incl. DVI) inbegrepen. Monitor was goed beschermd en het installeren/uitpakken ging zonder problemen.
Voet van monitor is stevig en bij mij niet scheef zoals eerder vermeld. Ook de monitor goed in hoogte verstelbaar en is ook in het bezit van een tilt functie die niet wiebelig maar erg stevig aandoet.
Ik heb geen dode pixels kunnen ontdekken gelukkig. Mocht dit wel het geval zijn, dan kon ik zonder moeite de monitor inruilen bij de MM.
Kleuren zijn onwijs goed, geen ghosting bij BF 2142 en het glossy scherm is een pracht voor het oog.
Van backlight bleeding is enige sprake, maar is een stuk minder dan ik op vele monitoren heb gezien. Het is dan ook niet hinderlijk.
De kijjkhoek boeit me niet, ik zit toch altijd recht voor mijn bureau.
Contrast en helderheid zijn goed te regelen in het menu of zijn de kijkmodussen...