![]() |
Review - Creality CR-6SE - 3d-printen zonder zorgen over bijzaken We hebben van Creality een CR-6 SE ontvangen om te testen. We zullen zien wat deze verjaardagsprinter zo 'speciaal' maakt naar Creality's eigen zeggen en hoe de printkwaliteit is. |
Gemiddelde gebruikersscore
Door de Tweakers review overtuigd dat de aanschaf een goed idee was.
Printer ontvangen, uitgepakt, software geïnstalleerd en gaan! Eerste print lag binnen een uur op het glas.
Snel wat aanpassingen gedaan en nog even het bed levelen.
Een prima printer die zonder veel tweaken uitstekende resultaten geeft en zolang je de USB poort niet gebruikt of, zoals ik, de 5V van de USB afplakt, dan hoef je je over de electronica ook geen zorgen te maken.
Via de kickstarter gekregen. Ik had een late levering, waarschijnlijk daardoor ook geen probleem met de aan/uitschakelaar.
Binnen een kwartier in elkaar gezet, en werkend!
Heb m nu een paar maanden in gebruik, en ben zeer tevreden.
Dit is mijn eerste printer waarvoor ik mij laten leiden heb door onder andere de review van tweakers.
Aankoop datum : 28/02/2021 voor 289€ in de Creality shop
Meeste problemen (schakelaar/isolatie tussen clip en bed) aangepakt maar toch geleverd met 1ste gen (defect moederbord.
Problemen opgelost en print heel goed.
Ik heb deze printer gebacked via Kickstarter, grotendeels als 2de "Hassle free" 3D printer. Ik heb hem nu al maanden in huis en kan hem zeker NIET aanraden, veel problemen (waaronder boards de kortsluiting maken) en de auto leveling is zeer slecht. Ik raad een Creality Ender 3 (V2) aan
Heb 11-11 de nieuwe Creality CR6-SE gekocht, heeft 4 dagen geprint daarna is het moederbord uitgebrand, ben nog bezig om nieuwe onderdelen te krijgen. Het MB 4.5.2. heeft een issue met de 5v over de USB poort, hierdoor kan het MB uitbranden en ook het display en de hotend beschadigen.
Goed product voor een goede prijs. Complete start set voor nieuwkomers tot het 3d printen en kan snel in elkaar gezet worden. Jammer van de paar afwerkingsfoutjes op het product
Na een lange kickstart campagne waarbij heel veel negatieve zaken naar voren zijn gekomen mag ik mijzelf gelukkig prijzen dat ik een redelijk goed exemplaar heb mogen ontvangen.