Gebruikers

Prijs
€ 506,80
Specificaties 34" • 3440x1440 • 100Hz • VA • 1ms - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de AOC CU34G2/BK Rood, Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Elalith 6 juli 2021 Product gekocht

AOC CU34G2/BK Rood, Zwart

Heerlijke monitor die ik voornamelijk gebruik voor werk en af en toe een spelletje. Ik heb de monitor nu een +/- 6 maanden en ik ben nog steeds erg happy met mijn aanschaf.

Pluspunten

• Veel ruimte voor games en productieve taken
  • Fijne kleuren
  • Hoge refresh rate
  • Strak vormgegeven

Minpunten

• Standaard software op de site is verouderd, maar er is dus een betere variant beschikbaar

gmj2 17 augustus 2022 Product gekocht

AOC CU34G2/BK Rood, Zwart

Slechte koop. Kwaliteit en gebruiksgemak laat te wensen over. DV ingang na 2 maanden al defect. Knopjes voor bediening zijn onduidelijk en moeilijk te zien. Plastic over de voet van de monitor krult langzaam omhoog en komt los van de metalen voet. Kortom, slecht product. Mijn advies: niet kopen!

Pluspunten

• Kleuren zijn ok
  • Prijs

Minpunten

• DV poort na 2 manden al defect
  • Zeer onhandige bediening
  • Switch naar andere ingang langzaam
  • Slechte bouwkwaliteit

2 van 5 sterren (Slecht)
Drwho1 27 april 2022 Product gekocht

AOC CU34G2/BK Rood, Zwart

Lang getwijfeld over een Ultrawide iets voor mij zou zijn, maar toch aangekocht t.v.v. een dual monitor (22"/24" iiyama) setup. Nog geen seconde spijt van gehad! Het hebben van zoveel aaneengesloten werkruimte is fantastisch. In de hoogte verstelbaar en discrete vormgeving. Enige minpunt is de bediening van het OSD.

Pluspunten

• Vrij discrete vormgeving
  • Aansluitingen
  • Beeldschermoppervlakte
  • Subtiele kromming

Minpunten

• OSD

KevinvdBerg__ 24 maart 2021 Product gekocht

AOC CU34G2/BK Rood, Zwart

Van een 27" Philips monitor overgestapt naar deze 34 inch AOC.

Wát een goede upgrade is het! Een Ultrawide-monitor is uitermate geschikt voor de perfecte thuiswerk-setup, ook als je daarnaast games wilt spelen. Door de extra ruimte op het scherm en de curve zijn games een genot.

Pluspunten

• 100HZ
  • Ultrawide
  • Hoge helderheid
  • VESA 100mm
  • Freesync
  • Curved bij een ultrawide=AWESOME!

Minpunten

• Knopjes niet even handig gepositioneerd

M.D.J. 1 maart 2021 Product gekocht

AOC CU34G2/BK Rood, Zwart

Hele fijne monitor. Ik kom van een drieluik (3x 1920x1080 met bezelcorrectie). Ik heb alleen absoluut niet het gevoel alsof ik qua werkruimte achteruit gegaan ben. Mooie kleuren en haarscherp. De prijs vs. kwaliteit is fantastisch. Echt de aankoop van het jaar voor mij.

Pluspunten

• 100Hz
  • Scherp/Helder
  • Kabel management
  • USB hub
  • Strakke vormgeving / niet te gamerig

Minpunten

• OSD bediening is ff wennen

Format-C 9 januari 2021 Product gekocht

AOC CU34G2/BK Rood, Zwart

Gamen op 3440x1440 @ steady 100FPS maxed out met Free of Gsync is gewoon next gen en extreem immersive. Heerlijk! "Voor het werk" ook wel een fijn scherm trouwens. Prima te verantwoorden als thuiswerkert..:-P

Pluspunten

• GSync + Freesync
  • 100HZ
  • Ultrawide
  • Niet duur
  • Geen defecte pixels
  • Na maanden gebruik nog geen seconde spijt

Minpunten

• Groter dan deze was mss achteraf nog beter geweest
  • Knopjes Menubediening beetje onhandig (is wel software voor te downen))
  • Max 100 HZ @ 3440x1440 (meer zal beter zijn maar ik vind t prima)

Gruwel84 15 december 2020 Product gekocht

AOC CU34G2/BK Rood, Zwart

Prachtig diep contrast op dit mooie 100hz scherm. Alles is mooi afgewerkt, maar het menu en de bediening ervan is zeer gebruikersonvriendelijk. Ik gebruik het voornamelijk voor te gamen, dus eenmaal ingesteld is het verder geen probleem.

Pluspunten

• Prachtig beeld
  • Diep contrast
  • 100hz
  • Freesync

Minpunten

• Knopjes om te bedienen
  • menustructuur bediening

WahedPoloPet 13 augustus 2020 Product gekocht

AOC CU34G2/BK Rood, Zwart

Zeer prima monitor voor het geld. (rond de €400).
Zeker even wennen wanneer je geen curved monitor bent gewend, maar zeker een goede keus wanneer je een 3440x1440 100Hz monitor zoekt.

Pluspunten

• Prima beeld kwaliteit
  • gekalibreerd geleverd
  • Freesync werkt ook met Nvidia kaarten
  • USB hub met "charging" port

Minpunten

• geen meegeleverde kabel voor de USB hub
  • Niet in hoogte verstelbaar
  • De kleine knopjes maken navigeren in menu's wat lastig

pokeguy4 24 februari 2020 Product gekocht

AOC CU34G2/BK Rood, Zwart

1440p 100Hz G-sync compatible ultrawide voor ~€400.

Als je een mooie gebalanceerde upgrade zoekt voor je monitor is het moeilijk om wat beters te vinden zonder zeker het dubbele uit te geven.

Pluspunten

• G-sync compatible modus werkt uitstekend
  • Prima kleuren weergave
  • Ingebouwde USB 3.0 hub en 3.5 mm aansluiting
  • Veel "bang for buck"
  • Minimale "gamer" look

Minpunten

• OSD is een nachtmerrie om te navigeren
  • HDR is lachwekkend slecht
  • Windows 10 herkend hem alleen als "generic monitor"
  • Game mode schakelt bepaalde functies uit
  • Metalen standaard had stift markeringen
  • Knoppen OSD onduidelijk en onverlicht

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een AOC CU34G2/BK Rood, Zwart?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren