De ROG Chakram is deftige high-end gaming muis. Uitgerust met een PixArt PMW3335 sensor die geoptimaliseerd is voor een langere batterijduur komt de Chakram zijn belofte na: gemiddeld 35 uur draadloos gamen met de RGB-verlichting ingeschakeld. Als unieke feature heeft de muis een joystick die zorgt voor wat extra diepgang.
Zeer degelijke muis voor grote handen. Joystick is een interessante toevoeging met enkele beperkingen.
Heb deze muis met Black Friday voor €89 gekocht. Fantastische muis, maar ga hem helaas terug sturen vanwege een incorrect geïmplementeerde USB-C poort.
De muis is superlicht en lag goed in de hand. Aura Sync is leuk als je al meer devices hebt die dit ondersteunen.
Ik maak op veel USB C apparaten gebruik van een klein magnetisch tussenstuk, door de uitstekende randen rond the USB poort past dit niet. Vervelend maar geen dealbreaker, ik zat toch al te kijken naar de Asus ROG Baltheus QI.
Het idee van een muis met een ingebouwde joystick lijkt leuk op het eerste gezicht, totdat je te maken krijgt met software die simpelweg de eerste joystick selecteren en je geen optie geven het aan te passen, of niet in staat zijn die aanpassing te onthouden. Dit maakt hem voor mij onbruikbaar en ik heb binnen 24 uur een retour aangevraagd.
Gekocht voor een relatief goede prijs in een actie, anders was deze veel te duur.
In het algemeen een zeer goede muis. De batterijduur had wel iets beter gemogen (mijn logitech muis gaat dubbel zo lang mee).
mooie compacte muis, werkt snel en fijn
Je kan veel aan de muis aanpassen, zodat je het eigen kan maken.
Als je de RGB uitzet ziet de muis er nog steeds goed uit.
Ook laat het doormiddel van een rode langzaam knippered lampje zien dat de muis bijna op is, handige feature.
Ik gebruik de muiz nu al een tijdje, maar opladen gaat wel traag en de batterij is nogal snel leeg. Voor de rest is wel een hele fijne muis!
Muis voelt erg lekker aan en is niet al te zwaar naar mijn mening. Ik heb grote handen waardoor de muis goed in mijn hand past maar ik kan me best voorstellen als je kleine handen hebt dat het niet prettig voelt. Verder de kwaliteit van de muis is goed.
Prima muis voor grotere rechter handen die van palm grip houden. Zeer luxe afgewerkt, met alle denkbare opties. Draadloos opladen, verwisselbare switches en mooi fel rgb zijn top. Gewicht en snelheid bevalt ook goed voor zowel werk als games
Mooi product, maar helaas moeten retourneren. De modulaire switches, joystick en materialen voelen van hoge kwaliteit aan. De ergonomie viel mij juist zeer tegen. Vergeleken met een Roccat Kone XTD en Deathadder V2 Pro had deze zeker de minste pasvorm voor mij, zeker de thumb-rest stoorde mij. Vergelijken dus!
Geweldige muis als je het geld ervoor wil neerleggen. Joystick is niet een volledige gimmick, al heb ik de analoge functie nog nooit werkende gekregen. Groot en lomp, dus wees daarop bedacht, echter is het batterijleven daardoor wel goed. Een absoluut vlaggenschip met alle functies van dien.
Hele fijne muis.De mechanische knoppen zijn te vervangen waardoor je de muis erg lang kan gebruiken!
Oftewel geen problemen meer met dubbele-kliks gewoon vervangen en je kan er weer mee vooruit.
(extra setje knoppen word meegeleverd).De joystick is een leuke toevoeging, als 4 extra acties of als normale joystick gebruiken