Ondermaatse kwaliteit van de hardware en software, zeker voor deze prijs. Camera werkt erg slecht als het licht niet perfect is. Ondanks alle betere specs dan mijn oude Samsung S7 presteert de A71 op elk vlak slechter, wat erg verdacht is.
Mooie midranger, zeker het geld waard! Toestel voelt snel aan, scherm is erg prettig door de mooie kleuren en het gebruik van OLED. Wel een heel groot toestel. Updates volgen
Pluspunten
OLED
Goede voorcamera
Headphone jack
Blauwe kleur is mooi en subtiel, en leuk patroon
Updatebeleid is goed
Plastic achterkant kan niet breken
Ruim genoeg RAM en opslag voor de gemiddelde gebruiker
Door de ronde afwerking aan de randen, kan het toestel nog goed vast worden gehouden
Minpunten
Draadloos laden mist
Plastic voelt wel goedkoper aan
Volumeknoppen kan je niet bij bij eenhandig bedienen
Alle knoppen zitten aan de rechterkant (dit is persoonlijk)
Scherm is ook wel heel erg lang bij eenhandig bedienen
telefoon vorig jaar gekocht, telefoon is binnen 1 jaar "op". vingerafdrukscanner doet het praktisch nooit, gps bereik valt vaak weg als je op de snelweg rijd, komen snel deuken in
Teleurgesteld in de camera kwaliteit. Foto's met flits in een donkere omgeving krijgen een sterk gele kleur. Mensen lijken geelzucht te hebben. Ik hoopte dat het een hardware probleem was, maar ook een tweede exemplaar had dit probleem. Daarom terug gestuurd.
Prima product. Camera valt me toch nog een beetje tegen, maar werkt prima met veel licht. 128 GB aan opslag in de telefoon is ideaal voor als je Spotify of Netflix wilt downloaden.
Prima telefoon voor dagelijks gebruik. Mooi scherm, lange accuduur.
Camera en fingerprint scanner vallen tegen, ook snelheid van de telefoon is soms matig.
Mooie telefoon als je hem rond de 350 kan oppikken, geen haperingen en ruime accu. Mooi scherm en goede klank uit een mono speaker.
Update, ik heb hem nu een maand of 5 en de problemen die ik had met de vingerafdrukscanner zijn weg.
Pluspunten
mooi scherm
grote accu
goeie klank uit single speaker
snelle processor
veel ram
de samsung schil over android vind ik prettig
mooie behuizing
3 jaar updates
Minpunten
telefoon voelt niet super solide aan, hoes aangeraden
Mooi toestel met plastic achterkant. Scherm krast en is niet goed afleesbaar bij zonlicht. Vingerafdrukscanner werkt slecht. Slechts drie vingerafdrukken vast te leggen. Een Samsungaccount is bijna vereiste. Meerdere gebruikers niet mogelijk. Had hiervoor een Moto G5+ waar ik tevreden mee was. Ik kan dit veel duurdere toestel niet aanbevelen.
Prima product voor de prijs, vingerscanner kan beter. gezichtsherkenning werkt wel als een zonnetje. Eerste android telefoon naar jaren op IOS gezeten te hebben en er is een wereld open gegaan voor mij.
Lekker snel zoals anderen zeggen. Alleen heb ik twee problemen gevonden. Ze hebben geen impact op de werking van het toestel, maar zijn wel erg irritant.
Probleem 1:
Groene vlek in scherm op een donker grijze achtergrond en tussen 0-20% helderheid.