![]() |
Best Buy Guide - Processor Best Buy Guide - De beste cpu's in april 2021 Wat is de beste processor? In deze eerste Processor Best Buy Guide bepalen we op basis van onze testdata wat de beste cpu's van dit moment zijn. |
![]() |
Videoreview - Nieuwe Threadrippers en Core Extreme - Gevecht om de high-end desktopmarkt In deze review kijken we naar de verschillen tussen Intels Cascade Lake X-processors en AMD's nieuwe derde generatie Threadrippers op basis van Zen 2. Wie heeft de beste prijs-prestatie-verhouding, wie heeft simpelweg de snelste processor en wat moet je als… |
![]() |
Review - Twee nieuwe hedt-platforms - AMD tegen Intel Van de nieuwe Intel-generatie hedt-processors hebben we de Core i9-10900X, met 10 cores, in een X299-moederbord geprikt om kort naar de prestaties van deze processors te kijken. |
Zoveel CPU-power is erg leuk, maar komt ook met een prijs. Of het de meerprijs tov een Intel I9 waard is - Dat is persoonlijk, maar ik vind van wel.
De stevige prijs geeft ook een signaal af: Deze CPU is een workstation werkpaard - niet voor iedereen geschikt.