Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Prijs
Specificaties Gamingbureaustoel - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
1
+2
MRTNbos 28 november 2019 Product gekocht

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Enorm degelijke stoel. Dit merk je aan alles. Zitting is wat aan de harde kant, maar persoonlijk heb ik daar geen moeite mee.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Instructies
  • Uitstraling

Minpunten

  • Vulling kan als hard ervaren worden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

+2
Com Gi-ce 20 juni 2021 Product gekocht

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Deze stoel aangekocht, omdat mijn oude stoel aan vernieuwing toe was.

Pluspunten

  • Erg degelijke stoel.
  • Kwaliteit
  • Premium stoel
  • Costumersupport
  • De Cookies and Cream Titan is erg mooi afgewerkt.
  • Snelle levering

Minpunten

  • Duur (wel het waard)
  • Jammer dat ik niet gelijk een perfecte stoel had.
  • Had vijf sterren kunnen zijn, zonder fabrieksfouten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Met de Titan 2020 series stoel haal je een zeer degelijke stoel voor een nette prijs in huis. Met de afstelmogelijkheden kun je de stoel zodanig instellen dat deze een hele dag comfort biedt. Lees meer in mijn uitgebreide review.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding heel goed
  • Stevige zit
  • Mogelijkheden om stoel in te stellen
  • Design
  • Afwerking materiaal

Minpunten

  • Vrij groot voor mijn lengte (1.75m) maar zit fijn

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Een prachtige stoel met zeer eenvoudige montage. Een ongelooflijk goede afwerking, en een comfortabel zitgenot. Natuurlijk zijn er een paar kleine minpuntjes ook.

Pluspunten

  • Stevigheid
  • Eenvoudige/snelle montage
  • Sublieme afwerking
  • (slaap)comfort XD

Minpunten

  • Onhandige doos
  • Niet blokkeerbare wieltjes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Solide stoel met prachtige afwerking. Het zitvlak is wat hard, als je hier langer op zit wordt het oncomfortabel. het PU Leather is mooi maar bij warm weer is het ook broeierig. Voor mij zit het niet comfortabel genoeg om de hoge prijs te rechtvaardigen.

Pluspunten

  • Superdegelijk
  • Mooie afwerking

Minpunten

  • Verpakkingsmateriaal
  • Armleuningen staan te ver naar buiten
  • Zitcomfort
  • Materiaal is broeierig

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

+2
kverhoef 27 mei 2020 Product gekocht

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Zeer goede stoel maar is op het moment lastig verkrijgbaar

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • comfort
  • Verstelbare rugstuen

Minpunten

  • Rugleuning staat bij mij 1 CM uit het midden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
Znorkus 22 november 2020 Product gekocht

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

De reviews over deze stoel op YouTube zijn zonder uitzondering lovend, en daar begrijp ik na het aanschaffen van deze stoel echt helemaal niets van. De stoel zit niet lekker.

Pluspunten

  • Prachtige looks
  • Mooi stiksel
  • Afwerking (rvs etc)

Minpunten

  • Ergonomisch niet fijn
  • Lumbar support onprettig
  • Chemische geur
  • Slechte aftersales
  • Duur

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2

+1
Kingeling 18 maart 2020 Product gekocht

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Gamingchair met een prijskaartje. Goede kwaliteit, hard zitvlak, lendesteun en heeeeeeeel statisch.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Lendesteun

Minpunten

  • Hard zitvlak
  • Meest statische stoel ooit

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

0
TheMattHaze 9 november 2020 Product gekocht

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Titan Softweave black3: Goed afgewerkte stoel voor een goede prijs. Voor mij 1 minpuntje weg van de 5 sterren.

Pluspunten

  • Stevige maar relaxe vulling
  • goed verstelbare veer in de zitting
  • Rugleuning kan naar achter draaien
  • Goede kwaliteit stof
  • Super fijn kussen
  • Juiste lengte en breedte voor mij (1.90m, 65kilo)
  • Verzendingsdatum is realistisch
  • Wieltjes rollen goed en geluidloos over houten vloer

Minpunten

  • Zitting kan niet naar voren gedraaid worden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

Helium-3 16 juli 2021 Product gekocht

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Een hele dure stoel die erg fijn zit en mijn ergonomie goed zal doen. Als je veel betaalt voor een bureaustoel omdat je een gezond lichaam belangrijk vindt, is deze stoele erg goed. Verwacht geen zacht wolkenkussen, maar juist een stevige stoel die goede ondersteuning en afstelling biedt.

Pluspunten

  • Afstelmogelijkheden
  • Ergonomie
  • Uitstraling (cookies/cream stoffen variant)
  • Gezonde houding

Minpunten

  • Gekocht met korting en minus btw. Was de adviesprijs mij niet waard. Adviesprijs is later nog eens hoger geworden.
  • Overhyped
  • Metaal onder armleuningen was tijdens de winter (en ook alleen toen) super statisch geladen - al na 5 minuten zitten een opdonder bij het aanraken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Warduss 15 april 2021 Product gekocht

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Niet geschikt om hele werkdagen op te zitten.De race/kuip rugleuning zorgt ervoor dat je met een gekromde rug/schouders naar voren gaat zitten met rugpijn tot gevolg. Zitting is zeer hard waardoor ik last krijg van mijn billen/bovenbenen. Lendesteun is te beperkt. Materiaalkwaliteit is wel als goed te bestempelen

Pluspunten

  • Goede kwaliteit materialen
  • verstelbaar

Minpunten

  • Harde zitting
  • gekromde rugleuning

Eindoordeel

Score: 2
EStyleFancy 13 februari 2020 Product gekocht

Secretlab Titan 2020 Series PU Leather

Heb zelf de Softweave fabric cookies& cream Titan. Ben 1.72 en zou dus eigenlijk qua lengte uitkomen op de Omega. Heb toch voor de Titan gekozen omdat deze randen minder hoog zijn en heb mijn rug opgemeten en gekeken hoe hoog de Titan was. Geen moment spijt van deze keuze.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Fijn hoofdkussentje
  • stevig
  • veel aanpas mogelijkheden

Minpunten

  • eigenlijk iets te hoog,eigen keuze en op te lossen met voetenplank.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Secretlab Titan 2020 Series PU Leather?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee