![]() |
Overig - Reviews van je medetweakers - DJI Mini 2, Nintendo Game & Watch en meer De redactie van Tweakers test jaarlijks een groot aantal producten, maar de community bespreekt er nog veel meer. Wij lichten er maandelijks een aantal uit. |
Qua vorm, sensor en connectiviteit heb ik geen betere muis gehad dan de Basilisk Ultimate (en V2). Jammer genoeg heeft ook dit product te lijden onder Razer’s kwaliteitscontrole en prijs. Mocht je draadloos geen pre vinden dan is de V2 nagenoeg hetzelfde maar een stuk goedkoper.
Check mijn uitgebreide review!
Een erg fijne muis met een zeer goeie pasvorm. Helaas voortdurend stutters en verlies van verbinding.
Daarom maar weer overgestapt op een Logitech.
Bijna perfect voor mijn hand. (Ca 20x10cm) De weerstand van het scrollwheel zelf instellen is top.
Pink gaat helaas in slaapmodus. Leegte achter scrollwheel niet comfortabel voor middelvinger. (Scherp) Software is ruk. Connectiviteit is zeer goed. Bouwkwaliteit prima. Al met al een top muis maar helaas niet voor mij.
een super muis als het gaat om gamen, de reactie van de muis is immens snel en licht heerlijk in de hand. ook de batterij is geen probleem als je de helderheid van de RGB verlichting niet op full zet.
Prima muis, gekocht met 50% korting tijdens de 'CES Appreciation Sale' op de Razer website. Gekocht ter vervanging van een 5+ jaar oude Razer Ouroboros, waarvan de linkermuisknop defect begon te raken.
De batterijduur is iets te mager, voor mijn doen, zeker gezien de batterij/accu niet verwisselbaar is.