Een heel compleet product. Mooi stevige kaart met hele goede performance! Ik ben blij met mijn aankoop en kan deze kaart erg aanraden. Je zult er geen spijt van krijgen. Lees ook mijn uitgebreide review voor nog meer info.
Gekocht bij Azerty
Fijne videokaart voor budget
Mijn zoektocht naar een waardige vervanger voor mijn GeForce GTX 970 bracht mij uiteindelijk naar deze budgetvriendelijke én recente videokaart. Hij zal mijn twee 4K schermen perfect kunnen aansturen op 60Hz via DisplayPort.
Goede stevige kwalitatieve kaart, erg stil, (helemaal met fanstop) presteerd nog steeds gewoon goed, mooi design en backplate.
Rgb standaard aan, prijs nog steeds vrij hoog.
Behoorlijk goed voor deze tijd! Heb hem al een tijdje.
Het heeft 14Gbps i.p.v 8 Gbps (gtx 1660)
Zeker nog een goede GPU, maar zeker niet stil
Beste koop destijds!
Ik heb 2 jaar geleden deze GPU gekocht en dat was geen slechte keuze geweest!
Met gamen uitermate goede prestaties geleverd voor een zeer goede prijs!
Super grafische kaart! Goede 4K kwaliteiten.
Geruisloos (bijna). Stevige bouw.
Inbouw en installatie zonder problemen.
Gekocht bij Alternate. Snelle levering.
Works as expected .
Prima videokaart, op dit ogenblik een van de beste onder 300 Euro.
Volledig stil bij lage tot middelmatige belasting, het standaard BIOS-profiel is goed ingesteld.
Vandaag gekocht en geïnstalleerd. Alleen de driver even geupdate naar laatste versie.
Speel momenteel op 1080p 24" en kan de games die ik speel vol open zetten. Wat een fantastisch mooi scherp beeld! Ik kom van een GTX 560 af, dus dan mag er ook wel enig verschil zijn.
Vervanger voor mijn MSI GTX960 4 Gb Weer voor de iets luxere variant gegaan. Die luxe zit overigens in de kaart zelf... niet in de bijgeleverde accessoires. En dat is wat mij betreft prima. Heb 2 oude schermen zonder DP dus moest wel een DP->DVI kabel er bij kopen
uitstekend graphics card.
Makkelijk te overclocken. Product is mooi heeft RGB hoge kwaliteit ik kan genieten van games met over 144 FPS.
Er zijn niet veel 1660's die zo mooi zijn als deze hier, dus kocht ik deze.
Een nette mid-range kaart + nette prestaties.
Mooie stevige kaart, draait mijn spellen zeer goed.
Fans staan stil in idle, en de kaart is stil onder full load.
Rgb effecten zijn leuk.
Inclusief een zwarte backplate.
Alleen de juiste software via de site was lastig te vinden.