Gebruikers

Score: 4
14 reviews

Prijs
€ 330,-
Specificaties Max. 1,83GHz • 6GB GDDR6 • 3x DP, HDMI - Bekijk alle specificaties

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Kigazo 12 mei 2020 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Kaart draait uitstekend op 1080p met high tot ultrahigh kwaliteit en 60+ FPS. Zelfs in SFF-case draait de kaart stil en niet te warm. UPDATE: Eerste kaart had een ratelende fan en is RMA gegaan. Tweede kaart sinds juli 2020 vooralsnog geen problemen geconstateerd.

Pluspunten

• Stil
  • Goedkoop
  • Draait goed op 1080p

Minpunten

• 1 keer RMA vanwege ratelende fan..

PCJoost 12 januari 2021 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Ratelende troep. Doet het wel mja vraag me niet hoe

edit: besef dat ze het lef hebben om deze kaart, die zoemt als een neet, van 250 euro (begin 2020) (wat hij eigk al niet waard is door de genoemde defecten), te verkopen voor 549 euro (eind 2020).

xD

Pluspunten

• relatief goedkoop

Minpunten

• ratelende fan(s)
  • coilwhine
  • heel mn 2020 verpest door deze kaart
  • 3 kaarten gehad op naar de 4e

Kalis 3 januari 2020 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Kleine dualfan kaart met prima prestaties. Nette framerates op 1440p. Lekker stil. Goede overklokker. +117% powerlimit. Samsung GDDR6. 1440p Ultra: BFV 75fps, COD MW: 95fps. RX 5700 is wel veel (40%) sneller.

Pluspunten

• Nette performance op 1440p
  • Stil

Minpunten

• 72C onder load max 76C in game (schijnt prima te zijn!)
  • RX 5700 is 60,- duurder (AMD website) 316 inclusief, deze kaart kost 257,-

Siem24 10 oktober 2022 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Deze kaart viel mij echt zwaar tegen van Gigabyte. Plastic rommel, kaart koelt beter als je de backplate verwijderd, dat is niet de bedoeling van een backplate.

Pluspunten

• Zuinig
  • Prijs/FPS

Minpunten

• Ratelende fans
  • Slechte koeling (83 graden onder load)
  • Plastic backplate

DennisH82 15 juli 2022 Hands-on

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Overgenomen van mede tweaker voor budget build, presteerd nog steeds goed voor 1080p gaming.
Je moet er natuurlijk niet alles meer van verwachten ;)
Maar goed stil, klein rateltje in een van de fans, word in een kast met weinig airflow max 77 graden.

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Mooie backplate
  • Kan hem op temperatuur houden
  • Nog steeds goed voor 1080p gaming

Minpunten

• Klein rateltje in een van de fans
nelis1990 19 juni 2021 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Ik heb hem gekocht in oktober 2020 voor 230 Euro. Run hem nu 9 maanden en ben echt blijf met de kwaliteit vs kosten verhouding. Ik kan Baldurs Gate 3 op Ultra runnen zonder problemen.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit vs de kosten

Minpunten

• niet toekomst proof

DreadZeppelin 29 januari 2021 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Gekocht en teruggebracht vanwege problemen met PCIe connectie.

De fans vlogen naar 100% op random momenten (niet gerelateerd aan de temp). Maar los daarvan maken de fans alsnog wat meer geluid.

Pluspunten

• Prijs
  • Grootte
  • Geen RGB

Minpunten

• Minder hoge productiewaarde
  • Fans maken vaker/meer geluid
  • Geen RGB

DavidOz99 Newbie 5 oktober 2020 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Deze GPU is een goede compromis tussen prijs en performance (pre-RTX 3000). Ik zou alleen niet de Gigabyte versie aanbevelen. Wanneer de fans op lage toeren draaien maken ze abnormale geluiden. Na een korte speurtocht bleek dat Gigabyte kaarten dit vaker hebben. Blijkbaar vindt men schroefjes fatsoenlijk aandraaien maar lastig.

Pluspunten

• Goede prestaties
  • Prijs-performance verhouding

Minpunten

• Geluid bij lage RPM

Thee_Yo 25 augustus 2020 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Prima voor >60 FPS HD resolutie gaming.
Fortnite - alles max detail is ~105 FPS - met kleine aanpassing instellingen tegen 144Hz.
Gsync werkt samen met mijn AOC 25G2U 144 Hz Freesync monitor.
Werkt ook onder Linux (openSUSE) op 144Hz prima na driver download.

Pluspunten

• prijs/prestatie
  • Freesync
  • FPS @HD resolution
  • Linux compatible
  • stil
  • laag stroomverbruik

Minpunten

• duurste onderdeel van systeem (is mijn keuze)

Michael_OsGroot 14 juni 2020 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Ik was op zoek naar een videokaart om mijn oude GTX960 te vervangen. Deze kaart zat voor mij op de sweet spot van performance en prijs. Ik heb in mei 2020 hier 260 euro voor betaald. Ik beveel deze kaart aan.

Pluspunten

• stil
  • prijs
  • installatiegemak

Minpunten

• Geforce now behoeft een account
  • Opnemen in games werkt niet altijd

vicsnorr Newbie 4 juni 2020 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Goede en goedkope gpu voor 1080 gaming. Bijna alle spellen kun je met 60+ fps spelen met ultra/hoge settings en e-sports games met 180+ fps. Zou het niet aanraden voor 1440 gaming, misschien alleen lichtere games.

Pluspunten

• goedkoop
  • goed voor 1080
  • backplate

Minpunten

• kan niet echt 1440 gamen

LennieD 7 mei 2020 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Perfecte kaart voor 1080p gaming of voorzichtig al stapjes te zetten binnen 1440p gaming.

Pluspunten

• Kan alle games aan op ultra settings 1080p
  • Knap design
  • Stil
  • Budget

Minpunten

• Geen

Dvanbezooijen 2 mei 2020 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Zeer tevreden, de upgrade naar GDDR6 is het zeker waard geweest.

Pluspunten

• Mooi design
  • Uitstekende performance op 1080p
  • Backplate
  • GDDR6

Minpunten

• Geen

nielsalmelo 4 januari 2020 Product gekocht

Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G

Onlangs een game pc gesteld en gebouwd met deze kaart.
De reden voor deze kaart is omdat dit één van de goedkopere opties was met 3x DP en 1x HDMI en een dual fan.

De kaart is erg compact en past daarom met gemak in de meeste kasten.

Pluspunten

• Prijs
  • Interfaces
  • 2 ventilatoren
  • Backplate

Minpunten

• backplate van plastic

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren