Na het installeren van een zoneklep voor de vloerverwarming en het vervangen van de oude radiatorknoppen door thermostaatknoppen, was het installeren van het Tado-systeem een redelijk makkelijke klus. Nu kunnen we alle ruimtes apart aansturen. Laat de winter maar komen.
Pluspunten
Goede installatie instructies
Mooie vormgeving
Handige app
Minpunten
Volgorde van kamers in de app (nog?) niet zelf in te dellen
Zonder tussenkomst van Tado support kun je deze thermostaat niet installeren of werkend krijgen. Thermostaat verbonden met draad. Hoe moeilijk kan dat zijn?
2 maal een support ticket aangemaakt, kom ik 2 maal op het traject waarbij Tado support beweert dat ik een "Extension Kit" nodig heb. Retour gestuurd.
Tado Slimme Thermostaat V3+ starterkit, bedraad, met 2 slimme radiatorknoppen
Redelijke product voor een te hoge prijs vs prestatie.
Integratie met Apple HomeKit en/of IFTTT is beschamend.
Telefoon app is niet gebruikers vriendelijk, web app heeft geen trending
Het is gewoon een slecht product: 1) goedkoop krakend plastic thermostaat. 2) fragiele pinnetjes en makkelijk buigende connectors die soms geen contact maken (kabel te zwaar wtf) terwijl slimme thermostaat niet ziet dat hij geen contact maakt en gewoon doet alsof hij uitvoert wat er gedaan moet worden.
Pluspunten
werkt met veel boilers
Minpunten
goed koop plastic
fragiele connectors die buigen en niet goed contact maken
je kan goed per kamer de temperatuur regelen.
Alleen batterij gebruik van de kranen is extreem hoog.
Helaas een button met "maximaal verwarmen alle kamers" boven in beeld, wat wil je hier mee?? Druk je hier per ongeluk op je hele huis warm.
Energiezuinig systeem??.
Tado thermostaat, mooi design, eenvoudige op de thermostaat of via IOS of android te bedienen, zeer prijsvriendelijk. Zeer eenvoudige stap voor stap installatie instructies en als jou setup er niet tussen staat zoeken ze het voor je uit en krijg je nieuwe op maat gemaakte isntructies via mail. Super service.
Tado Slimme Thermostaat V3+ starterkit, bedraad, met 2 slimme radiatorknoppen
Tado gekocht ter vervanging van mijn Nest E. Bij installatie gaf Tado echter aan dat ik een extension kit moest bestellen van €99,-! Dit is onnodig,werkt gewoon zonder. Thermostaat werkt verderprima. Wel belachelijk dat je moet betalen voor automatische geofencing. Deze basisfunctionaliteit zit bij elke slimme thermostaat standaard (gratis) bij.
Werkt nu naar behoren. Software moest worden aangepast, standaard niet direct compatibel met de Remeha Quinta 35c. Frustrerend als je net een nieuw speeltje hebt gekocht. De service van Tado is langzaam, het gaat alleen via internet en tijdens kantooruren, maar is zeker goed en effectief. App kan beter.
En ook ik had pas geleden een probleem met Tado.
Ik heb het probleem gevonden in de community maar moest uiteindelijk de helpdesk vragen de instelling te veranderen op mijn slimme thermostaat.
voorgelegd aan Tado en had binnen 24 uur een goed antwoord.
Tado Slimme thermostaat werkt prima. Had E10 storingprobleempje met aansluiten maar werd via enkele mails met Tado servicedesk keurig opgelost. Heb er wel een abonnement bij (24,99 p jaar) genomen zodat ik van afstand alles kan regelen en met Geo-assist en de woning "warm" is als ik thuis kom.
Prima aanbieding in de black week. De tado is gisteren samen met een nieuwe ketel geïnstalleerd. Voor installateurs is er een telefonische helpdesk, samen hebben ze in nog geen 5 minuten de installatie gedaan. Als support alles kan instellen, hoe veilig is dan tado tegen hackers?
Thermostaat met veel mogelijkheden. Info vragen en probleem oplossen verloopt via mail. Dit is soms vervelend omdat de persoon die je via mail antwoord soms niet de persoon is die het probleem moet oplost. Zo gaat er belangrijke info over het probleem verloren som.
Dit is een perfect apparaat, in het begin kreeg ik het niet werkend, maar dit bleek te liggen aan de software die standaard in het apparaat zit, Na de update werkte alles perfect! Ben er zeer blij mee, echt een aanrader!
Pluspunten
Makkelijke installatie
Werkt met Apple Homekit
Niets zelf in te stellen aan technische zaken. Dus foolproof
Fijn apparaat, simpel te installeren en makkelijk in gebruik.
Display is erg sober maar geeft de info die nodig is, namelijk de temperatuur die er is en waar hij naartoe werkt.
bewegingssensor voor als je er dicht langsloopt deze zou oplichten zou fijn zijn
Ik woon in een appartement met blokverwarming, zonder thermostaat. Met de producten van Tado heb ik nu eindelijk een situatie waarbij ik niet constant aan de knoppen hoef te draaien.
Aanvankelijk kreeg ik de thermostaat niet gïnstalleerd, maar na een bericht aan Tado heeft men het op afstand goed geconfigureerd.
Gebruik 3 thermostaatknoppen binnen één ruimte in appartement. Dit in combinatie met deze slimme thermostaat. Heb dus zelf geen CV ketel. Kost wat maar daar heb je ook iets voor. Top.
Tado is voor mij een goed product. Ik gebruik de Tado in combinatie met Extensiekit. Installatie ging soepel en hierbij heeft de Tado klantenservice goed geholpen.
Abonnement heb ik geen problemen mee en zie ik de meerwaarde van in.
Een goede aankoop geweest. Prijs/kwaliteit is goed.
Zeer tevreden (simpel en doeltreffend). Daarom heb ik de opstelling inmiddels uitgebreid met slimme radiatorknoppen en zoneklepaansturing van de vloerverwarming. Wat je bespaart moet je wel met een korrel zout nemen.
Pluspunten
Minimalistisch ontwerp
Prettige app
Makkelijk zelf te installeren
Goede/snelle support
Helder privacybeleid
Minpunten
voor enkele opties moet je een abonnement afsluiten
Doet wat het moet doen. Mijn Tado internet bridge ging na een paar maanden kapot. Amazon.de wou alleen een refund geven. Tado support heeft netjes de internet bridge alleen omgeruild zodat mijn thermosstaat kon blijven hangen. Hulde voor de support!
Prima product. Uitstekend zelfs. Na installatie wordt je netjes door de website naar de juiste configuratie geleidt. Bij mij kon ik mijn ketel op 2 manieren aansluiten: Aan/Uit en via modulerend. Hierdoor was het zo dat ik pas na het weekend verder kon, maar uitstekend geholpen door de Helpdesk.
2jr na aankoop heb ik mijn bridge geruild met iemand (met homekit) voor mijn oude (zonder homekit). Bij installatie heb ik 2x helpdesk gemaild. Service=fenomenaal (duidelijke stappen om het probleem op te lossen, en 1x oplossing van het probleem op afstand) en snel (reactie tijd 1 uur, 2e
Het apparaat doet wat het beloofd. Je kan er makkelijk je gewenste temparaturen mee instellen. Je kan het automatisch laten schakelen opf juist met handbediening. Net wat je wilt. De thermostaat ging na 2 jaar stuk maar zojuist kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Prima service dus.
Ik twijfelde tussen deze of opnieuw een Nest, online stond dat deze net iets slimmer werkte. Dit ging helaas over de oude V2 en V3, V3+ heeft alles onder een abonnement. Dus als je denkt dat je er met €200 bent vergeet het maar. Had beter het forum moeten lezen.
Pluspunten
Eenvoudig
Minpunten
Functies onder abonnement
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Heb jij ook een Tado Slimme Thermostaat V3+ starterkit, bedraad, met 2 slimme radiatorknoppen?