Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Sony WH-CH510 (Zwart)

Prijs
Specificaties On-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Guusd 4 april 2020 Product gekocht

Sony WH-CH510 (Zwart)

Dit is een prima koptelefoon met een goede prijs kwaliteit verhouding voor de meest normale toepassingen. Heb je bijzondere eisen of zoek je high end geluidskwaliteit/afwerking, dan zou ik verder zoeken. Voor ons voldoet hij ruimschoots.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Usb-c aansluiting
  • lange accuduur

Minpunten

  • nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
spook68 2 februari 2021 Product gekocht

Sony WH-CH510 (Blauw)

Luisteren ok , bellen en beeldbellen niet

Pluspunten

  • prijs
  • geluid luisteren

Minpunten

  • bellen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3

0
Sir Earl Grey 2 januari 2020 Product gekocht

Sony WH-CH510 (Zwart)

Prima koptelefoon voor deze prijs (38 Euro tijdens aanschaf).

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Prima accuduur 35 uur op 1 lading
  • Usb-C
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Geen APTx-low latency
  • Gesproken meldingen “Power on, Bluetooth connected, battery around 50%, Pairing on”
  • Geen hoesje meegeleverd
  • Gebruik tijdens opladen is niet mogelijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

A_J_K77Newbie 2 juni 2021 Product gekocht

Sony WH-CH510 (Zwart)

Tenzij je van kunstmatige opgepompte bas houd, vind ik het geluid erg tegenvallen. Te veel bas, te weinig mid en middelmatig hoog. Pas vorm is krap, goed voor kinderen. Bouw Kwaliteit is voldoende voor deze prijsklasse. Wil je wat comfortabels met goed geluid, kijkt vooral verder.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • past goed op een kinder hooft
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • Balans bas mid hoog zoek
  • wat aan de krappe kant
  • Geen bekabelde aansluiting

Eindoordeel

Score: 3
Frank1984p 7 mei 2021 Product gekocht

Sony WH-CH510 (Zwart)

Mooie prijs voor de kwaliteit. Geluidskwaliteit is een goede voldoende voor dit prijsniveau. Lange accu duur!! Bluetooth 5.0 / bereik door m'n hele woning.

Pluspunten

  • Prijs
  • Lange accu duur
  • Bluetooth 5.0
  • Bereik

Minpunten

  • Wat mindere kwaliteit, maar daar is de prijs ook naar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
NathanvlietstraNewbie 20 februari 2021 Product gekocht

Sony WH-CH510 (Zwart)

top ding!

Pluspunten

  • goede & mooie bass
  • mooi geluid

Minpunten

  • kan wat strak zijn maar geen last van

Eindoordeel

Score: 5
RoosjewolfNewbie 6 april 2020 Product gekocht

Sony WH-CH510 (Blauw)

Ik was op zoek naar een headset voor gebruik achter de computer. Na het lezen van diverse recensies voldeed deze aan mijn vraag. Een mooie lichtgewicht headset, prima kwaliteit geluid en niet duur in verhouding tot zijn kunnen. Ik ben geheel tevreden! (wel usb blue tooth adapter bij voor computer)

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • mooie vormgeving en kleur
  • geluid prima
  • gebruiksvriendelijk
  • goede prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • on ear ipv over ear

Eindoordeel

Score: 4
iisworks 7 december 2019 Product gekocht

Sony WH-CH510 (Zwart)

Prima voordelige headset met lange accuduur en USB-c. Wordt gebruikt voor TV, geluidskwaliteit ook dik in orde voor de prijsklasse. Hij zit alleen net wat te strak om het hoofd waardoor draagcomfort niet optimaal is voor gebruik uren achter elkaar.

Pluspunten

  • Accu
  • USB-c laden
  • Prijs

Minpunten

  • Aan de strakke kant

Eindoordeel

Score: 4
GlennBNewbie 22 oktober 2019 Product gekocht

Sony WH-CH510 (Blauw)

De koptelefoon zit prima qua comfort, De kussens zijn zacht genoeg en het is niet hinderlijk dat er geen kussen zit op het bovenste gedeelte. De bas is voor mijn smaak wat hard vergeleken met de rest van het geluid maar verder prima geluid. Goed waar voor mijn geld.

Pluspunten

  • Aardige bouwkwaliteit
  • Mooi ontwerp met de patroon in het plastic
  • Aardig geluid
  • Redelijk licht

Minpunten

  • Harde bas
  • Geluidskwaliteit niet optimaal
  • Volledig van plastic

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony WH-CH510 (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True