Ik was opzoek naar een SATA DVD-RW station, simpelweg om een dikke IDE kabel te vermijden in mijn kast. Ik vraag me daarbij ook af waarom mensen bij hun nieuwe nog IDE branders kopen? Tegenwoordig zijn alle schijven met een Sata II aansluiting, dus waarom niet ook een SATA optisch station kopen? De prijzen liggen immers ongeveer gelijk. FeaturesetZoals ik al zei SATA aansluiting, enorm voordeel gericht op ruimtebesparing in de kast en natuurlijk ook een postivie invloed op de airflow.Op een van de fotos toegevoegd hieronder, zie je de hele featureset.2 Pinnetjes om welliswaar geforceerd het medium te laten uitwerpen.Misschien een nadeel voor sommigen: Geen Lightscribe...
Zeer betrouwbare brander, ik had absoluut nog geen behoefte aan een s-ata brander maar aangezien deze brander zo goed uit de test kwam hebben we het toch maar geriskeert.
En het valt niet tegen.
De 18x snelheid wordt soms zelfs daadwerkeljk gehaald en dat had ik niet verwacht.
Zeker de snelste en betrouwbaarste brander die we ooit gehad hebben.
De eerste Samsung brander die we gekocht hebben ondanks slechte ervaring met het merk in het verleden is dit echt een prima brander.
Met een Intel 945p chipset waren er geen S-ata compatibiliteitsproblemen!