Prijs | |
Specificaties | 2,8" • 320x240 (QVGA) • 4GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Zwart
Mijn 2e KaiOS telefoon, gekocht omdat mijn 8110 stuk leek te zijn. Deze lijkt meer gebruikers gemak te bieden met een nieuwere versie van het OS. Bovendien een klaptelefoon in 2019... wie wil dat nu niet.
Prijs | Score: 2 |
Bereik | Score: 5 |
Accuduur | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Scherm | Score: 3 |
Amper instelbaar. Synchronisatie van Kalender en contactpersonen is steeds onvoorspelbaar. Bellen en SMS is zowat het enige dat goed gaat.
Prijs | Score: 2 |
Bereik | Score: 3 |
Accuduur | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 2 |
Scherm | Score: 2 |
Niet kopen bij bol.com plaza, want die verkopen regelmatig neppers. Ik heb er op die manier 3 retour gestuurd om daarna te bestellen bij nokia.com zelf. Die was wel in orde.
Dit apparaat wordt verkocht met de vermelding dat Whatsapp is geïnstalleerd. Dit is maar ten dele waar, het betreft een uitgeklede versie zonde de mogelijkheid om via Whatsapp te telefoneren. Voor senioren wel erg kleine toetsen en ingewikkelde structuur van de software.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,