Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
14 maart 2007 Rapporteer

Ik gebruik de HP nc6320 (T5500) nu 3 maanden voor zakelijke doeleinden. In eerste instantie met Windows XP, om vervolgens de upgrade naar Windows Vista te maken.

Het eerste wat mij opviel toen ik hem uit de doos haalde was dat er geen restore DVDs meer worden bijgeleverd. Deze moet je nu zelf branden op een DVD die uiteraard niet wordt meegeleverd. Op zich is dit niet hinderlijk, alhoewel ik mij afvraag waarom HP voor deze besparing heeft gekozen.

Bij het eerste gebruik van de laptop viel al meteen op dat het toetsenbord een beetje goedkoop oogt. Het lijkt los op de laptop te liggen en toont hier en daar wat speling. Verder is het een prettig toetsenbord om op te werken.

De laptop is stil en wordt niet snel warm. Ook na enkele uren aan te hebben gestaan, blijft de temperatuur laag. Wanneer er echter (bijv.) videobewerking gedaan wordt kan de onderkant best warm worden.

De aansluitingen voor een extern scherm, usb-apparaten, seriële poort, netwerk, firewire, etc. zijn allen aan de zijkanten van het apparaat geplaatst. Aan de achterkant kan je alleen de netvoeding aanluiten.
Vooral de 2 USB poorten rechts aan de voorkant van het apparaat zitten erg onhandig. Bij het gebruik van een muis (rechtshandig) zitten aangesloten...

Pluspunten

• De processor
  • Stil

Minpunten

• De locatie van de aansluitmogelijkheden aan de zijkant van de laptop
  • De videokaart had beter gekund
  • De schermresolutie van 1024x768
  • Slechte Vista ondersteuning vanuit HP

2 november 2010 Rapporteer

HP NC6320

HP NC6320

Heb jij ook een HP NC6320?