Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
22
Score: 4
8
Score: 3
7
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
vosje88 28 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Prima oortjes als je zoekt in het goedkopere segment. Eenvoudige oortjes die uitblinken in gebruiksgemak en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze voelen zeker niet goedkoop aan en de geluidskwaliteit is prima.

Pluspunten

  • Geweldige prijs/kwaliteit verhouding
  • Materiaal kwaliteit
  • Draagcomfort
  • Gebruiksgemak
  • Prima geluidskwaliteit

Minpunten

  • Micro USB
  • Rommelig geluid bij stevige muziek
  • Geen kabel meegeleverd
  • Volume niet regelbaar met oortjes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
LennieD 7 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Het perfecte voorbeeld van 'value for money'. Geluidskwaliteit is top, ver boven de verwachtingen gezien de prijs. Voelen aangenaam aan en vallen niet uit tijdens het sporten. Voor meer aspecten, zowel positief als negatief, verwijs ik je graag naar de uitgebreide review.

Pluspunten

  • Value for money
  • Prima geluidskwaliteit
  • IPX4 dus zweetbestendig, ideaal voor workouts
  • Vallen niet uit tijdens het sporten, zelfs niet tijdens hardlopen
  • Stijlvol (vallen niet te hard op in de oren)
  • Batterij gaat lang genoeg mee

Minpunten

  • Niet mogelijk om songs te skippen of volume te regelen via de oortjes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Zavil 24 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

De absolute winnaar qua prijs-kwaliteit. Als je op zoek bent naar draadloos en goedkoop, denk dan geen twee keer meer na. Als je op zoek bent naar echt geluidskwaliteit, dan zou ik verder zoeken.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Verbazingwekkend goede geluidskwaliteit
  • Comfortabele pasvorm

Minpunten

  • Beperkte bedieningsmogelijkheden out of the box (alleen pauzeren)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Hark_k 23 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Prachtig product voor het geld. Verbind automatisch en snel na het aanzetten. Voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Stevig in je oor, waait niet uit
  • Verbind snel
  • Degelijk

Minpunten

  • Doosje heeft micro usb, ik had liever usb-c

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
HandigeHàry 2 december 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Bass met een equalizer ook nog goed te regelen. Active noise cancelling werkt een beetje, verwacht er niet te veel van, maar een 1000pk V12 op 60 decibel filtert die er vrij goed uit, maar krijsende baby's watminder. 1x drukken=pause/play 2xdrukken=googleassisent 3xdrukken=geluid harder(rechts) 3xdrukken=geluid zachter(links). Song overslaan??????

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluid regelbaar via oortjes
  • Geluidsisolatie

Minpunten

  • Geen duidelijke handleiding
  • Voor geluid regelen moet je drie keer op de kop drukken
  • Als je op de knopjes drukt moet voelt het alsof je ze je hersenen indrukt

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
BW83 2 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Fijne dopjes met een prima geluid. Het bang for buck gehalte is erg hoog.

Pluspunten

  • Geluid
  • Batterijduur
  • Gebruiksgemak
  • Makkelijke koppeling als je ze wilt gebruiken
  • Prijs
  • Gewicht

Minpunten

  • Beperkte functie van de knopjes

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Arjan_25 18 september 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Nette oordopjes voor net geld

Pluspunten

  • Nette prijs
  • Compact
  • Goed geluid voor deze prijs

Minpunten

  • Handleiding niet in het nederlands

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

xdcx 7 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Wit)

Verbaasd dat de kwaliteit van deze witte oordopjes slechter is dan de zwarte basic variant. Geluidskwaliteit van muziek is slechter (meer achtergrond ruis). Bovendien is de kwaliteit bij bellen helemaal slecht (ik ben niet verstaanbaar voor mensen).

Pluspunten

  • 3 uur batterij
  • Relatief goedkoop

Minpunten

  • Matige geluidskwaliteit (achtergrond ruis bij muziek)
  • Slechte microfoon.

Eindoordeel

Score: 3
Shakesbeer_NL 13 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Het is een aardig product, met een zeer scherpe prijs. Het geluid is verassend goed, met een stevige bas. Helaas heb ik met mijn exemplaar vaak last van een haperende verbinding, waarbij de muziek steeds tientallen milliseconden wegvalt. Gelet op de andere reviews ben ik waarschijnlijk een pechvogel.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Comfortabel
  • Scherp geprijsd

Minpunten

  • Onbruikbaar door haperende verbinding

Eindoordeel

Score: 2
WahedPoloPet 29 oktober 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Bij een laag volume soms wat ruis. Blijven goed zitten en komt met 3 verschillende maten oordopjes.

Pluspunten

  • kwaliteit/prijs verhouding
  • Gaat redelijk lang mee
  • Bluetooth verbind redelijk snel wanneer je ze uit het doosje haalt

Minpunten

  • Bluetooth verbind regelmatig automatisch wanneer de charging case leeg is.
  • BIj laag volume soms wat ruis
  • Geen fijne bediening. Geen skip/volume regeling
  • Knoppen moetten redelijks stevig ingedrukt worden. Wat oncomfortabel kan zijn

Eindoordeel

Score: 4
fboecom 24 oktober 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Deze Airdots hebben een lage prijs maar ik verbaas me over in reviews 'goede geluidskwaliteit'. Ja die is heel helder maar het laag ontbreekt vrijwel. Ik had toch voor deze vorm met in-ear ook bas verwacht. Is er niet. Heb ook EdfierTWS200 daarvan is het laag veel beter.

Pluspunten

  • Prijs
  • Helder geluid

Minpunten

  • Bas ontbreekt

Eindoordeel

Score: 3
Razu 1 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Eerlijkgezegd had ik weinig verwacht van deze Xiaomi Airdots. Toch wist dit merk mij erg goed te verassen met zeer goede oortjes. Voor iedereen die overweegt deze te kopen is dit een no-brainer. Als je een EQ hebt kun je er nog meer uithalen. Ik mag echt niet klagen.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Degelijke soundstage
  • Geen scherp geluid
  • Low & High goede weergave
  • Bluetooth 5.0

Minpunten

  • Bass overheerst
  • Midrange
  • Scharnier van case had iets strakker gemogen
  • Micro-usb
  • Niet de beste Codec

Eindoordeel

Score: 5
killyou007Newbie 16 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Voor het geld hele goede oordopjes en niet zo goed als de duurdere maar zou hem toch niet laten lopen voor het geld. Tip.. Test alle verschillende bijgeleverde oordopjes want met de ene klinkt het beter dan de andere!

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluids kwaliteit
  • Draag comfort

Minpunten

  • Bassen mogen beter

Eindoordeel

Score: 3
TheNooz 11 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Ik weet dat je in deze prijsklasse niet veel moet verwachten maar ik had niet zo'n slechte review achtergelaten als ik niet voorheen al beter gezien had. Ik raad aan om de QCY QS1 of QS2 te kopen, budget oordopjes voor dezelfde prijs maar hebben betere geluidskwaliteit, connectiviteit en batterijduur.

Pluspunten

  • prijs is redelijk (niet geweldig)

Minpunten

  • Case is niet broekzak formaat
  • batterijduur
  • geluidskwaliteit
  • verliest soms connectiviteit

Eindoordeel

Score: 3
tHe_BiNk 7 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Erg tevreden.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Redelijk geluid, voor deze prijs zelfs zeer goed
  • Redelijke batterij duur

Minpunten

  • De sync is vrij langzaam, als je de buds uit het doosje haalt
  • Bereik is redelijk groot in een "houten" huis

Eindoordeel

Score: 5
halfgod 18 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Goede oordopjes voor de prijs met meer dan redelijk geluid, draagcomfort en batterij duur. Niet ideaal om mee te bellen wegens matige microfoon die omgevingsgeluid slecht filtert. Oordopjes blijven goed genoeg zitten om mee te sporten, maar pas op in het verkeer wegens de passieve noise cancelling.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Zitten comfortabel en redelijk secuur
  • Batterij duur
  • Prijs

Minpunten

  • Matig om mee te bellen wegens microfoon
  • Accidental touch gevaar bedieningsknop
  • Case is relatief hoekig en vierkant, past hierdoor niet heel goed in een broekzak
  • Micro USB ipv USB C

Eindoordeel

Score: 4
AjaxxpNewbie 16 juni 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

XIAOMI Mi 🇨🇳

Pluspunten

  • Goed Geluid 🎼
  • Micro-USB
  • Bluetooth 5.0
  • Goedkoop

Minpunten

  • Kan altijd beter & Mooier

Eindoordeel

Score: 4
GAntonNewbie 28 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Fantastische prijs/kwaliteit. Bluetooth 5.0. Goed geluid. Bij stille muziek vage ruis op achtergrond. Hapert soms zonder duidelijke reden.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • handig magnetisch oplaaddoosje

Minpunten

  • na paar dagen niet gebruiken zijn ze vaak leeggelopen
  • haperen af en toe

Eindoordeel

Score: 4
Stiegl 11 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Deze doppen kunnen eigenlijk alleen maar 5 sterren krijgen want voor dit geld mag je echt niet meer verwachten. Als je ze mij blind had gegeven en had gezegd dat ze 60 euro kosten had ik het ook geloofd. Geluid is prima, al mist het wel bas.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Prettige pasvorm
  • Voelt degelijk aan
  • Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Weinig bas
  • Beperkte bediening op pods. (pauze en ok google)
  • Zeer licht achtergrond geluid
  • Gebruik is niet geheel intuitief

Eindoordeel

Score: 5
sowen 21 april 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Gekocht voor het volgen van online aerobicslessen. Geluid prima, ze zijn comfortabel en blijven goed zitten tijdens een uur springen. 3 maten (S/M/L) oordopjes bijgeleverd. Kan de les pauzeren/hervatten met de knoppen, en ook telefoontjes opnemen. De opbergdoos is gelijk een mini powerbank (met eigen accu) voor de oordopjes.

Pluspunten

  • zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
  • blijven goed zitten
  • comfortabel
  • goed geluid
  • BT 5.0
  • opbergdoos is powerbankje

Minpunten

  • had liever USB C ipv micro
  • handleiding niet in NL (maar wel EN, DE, FR)

Eindoordeel

Score: 5
el nielsken 23 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

aan te raden product Kan op veel vlakken mee met €100 bluetooth oortjes. Compact design en blijft zelfs in mijn geval bij sporten goed zitten . Enkel soms wat problemen bij het koppelen dat het geluid niet door beide oortjes komt. (enkele keren heropstarten nodig)

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit
  • batterijduur
  • goed design: compact & sterk genoeg
  • blijft goed zitten

Minpunten

  • het koppelen is niet altijd plug-and-play

Eindoordeel

Score: 5
polopolo150 17 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Geluid is goed voor de prijs. Maar het bel kwaliteit is enorm slecht! Aangezien bellen voor me belangrijk is gaan deze retour. Anders had ik ze zeker nog gehouden.

Pluspunten

  • Geluid is goed
  • Prijs
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Microfoon enorm bagger
  • Belkwaliteit is niet hoog

Eindoordeel

Score: 3
lindseysew 4 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Zeer tevreden over het product. Genoeg bass en het geluid is meer dan prima voor dit bedrag. Kortom, zeer tevreden en super handig om te gebruiken en mee te nemen. Ook zitten er microfoontjes in en is de kwaliteit hiervan ook goed :)

Pluspunten

  • Geluid.
  • Design.
  • Oplaadcase.

Minpunten

  • Licht waardoor het laten vallen van de case/oordopjes onvermijdelijk is.

Eindoordeel

Score: 5
TExters 12 februari 2020 Product gekocht

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

Deze oortjes nu 3 maanden in gebruik, en weinig klachten! Voor de prijs/grootte een prima geluid. Licht, comfortabel, en makkelijk in gebruik. Moeilijk te geloven dat dit soort oortjes in deze prijsklasse te vinden zijn!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Prima prijsklasse
  • Comfortabel

Minpunten

  • Makkelijk kwijt te raken

Eindoordeel

Score: 5
D-jansenNewbie 29 januari 2020 Product gekregen

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)

De oortjes bevallen me erg goed. Connectie is zo goed als altijd aanwezig, zelfs met het hardlopen. Ik ervaar alleen op drukke stations soms wat verbindingsverlies. Qua geluid doen de oortjes niet veel onder voor de Apple airpods en de Motorola VerveOnes. Er is enige bass aanwezig en geen kraakgeluiden.

Pluspunten

  • Prima geluid
  • Lange accuduur (3uur+)
  • Goede connectie
  • Goede prijs/kwaliteitkwaliteitverhouding

Minpunten

  • Weinig mogelijkheden knoppen
  • Op stations soms verbindingsverlies

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True