Prijs |
Specificaties | Deurbel (Multi prot.) - Bekijk alle specificaties |
Deze deurbel via Amazon gekocht na een teleurstellende ervaring met de eerste generatie Ring. Vooral de maandelijkse afdracht aan Ring om de bel fatsoenlijk te kunnen gebruiken stond mij tegen.
Prijs | Score: 4 |
Featureset | Score: 5 |
Kwaliteit | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
De deurbel met trafo werkte niet op mijn Huawei Android telefoon, wel op een Apple telefoon. Geen melding op pas 10 min. later. De fabrikant gaf niet thuis. Ik kon maar 1 chime krijgen. Dat is te weinig voor ons huis. Ik zou deze deurbel niet kopen!
Aangeschaft via Amazon in een bundle met een Eufy Cam 2. Belangrijkste functie: Geen abonnement vereist. Na enkele maanden in gebruikt te hebben heel erg tevreden. Erg goed beeld, overdag en in de nacht. Uitgebreide instellingen m.bt detectiegebied. Aansluitbaar op huidige trafo voor permanente voeding. Duidelijke bijbehorende app van Eufy.
Installleren is simpel. Hebben we gedaan door bestaande deurbeltrafo te hergebruiken. Wat niet goed werkt: het beeld komt heel traag op je mobieltje, degene die aanbelt is dan al wel weg.
Deurbel die echt perfect voor ons is! Gekocht met blackfriday voor 138eu inclusief bel trafo. Onze gehele oprit is duidelijk zichtbaar overdag en in de nacht. Beeldkwaliteit is zeer goed evenals geluidskwaliteit. Heeft zelf interne opslag dus geen abonnement nodig.
De Eufy bedrade deurbel bij Amazone besteld en gisteren ontvangen. Gekocht vanwege: geen abonnement nodig, de smalle uitvoering. Ga deze vandaag of morgen installeren na ontvangst van nieuwe gong en trafo. Ervaring komt later.
Solide deurbel. Alles mooi professioneel verpakt. Geeft heel mooi beeld en belangrijkste voor mij geen abonnement.nodig en bedraad
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,