Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Philips E-line 245E1S Zwart

Prijs
Specificaties 23,8" • 2560x1440 (Quad HD) • 75Hz • IPS • 4ms - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Philips E-line 245E1S Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
anchristNewbie 15 februari 2021 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Is bij daglicht op zich een fantastisch scherm voor een lage prijs gezien Quad HD. Heeft echter last van blacklight bleeding rechts bovenaan welke ik 's avonds persoonlijk storend vind. Scherm omgeruild voor een nieuwe en die heeft er nog meer last van.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren

Minpunten

  • Onhandige knoppen
  • Blacklight bleed op allebei de schermen

Eindoordeel

Score: 4
cyspoz 2 oktober 2020 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Wilde graag een upgrade van enkel scherm naar 2 x QHD in combinatie met Newstar beugel. Dan is dit een prima deal voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Resolutie
  • Standaard kleuren afstelling

Minpunten

  • Schuine VESA Mount
  • Logo Display bij opstarten
  • Externe Voeding

Eindoordeel

Score: 3
Jip0987 11 september 2020 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

door Tweakers Best-Buy en achtergrondinfo op getipt: prima product, erg blij mee! mooi helder, prachtige kleuren, snel. inderdaad is de voet niet de beste: deze zelf even aangepast: goed op hoogte gezet en vastgemaakt. Voor thuiswerk gekocht: veel minder vermoeiend dan het laptopscherm, veel mooier beeld, rustiger aan de ogen.

Pluspunten

  • formaat prima
  • mooi beeld, kleuren
  • prima voor thuiswerk in ieder geval
  • ruime aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • voet zelf verhogen, vastzetten

Eindoordeel

Score: 5
admbot 16 juli 2020 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Late review. Ik heb twee van deze monitoren, al sinds december 2019. Gekocht voor maar €130 p.s., ben zeer tevreden! De beeld kwaliteit is echt uitstekend en de hoge resolutie zeker ook heel handig. Ik raad echt een VESA mount aan voor deze monitor; de standaard poot zuigt nogal.

Pluspunten

  • Resolutie
  • VESA
  • Best veel opties in menu, inclusief custom presets!
  • Hoeveelheid kleuren t.o.v. TN paneel
  • Aansluitmogelijkheden
  • Losse power-supply voor een dunner beeldscherm
  • Prijs (Toen ik hem kocht tenminste)
  • Dunne bezels

Minpunten

  • Standaardpoot erg slecht
  • Was leuk geweest als je het blauwe 'boot-up' scherm uit kon zetten. (Kan wel bij bijv. een iiyama die ik had)
  • Helderheid in bijv. FPS games is om te huilen. Je moet dan echt een custom preset hebben en de gamma + contrast opvoeren.

Eindoordeel

Score: 5
surfmann 3 juli 2020 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Een simpel maar prachtig QHD scherm voor weinig geld! De 75hz maakt echt een verschil t.o.v. 60hz en de kleuren zijn prima. Minpuntjes zijn de kijkhoeken en de goedkope voet.

Pluspunten

  • 1440p 75Hz IPS paneel
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Simpel en strak uiterlijk

Minpunten

  • Kijkhoeken
  • Niet-verstelbare voet
  • Aansluitingen recht naar achter, kost ruimte achter het scherm

Eindoordeel

Score: 5
Boodster 30 april 2020 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Op het moment een van de goedkoopste 1440p schermen. Prima als tweede scherm, erg scherp. Niks mis mee, zeker niet voor deze prijs.

Pluspunten

  • Scherp
  • Vesa mount
  • dunne bezels
  • 75hz
  • Prijs

Minpunten

  • Erg onstabiele (en lelijke) voetsteun
  • Lastig te bedienen menu

Eindoordeel

Score: 4
Lgj 16 maart 2020 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Fantastische monitor voor relatief weinig geld! Bij de Mediamarkt tijdens de btw weg grmee dagen voor €123,14 per stuk op de kop getikt

Pluspunten

  • Quad HD
  • IPS
  • 75Hz

Minpunten

  • Bij 1 van mijn 2 monitoren blacklight bleed rechtsboven
  • Vesa mount zit ongemakkelijk schuin dus dat maatk wall mount iets lastiger

Eindoordeel

Score: 5
Lammert LandmanNewbie 28 december 2019 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Uitstekend waar voor je geld. Als voormalig Macgebruiker heb ik niks te klagen over deze monitor. Schaf wel een bureaubeugel aan, want de voet is weinig soeps. De pixeldichtheid is hoog vanwege de 2K en 24"-combo; hate it or love it.

Pluspunten

  • IPS/ 1440p/ 75Hz
  • AMD Freesync
  • Dunne randen
  • Prima beeldkwaliteit/ sRGB 117%
  • HDMI en Displayport (geen DVI)
  • Vesa 100 mount
  • Allroud paneel voor films kijken, fotobewerken en gamen
  • Zuinig qua stroomverbruik

Minpunten

  • Voet (koop een extra bureaubeugel)
  • Kijkhoek niet fantastisch niet slecht
  • Geen speakers (wel 3.5mm jack)

Eindoordeel

Score: 4
EVO 6 december 2019 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Fijne middenmoot monitor voor breed scala aan doeleinden. 2K resolutie (1440P), snelle responsetijd met IPS. Verwacht niet te veel van het uiterlijk en mijn tip: koop er een bureaubeugel bij. Dan zit je goed voor een leuke prijs.

Pluspunten

  • 1440P is heerlijk scherp.
  • Goede contrast en menu opties.
  • IPS, 4ms reactietijd en 75 HZ!
  • HDMI en Display poort aansluiting.
  • Goede allrounder voor films, gaming, foto's bewerken.
  • Vesa 100 mount!
  • AMD freesync.
  • Lichtgewicht.

Minpunten

  • De bijgevoegde voet is zwak.
  • Geen DVI aansluiting.
  • Scherm is geen blikvanger. (smaak)
  • Geen USB aansluitingen op monitor.
  • Kwaliteit van bezel had beter gemoeten.
  • Slechts 24 inch

Eindoordeel

Score: 4
(id)init 20 november 2019 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Monitor gekocht als vervanger voor een 1920 x 1080. Windows 10 scaling op 150% geeft een scherp en helder beeld.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Kleurenbereik sRGB 117%
  • geen dode pixels

Minpunten

  • geen USB Hub

Eindoordeel

Score: 5
mweeje 21 augustus 2019 Product gekocht

Philips E-line 245E1S Zwart

Zeer tevreden over deze monitor. Goede prijs/kwaliteit verhouding (€169 op moment van kopen). Geen last van bleeding of andere storende kwaaltjes. De voet is nogal wiebelig maar met alleen ernaar kijken zul je daar geen last van ondervinden. Kortom voor deze prijs zeker een aanrader!

Pluspunten

  • 1440p 75hz
  • veel functies zoals LowBlue mode
  • 3,5mm jack voor koptelefoon
  • vesa mount
  • freesync
  • prijs

Minpunten

  • niet in hoogte verstelbaar
  • wiebelig op voet

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips E-line 245E1S Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True