Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
1 februari 2008 Rapporteer

Een Acer dus,
Waarom een Acer?
Omdat een Dell nog steeds naar mijn mening niet ergonomisch mooi is (heb Latitudes genoeg gehad), omdat een Sony duurder is, omdat Asus heel mooi is, maar vaak minder presteert en omdat mijn vorige een HP was.
Ervaring tot nu toe
Inmiddels werk ik er nu een maandje mee. Dit is mijn eerste 15,4" Wide scherm op een notebook en ben tot nu toe erg te spreken over de breedbeeld mogelijkheden. Natuurlijk is het niet zomaar een keuze geweest. In mijn vak (IT) is zo'n scherm voor vele dingen erg handig. De duidelijkheid van de resolutie t.o.v. de schermkwaliteit is naar mijn mening zeer goed, echter mis ik net die CrystalBrite oplossing van de Aspires. Gezien ik niet zat te wachten op Windows XP Home en een kantelcamera i.p.v. BT 2.0 werd het geen AS5672 maar deze TM4672. De keuze voor uiteindelijk deze versie van de 4672 X1010 is te wijten aan de geboden capaciteiten i.v.m. de prijs.
Wat is er zo fijn aan dan?
Hij is uitgerust met een 100GB SATA HDD, 1GB single Dimm werkgeheugen (uitbreidbaar dus en op basis van DDRII 667Mhz), alle benodigde toeters en bellen zorgen ervoor dat ik de rekenkracht van de Centrino Tweeling optimaal kan proberen te misbruiken en zij is zakelijk...

Pluspunten

• Geweldige capaciteit aan rekenkracht, geheugen en opslag ruimte voor deze prijs + Extra mogelijkheden als WiFi, USB 2.0, Firewire, BT 2.0 EDR, EasyDock, etc.
  • Mogelijkheid tot garantie uitbreiding (aangekocht incl. accidentele schade garantie voor 3 jaar)

Minpunten

• Geen 'Glare' scherm op de Travelmate series beschikbaar.
  • ACER software is bagger en de driver ondersteuning laat te wensen over voor Vista

18 januari 2012 Rapporteer

Acer Travelmate 4672WLMib_X1010

Heb jij ook een Acer Travelmate 4672WLMib_X1010?