Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
28 augustus 2009 Rapporteer

De kast heb ik nu al een paar jaar in mijn bezit, dus het wordt maar is tijd voor mijn eerste review . Inleiding Ik was een paar jaar geleden toe aan een nieuwe kast. De oude kast die ik eerst had was een verkleurd witte van een antieke packard bell. Na een beetje rondneuzen op het internet kwam ik deze kast tegen. Ik was helemaal weg van de looks. Dus ik had hem meteen besteld voor 70,-. Ik kom er nu achter dat ik dat beter niet had kunnen doen. Bouwkwaliteit en afwerking De bouwkwaliteit van de case is over het algemeen goed. Het is een stevige kast met platen die dik genoeg zijn. Ik heb ook in de kast geen scherpe randen kunnen ontdekken. Maar het deurtje aan de voorkant is echt afschuwlijk afgewerkt. Als je het deurtje...

Pluspunten

• Looks
  • Toolless design

Minpunten

• Airflow
  • Cheap plastic deurtje
  • Cable management
  • Toolless van uitbreidingssloten
  • Niet veel ruimte voor voeding

3 van 5 sterren (Voldoende)
6 december 2007 Rapporteer

Inleiding Ik heb me suf gelezen aan reviews en veel kasten waren erg interessant. Met name de Sonata was/is erg populair dus uiteindelijk ging het tussen deze 2. Ik heb voor deze gekozen vanwege het apparte design. Wat ik mooi aan deze kast vond is dat het alien achtig is, maar toch heel classy en stylevol in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Thermaltake kasten die teveel tierelantijntjes hebben. Subtiel is denk het beste woord Overigens vind ik alleen de zwarte mooi. De zoveelste Sonata naast elkaar is ook niet echt leuk natuurlijk. Daarnaast waren de reviews ook in het voordeel van de Apollo. Daarnaast een zeer nette scherpe prijs voor wat je krijgt. Systeem • C2D E6600 • Asus P5B Deluxe WiFi • 2x...

Pluspunten

• Erg Stil
  • Zeer goede koeling/airflow
  • Genoeg Drive Bays
  • Degelijke bouw
  • Classy en eigenwijs design
  • Mooi lichtgebruik met ledjes
  • Solide Toolless design
  • Installatie gemak
  • Goede boxed fans meegeleverd

Minpunten

• Deur scharnieren hadden wat degelijker gekund (ietwat speling)
  • 3e 120 mm fan had er ook nog wel bij gemogen
  • Front panel had iets meer doorschijnend gemogen
  • SideFan hoor je licht blazen (uhm zuigen) in full mode
  • Zeer karige bijgeleverde manual
  • Bovenste HD kooi geeft weinig ruimte ivm IDE kabel aansluiting, power cable en videokaart.

12 augustus 2023 Rapporteer
Product gekocht 0

Deze kast heb ik sinds 2008 in het bezit, dus op het moment van schrijven ongeveer 15 jaar, en wordt nog steeds met veel plezier gebruikt.
De 5 5,25 inch bays zijn vervangen voor fans, het originele zwart is overgespoten door wit, en de blauwe leds zijn vervangen door rgb.

Al met al nog steeds een prima kast als je bereid bent creatief te zijn.

Pluspunten

• Mooi design
  • Side fan
  • Modbaarheid

Minpunten

• ruimte voor kabel management
  • ruimte voor 2,5 inch hdd's/ssd's
  • Geen ruimte voor AiO

7 mei 2010 Rapporteer

Op het plaatje zag hij er al mooi uit, maar toen ik hem kocht dacht ik; Zo dat is een mooie kast!
Ik heb hem nieuw gekocht op marktplaats (40 euro) Dus dat was ook niet duur!
Heb er zelf een gekleurd vennetje in gezet, en heb verlichting aan gebracht op de voeding, dat ging allemaal vrij makkelijk.
Kon de andere componenten van de computer er goed inzetten, er werd zelfs een handleiding bijgegeven.
Kortom, goeie deal!

Pluspunten

• Uiterlijk, modbaarheid

16 november 2011 Rapporteer

NZXT Apollo

20 januari 2011 Rapporteer

NZXT Apollo

Heb jij ook een NZXT Apollo?